vasoula78 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 καλησπέρα ειχε αγορασει η αδερφη μου το toshiba satelite L505-13N δυστυχως επεσε καφες επανω....το εστειλε στο σερβις και εκει εγινε αλλαγη μητρικής και πληκτρολογίου. όμως μετα απο 1 εβδομαδα αρχισε να κλείνει μόνο του, μεχρι που δεν ανοιξε ποτε ξανα το laptop μου ειπε ειναι εκτος εγγυησης. το πηγα σε ενα γνωστό και μου ειπε οτι ειναι η καρτα γραφικων. εβαλε ενα ειδικο υγρο και οντως το laptop δουλεψε ξανα αλλα κρατησε λιγο γιατι στο σπιτι που το δοκιμασα μετα απο λιγο εκλεισε μόνο του για να το παω στην ideal δυσκολο, ήδη πληρωσε αρκετα για αλλαγη μητρικης & πληκτρολογίου.και το μόνο που θα καταφερω θα ειναι να τσακωθω.... σκέφτηκα μήπως είναι θέμα θερμοκρασίας εχέτε κάποια ιδέα αν λυνεται το πρόβλημα; η να το δώσω για ανταλλακτικά.... ευχαριστώ πολύ
stm00192 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Αφού αλλάχτηκαν μητρική και πληκτρολόγιο τότε αυτά τα κομμάτια έχουν νέα 6μηνιαια εγγύηση .. οπότε το πας πίσω και τους λές "φιλαράκια κανατε μια τρύπα στο νερό κατι απο αυτά που αλλάξατε είναι ελαττωματικό"
vasoula78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αφού αλλάχτηκαν μητρική και πληκτρολόγιο τότε αυτά τα κομμάτια έχουν νέα 6μηνιαια εγγύηση .. οπότε το πας πίσω και τους λές "φιλαράκια κανατε μια τρύπα στο νερό κατι απο αυτά που αλλάξατε είναι ελαττωματικό" τους εστειλα e-mail εχουν περασει οι 6 μήνες κατι δεν πρεπει να κανει καλα επαφή, γιατι οταν μετακινω η κάποιες φορές που πατάω τον κέρσορα στο laptop σβήνει, θα ανοιξει μετα απο κάποια λεπτά και αν... θα τους παρω και τηλεφωνο
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Προφανώς έριξε ψυκτικό σπρέι στην γραφικών και συνήλθε για λίγο,ρώτησέ τον κιόλα δεν μπορείς;; Οπότε ναι μάλλον τα έχει παίξει η κάρτα γραφικών και δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα προβλήματα(εκτός και αν είναι ενσωματωμένη η γραφικών μέσα στην μητρική).
vasoula78 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 είναι ενσωματωμενη η καρτα γραφικων απο την Ideal μου απαντησαν στο mail οτι αν ειναι θέμα υλικού καλύπτεται απο την εγγυηση το γεγονός οτι σβήνει μόλις αλλάξω θέση στο laptop ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα