Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα παραπονα σου στον δημαρχο.

Χαιρομαι που βοηθησες με μια σιγουρη λυση. Μεχρι λοιπον να ακουσει ο δημαρχος (εμενα, εσενα, τον αλλον, ο καθεις με το προβλημα του), πες στο γνωστο σου, να παρκαρει εξω απο το παρκιγκ του αν θελει να πηγαινει για δουλεια το πρωι, γιατι ο δημαρχος λειπει αυτες τις μερες, καπου ακουσα οτι θα κατεβει για βουλευτης, ειναι και προεκλογικη περιοδος, οποτε βραστα...

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξ, ο καθένας κοιτάει τον κώλο του.

Αληθινή ιστορία:

Πάω βόλτα με τα πόδια σε πεζόδρομο και τσουουουπ να σου ένας με ένα μηχανάκι.

-ΕΕΕΕ... ψιτ φιλαράκο, πεζόδρομος.

-Ρε φίλε στο πεζόδρομο μένω. Που να το βάλω το μηχανάκι.

-Και τι με νοιάζει ρε παλούκαρε, εγώ κάνω τη βόλτα μου. Πλήρωσε πάρκινγκ.

Α ρε δημαρχάρα, ωραίος ο πεζόδρομος.

Γυρνάω σπίτι και ντριιιιιιν το τηλέφωνο.

-Γεια σας, από το δήμο είμαι.

-Και τι θέλετε?

-Είσαστε σύμφωνος με τη πεζοδρόμιση της οδού τάδε (μπροστά από το σπίτι σας δηλαδή)

-Όχι βέβαια.

-Μα γιατί?

-Και που θα παρκάρω δεσποινίς. Να πείτε το δήμαρχο να κάνει πρώτα παρκινγκ και να φτιάξει τις συγκοινωνίες και μετά τα λέμε.

Άιντε και μαμήσου ρε δήμαρχε.

Δημοσ.

Ο μπαμπης ο σουγιας μαζευει με το σκουπακι και την σακουλιτσα τα περιτωμματα του αγαπημενου του σκυλου οταν τον βγαζει βολτα?και εαν το κανει ο μπαμπης,οι υπολοιποι?

(μην παρεξηγηθω,τα λατρευω τα ζωα).

Ολα ειναι κομματι της αθλιας κοινωνιας που ζουμε.ακομη και το να εκμεταλλευτει ο ts το θεμα οικονομικα χωρις να τον ενδιαφερει το να περπαταει σαν ανθρωπος εμενα μου δειχνει οτι τιποτα δεν αλλαζει σε αυτη την χωρα.

Ας κανει ο καθενας οτι μπορει τουλαχιστον.

ωραια

εχουμε το μπαμπη το σουγια που εχει ενα σκυλο που χεζει τα πεζοδρομια,το κωστα το γκοντζιλα που παρκαρει στα πεζοδρομια

οποτε μη σε νοιαζει αν ερθει ο μακης ο πεταλουδας και σπασει τα πεζοδρομια για να τα πεταξει στα ματ.

ετσι κι αλλιως δεν προοριζονται για τη χρηση που τα εχουμε.

Οχι, σαν να αρχιζεις να αφηνεις τα σκουπιδια σου εξω απο τον καδο, γιατι οι καδοι εχουν γεμισει και δεν ειναι πλεον αρκετοι γιατι οι γειτονια μεγαλωσε, αλλα οι καδοι εμειναν ιδιοι.

Δεν ειναι ολοι κακοι και ελληναρες, σιγουρα θα υπαρχουν, οπως και στα σκουπιδια, που πριν γεμισει ο καδος, αυτοι τα πετανε απο πριν εξω, αλλα τους αλλους τι να τους πεις; Δεν προλαβατε, οποτε φατε τα σκουπιδια σας;

οχι εγω θελω να τα πεταξω στην αυλη σου,γιατι ετσι με βολευει.τωρα βαλαμε και κανονες στις παρανομιες και τις γυφτιες?

Δημοσ.

ωραια

εχουμε το μπαμπη το σουγια που εχει ενα σκυλο που χεζει τα πεζοδρομια,το κωστα το γκοντζιλα που παρκαρει στα πεζοδρομια

οποτε μη σε νοιαζει αν ερθει ο μακης ο πεταλουδας και σπασει τα πεζοδρομια για να τα πεταξει στα ματ.

ετσι κι αλλιως δεν προοριζονται για τη χρηση που τα εχουμε.

οχι εγω θελω να τα πεταξω στην αυλη σου,γιατι ετσι με βολευει.τωρα βαλαμε και κανονες στις παρανομιες και τις γυφτιες?

Κανε οτι θες, μπες και μεσα στο σπιτι μου και πετα τα, εγω θα αποφασισω αν θα σε καταγγειλω η οχι.

Μιας και συνεχιζεις το παραδειγμα, απο τη στιγμη που δεν κατανοεις την παρανομια απο χαβαλε με την παρανομια απο αναγκη, δε μπορω να σε βοηθησω.

Δημοσ.

παρανομια απο αναγκη,

αφού είναι αποδεκτή λέω να μην κακίζουμε αύριο αν κάποιος μπει στο σπίτι μας για κλοπή, αν αποδεδειγμένα έχει ανάγκη για φαγάκι. ούτε αυτός που θα μας σπάσει το αυτοκίνητο μπας και βρει κάνα φράγκο για την δόση του. άλλη ανάγκη και αυτή. δεν είναι χαβαλές

Δημοσ.

αφού είναι αποδεκτή λέω να μην κακίζουμε αύριο αν κάποιος μπει στο σπίτι μας για κλοπή, αν αποδεδειγμένα έχει ανάγκη για φαγάκι. ούτε αυτός που θα μας σπάσει το αυτοκίνητο μπας και βρει κάνα φράγκο για την δόση του. άλλη ανάγκη και αυτή. δεν είναι χαβαλές

...και πρέπει να εκπληρώσουμε όλες του τις απαιτήσεις,ούτε να του φέρουμε αντίρηση σε όποια βιαιοπραγία κάνει εναντίον μας,ούτε κατα διάνοια να σκεφτούμε να αντισταθούμε γιατί πού ξέρεις,αν αντισταθούμε "έντονα" μπορεί να μας βάλουν και φυλακή,εκτός απ' απ' τις "ψιλές" (μπορεί και "χοντρές") που θα μας φιλοδωρήσουν και αυτά που θα μας απαλοτριώσουν.....

Δημοσ.

Διαφωνω στο εξης: απο τη μια εχουμε ενα συγκεκριμενο θεμα, και για να το δικαιολογησουμε, αρχιζουμε να δινουμε παραδειγματα, αλλα πιο βιαια, αλλα πιο ακυρα κλπ. Φτανουμε λοιπον στο σημειο μια παρανομη σταθμευση, να τη συγκρινουμε με διαρρηξη, ληστεια, φθορα ξενης περιουσιας, και αν συνεχισουμε, θα μιλησουμε και για φονο. Πολυ ωραια. Τσουβαλιασμα στο επακρο.

Δημοσ.

Τσουβαλιασμα στο επακρο.

έχεις δίκιο. αλλά πες μου από την άλλη πλευρά όταν αυτός που "παρανομεί" κρίνει μόνος του και αποφασίζει αν δικαιολογείται ή όχι (με βάση τις ανάγκες του, το χρόνο του, ή οτιδήποτε άλλο) που θα σταματήσουμε; για ότι και να κάνει ο καθένας μας πάντα θα υπάρχει μια καλή δικαιολογία. πάντα θα πιστεύουμε ότι εξαιρούμαστε.

Δημοσ.

Με μερικά παράνομα παρκαρίσματα πάντως, ο φόνος είναι το πρώτο που έρχεται στο νου.

ετσι ειναι.και παραλιγο να τοχα κανει μια φορα.

Σκηνικο σε στενο στου Ζωγραφου.

Γυρναω απο την δουλεια.

Μπροστα μου ενα αυτοκινητο και καθως φτανουμε Παπαγου,περναμε ενα γωνιακο ζαχαροπλαστειο.

Διπλα απο το ζαχαροπλαστειο υπαρχει στενο στα αριστερα.Στριβουμε και οι δυο στο στενο.

Ακριβως μολις στριβουμε και μπαινω μεσα στο στενο,το μπροστινο αυτοκινητο σταματαει αποτομα στην μεση του δρομου.

Πλακωνομαι στα φρενα.

Ο τυπος κατεβαινει απο το αμαξι ενω στην θεση του συνοδηγου καθεται ακομη η γκομενα του.

Ενω περναει περπατωντας διπλα απο το αμαξι του,εγω τον κοιταω μεσα απο το παραθυρο και κανω την γνωστη χειρονομια με το χερι: "τι συμβαινει;"

Ο τυπος με κοιταει και με ενα πολυ περιφρονητικο,macho υφος μου απανταει: "Να περιμενεις"

Και μπαινει μεσα στο ζαχαροπλαστειο για να παρει παστες.

Θολωσα και αρχισα να κορναρω μανιωδως την κορνα του αυτοκινητου γιατι ηξερα πως αν εβγαινα εξω απο το αμαξι,δεν θα επεστρεφα τελικα σπιτι μου για να κοιμηθω εκεινη την ημερα.

Τελικα η γκομενα βγαινει εξω απο την θεση του συνοδηγου,μπαινει στου οδηγου και παιρνει το αμαξι και φευγει απο την μεση του δρομου.

Ευτυχως που το εκανε γιατι ειλικρινα δεν ηξερα τι θα συνεβαινε οταν επεστρεφε ο τυπος με τις παστες.

true story.

Δημοσ.

Διαφωνω στο εξης: απο τη μια εχουμε ενα συγκεκριμενο θεμα, και για να το δικαιολογησουμε, αρχιζουμε να δινουμε παραδειγματα, αλλα πιο βιαια, αλλα πιο ακυρα κλπ. Φτανουμε λοιπον στο σημειο μια παρανομη σταθμευση, να τη συγκρινουμε με διαρρηξη, ληστεια, φθορα ξενης περιουσιας, και αν συνεχισουμε, θα μιλησουμε και για φονο. Πολυ ωραια. Τσουβαλιασμα στο επακρο.

ο καθενας αντισταθμιζει τις αναγκες του με τις πραξεις του

δεν εχω να παρκαρω?(μικρο προβλημα) αρα κλεινω πεζοδρομιο (παλι μικρο προβλημα)

δεν εχω να φαω?(μεγαλο προβλημα) αρα κανω ληστεια(παλι μεγαλο προβλημα)

Δημοσ.

ετσι ειναι.και παραλιγο να τοχα κανει μια φορα.

Σκηνικο σε στενο στου Ζωγραφου.

Γυρναω απο την δουλεια.

Μπροστα μου ενα αυτοκινητο και καθως φτανουμε Παπαγου,περναμε ενα γωνιακο ζαχαροπλαστειο.

Διπλα απο το ζαχαροπλαστειο υπαρχει στενο στα αριστερα.Στριβουμε και οι δυο στο στενο.

Ακριβως μολις στριβουμε και μπαινω μεσα στο στενο,το μπροστινο αυτοκινητο σταματαει αποτομα στην μεση του δρομου.

Πλακωνομαι στα φρενα.

Ο τυπος κατεβαινει απο το αμαξι ενω στην θεση του συνοδηγου καθεται ακομη η γκομενα του.

Ενω περναει περπατωντας διπλα απο το αμαξι του,εγω τον κοιταω μεσα απο το παραθυρο και κανω την γνωστη χειρονομια με το χερι: "τι συμβαινει;"

Ο τυπος με κοιταει και με ενα πολυ περιφρονητικο,macho υφος μου απανταει: "Να περιμενεις"

Και μπαινει μεσα στο ζαχαροπλαστειο για να παρει παστες.

Θολωσα και αρχισα να κορναρω μανιωδως την κορνα του αυτοκινητου γιατι ηξερα πως αν εβγαινα εξω απο το αμαξι,δεν θα επεστρεφα τελικα σπιτι μου για να κοιμηθω εκεινη την ημερα.

Τελικα η γκομενα βγαινει εξω απο την θεση του συνοδηγου,μπαινει στου οδηγου και παιρνει το αμαξι και φευγει απο την μεση του δρομου.

Ευτυχως που το εκανε γιατι ειλικρινα δεν ηξερα τι θα συνεβαινε οταν επεστρεφε ο τυπος με τις παστες.

true story.

tumblr_lpx3z3klvO1qdtq63o1_500.jpg

Δημοσ.

Εγω εχω σκασει λάστιχο αυτοκινήτου αρκετες φορες οταν το παρκαραν με αγενεια και σταρχιδισμο σε τραγικα σημεία και με νευρίασαν

Επίσης έχω γρατζουνίσει κανα δυο φορές και αμάξια πολυτελείας που βρηκα μπροστα σε κατι μεγαλα μαγαζια με ελεινα καπιταλιστικα προιοντα..

Αυτο που δεν έχω κάνει ακομα είναι να αρχίζω να τα καιω.. :-D

Δημοσ.

Επίσης έχω γρατζουνίσει κανα δυο φορές και αμάξια πολυτελείας που βρηκα μπροστα σε κατι μεγαλα μαγαζια με ελεινα καπιταλιστικα προιοντα..

Συγχαρητήρια. Δεν περνάς και μια από το αμερικάνικο κολλέγιο να αρχίσεις να δέρνεις κάνα 13χρονο;

Δημοσ.

το θέμα είναι οι προτεραιότητες που βάζουμε.

Απ' ότι φαίνεται στην κοινωνία που ζούμε δε θεωρείται σπουδαίο αλλά ούτε βασική ανάγκη το να βγεις από το σπίτι σου και να μπορείς να περπατήσεις σαν άνθρωπος προς κάποιον προορισμό ή για την ευχαρίστησή σου ή οτιδήποτε, χωρίς να κάνεις τον Ταρζάν.

Αντιθέτως θεωρείται σπουδαιότερο και δικαιολογημένο το αυτοκίνητο (και το μηχανάκι) να πιάνει όλον το δημόσιο χώρο που προοριζόταν για τον άνθρωπο.

Όπως θεωρείται δικαιολογημένο οι εργολάβοι να διαμορφώνουν τα πολεοδομικά σχέδια (στα μέτρα τους βέβαια) που στη συνέχεια τα καταπατούν κιόλας (η απληστία είναι μεγάλη). Γι αυτό οι πόλεις μας είναι τόσο όμορφες και ευχάριστες...

αυτοί είμαστε.

τώρα κάποιοι περιμένετε να επέμβει το κράτος. εγώ τόσα χρόνια έχω μάθει να μην περιμένω απ' το κράτος τίποτα, ούτε τα αυτονόητα. Και γι αυτό πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε την κατάσταση μόνοι μας, δυστυχώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...