Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ειναι για κινητα που λες. εγω οπως εγραψα την παιρνει στο σταθερο του σπιτιου και της δουλειας.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.θα μπορουσε να αλλαξει αριθμο στο σπιτι και να δηλωσει στον οτε οτι θελει να ειναι απορρητο;αν ναι τοτε γινεται μετα καποιος να το βρει καλωντας 11888 ή κατι αντιστοιχο;ακουσα πως αν το δηλωσει απορρητο τοτε μετα για να το βρει καποιος γινεται μονο μεσω αστυνομιας.ισχυει;γιατι αν ισχυει το αλλαζει (τουλαχιστον στο σπιτι)και τελος.

Το τηλέφωνο της κοπέλας σου πως το βρήκε η άλλη από την καφετέρια ? ήξερε το ονοματεπώνυμο της ή των γονιών της ? τέσπα, αν αλλάξει αριθμό και κάνει απόκρυψη δεν το βρίσκουν το τηλέφωνο, αλλά υπάρχει μια εξαίρεση για αυτούς που καλούν από call centers και διαφημίζουν προϊόντα και υπηρησίες, σε εμένα τουλάχιστον δεν φαινεται το δικό μου στους καταλόγους αλλά με βρίσκουν οι άλλοι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι όντως τώρα που το σκέφτομαι, πως μας βρήσκουν για να μας κάνουν το promotion τους;

κι εμείς απόρρητο στο σπίτι το χουμε, αλλά όλο και κάποιος πέρνει να μας πουλήσει τη μαλακία του.

Φαίνεται πως στο συμβόλαιο για το καπιταλιστικό σύστημα περιλαμβάνεται ο όρος να μπορούν να μας μεταμορφώσουν σε καταναλωτικά ζόμπι με οποιοδήποτε μέσο.

Fuck privacy! just buy!

Δεν είμαι κατά του καπιταλισμού αλλά αυτός ο υπερκαταναλωτισμός έχει αρχίσει να μου γυρίζει τ'άντερα.

Ναι ρε, αλλάξτε τηλέφωνο, πάρε στο 13888 και ρώτα τί χρειάζεται και αν θα σας κοστίσει.

Δημοσ.

αυτο ακριβως!πολλοι εχουν σκασει με την σχεση μου και να δεις που αυτη η λαλιολα θα ειναι απο την δουλεια.Ειναι καφετερια με προσωπικο 8 ατομα καθημερινα και περιπου 20 στο συνολο που εχει μερικες που βλεπω το πως συμπεριφερονται.απλα ολες ειδαν την δικια μου την πεμπτη και απο εκεινη την μερα ξεκινησαν ολα αυτα.Ειναι πραγματικα ενα χωριο και δουλευω μονο και μονο για το μεροκαματο γιατι ειλικρινα δεν υπαρχει (προσ το παρων)κατι αλλο να κανω εδω στην κερκυρα παρολο που εχω τελειωσει σχολη με υπολογιστες.παλι καλα που εχω αυτη την δουλιτσα αλλα ψυχολογικα με φθειρει πλεον!εδω βγαλανε βρομα οι αντρες(κ φυσικα δεν μου λενε ποιος)οτι ειμαι γκει,μετα απο λιγο καιρο ελεγαν οτι παω να φαω την θεση του υπευθυνου(εντωμεταξυ ειναι ζητημα αν ειμαι ενα με εναμιση μηνα στην δουλεια και οπως ειπα σαν βοηθος σερβιτορου) και απο την πεμτη και μετα γινεται αυτο το σκηνικο και ολα αυτα απο οταν πηγα σε αυτη την μαμημενη δουλεια που οπως ειπα ειναι σαν ενα χωριο εκει!αλλα με το να φυγω και χωρις δουλεια θα μεινω και το χατιρι θα κανω σιγουρα σε μερικους

πρεπει να σε συμπαθανουνε πολυ εκει στη δουλεια σου! γιατι ετσι?

Δημοσ.

πρεπει να σε συμπαθανουνε πολυ εκει στη δουλεια σου! γιατι ετσι?

δυστυχως επειδη εχω μια Α εμφανιση και ειμαι καλο παιδι.κ λεω συστυχως γιατι αυτο εχουν πετυχει.

ειμαι οπως λενε παντα αυτοι ο πιο εμφανισημος που εχω περασει απο εκει κ ετσι εχουν βαλθει να με

μαμησουν απο την ζηλεια και την κακια τους χωρις να εχω κανει κατι!Φταιει απλα που ειμαι φιλικος

και δεν μιλαω.Αλλα οπως ειπα ολοι εσκασαν οταν ειδαν την δικια μου κ περισσοτερο οι γυναικες και απο τοτε

ξεκινησε ολο αυτο το νταβαντουρι

Δημοσ.

κοιτα οσο γραφεις τις βρισιες με "μαμισω, λαλακας" και αλλα τετοια πιποειδη του free + τον νικο ξανθοπουλο να κανει ghost write στα posts σου, καλα σου κανουν.

Δημοσ.

δυστυχως επειδη εχω μια Α εμφανιση και ειμαι καλο παιδι.κ λεω συστυχως γιατι αυτο εχουν πετυχει.

ειμαι οπως λενε παντα αυτοι ο πιο εμφανισημος που εχω περασει απο εκει κ ετσι εχουν βαλθει να με

μαμησουν απο την ζηλεια και την κακια τους χωρις να εχω κανει κατι!Φταιει απλα που ειμαι φιλικος

και δεν μιλαω.Αλλα οπως ειπα ολοι εσκασαν οταν ειδαν την δικια μου κ περισσοτερο οι γυναικες και απο τοτε

ξεκινησε ολο αυτο το νταβαντουρι

δε χρειαζεται να σε δουνε..μαυτα που λες! και σε παρακαλω μακρια απτην γυναικα μου πρεπει να εισαι και πολυ αδονηςςςς

Δημοσ.

κοιτα οσο γραφεις τις βρισιες με "μαμισω, λαλακας" και αλλα τετοια πιποειδη του free + τον νικο ξανθοπουλο να κανει ghost write στα posts σου, καλα σου κανουν.

περιμενεις εδω να βρισω κανονικα;ή μηπως με το να βριζω θα γινω μαγκας και θα γαμω ξαφνικα.το επιπεδο του ανθρωπου απο κατι τετοια φαινεται

πατε στην συμπεριφορα των αλλων.ακριβως ιδια..δν μπορω ομως να σας κατηγορησω γιατι ουτε καν σας ξερω και με ξερετε.

Δημοσ.

χαχαχαχα!!!!!έχει δίκιο!

Πέρα από την εμφάνιση εμπνέουν και άλλα πράγματα στο να πειράξεις έναν. Το "είμαι ωραίος και καλό παιδί" μήπως σε αυτούς μεταφράζεται και μεταφέρεται ως " είμαι ψώνιο κ θύμα?". Γιατί αν είσαι όντως ψώνιο νομίζω πως τα προκαλείς και συ με την στάση σου αυτά.Μην βιαστείς να πεις "ποια στάση?". Αυτό το attitude εννοώ, την αυτογνωσία, τον ναρκισσισμό που σε έχει καταβάλει και την αυτοκριτική που κάνεις για τον εαυτό σου ονομάζοντάς τον "καλό". Ποιος είναι ο καλός? Ο μαλάκας? το θύμα ? το παιδί για όλες τις δουλειές? το παιδί που εμπνέει για πείραγμα και τρολάρισμα χάρη στην βλαμμένη αγαθοσύνη του? Μήπως κακός είναι όποιος δεν τρώει τέτοιους παπάδες? Με άλλα λόγια, καλός είσαι ως προς τον εαυτό σου ή ως προς τους άλλους ? Όταν λες εμφανίσιμος τι εννοείς ?

Έχω την εντύπωση πως συνήθως ενοχλούν, παρενοχλούν και πειράζουν αυτούς που το προκαλούν με κάθε τρόπο. Προσωπικά για να πάρω το μέρος σου, θέλω να ακούσω και κανένα αρνητικό για σένα, από σένα και να ζυγίζω κάπως την κατάσταση. Δεν είμαι δικηγόρος σου να σε υποστηρίξω ντε και καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επικροτώ τις κλήσεις με απόκρυψη

Δημοσ.

περιμενεις εδω να βρισω κανονικα;ή μηπως με το να βριζω θα γινω μαγκας και θα γαμω ξαφνικα.το επιπεδο του ανθρωπου απο κατι τετοια φαινεται

πατε στην συμπεριφορα των αλλων.ακριβως ιδια..δν μπορω ομως να σας κατηγορησω γιατι ουτε καν σας ξερω και με ξερετε.

Περιμενω να σεβαστεις την νοημοσυνη των αλλων και να μην προσπαθεις να κωδικοποιησεις τις βρισιες σου. Αν δεν θες να βρισεις, δεν σε αναγκαζει κανεις. Το να γραψω "μαμισω" δεν με κανει να μην βριζω. Απο αυτα που γραφεις σε κρινω και μονο.

Δημοσ.

το χέσαμε πάλι το θέμα, αλλά εγώ πιστεύω ότι μας συμπεριφέρονται άσχημα όταν νιώθουμε υποσυνείδητα ότι έτσι θα μας συμπεριφερθούν.

Αυτοεκπληρούμενη προφητεία...

Αυτό περιμένω ότι θα συμβεί κι αυτό συμβαίνει τελικά...

Το 'χω παρατηρήσει..

σκέφτομαι για παράδειγμα.. "τώρα κάποιος θα μου κάνει παρατήρηση γι'αύτο που κάνω"

με το που το σκέφτομαι, σκάει μύτη και η παρατήρηση..

ενώ αν είμαι χαλαρή και δεν σκέφτομαι τέτοιες αρνητικές βλακείες, κυλάει η μέρα ομαλά και χαρούμενα και όλοι οι σπαστικοί ανθρωποι γύρω μου, έχουν ως δια μαγείας εξαφανιστεί.

Αν από την άλλη αν εκνευριστώ ή σκεφτώ αρνητικά, κάποια μαλακία θα γίνει, ή θα γεμίσω κέτσαπ από το σάντουιτς που τρώω, ή θα συμπεριφέρομαι σαν ματιασμένη και θα μαλώνω με ανθρώπους, που, ενώ το μόνο που θέλω να τους πω είναι "σ'αγαπώ πολύ".....

ακούω τον εαυτό μου να λέεει "ΝΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ...."

ενώ από μέσα μου σκέφτομαι "με απογοητεύω, εγώ φταιω και το ξέρω".

Για να μην τα πολυλογώ....δε λέω, οι άνθρωποι είναι λίγο μπάζα, αλλά πήγαινε εσύ με καλή διάθεση και άσε τους άλλους να κουρεύονται.. να δεις ότι κι αυτοί δε θα μπορούν παρά να υποκύψουν στη δύναμη της καλοπροαίρετης στάσης σου. Είναι κι αυτός ένας συμπαντικός νόμος όπως ο νόμος της βαρύτητας.

Υ.Γ δεν πιστεύω στο μάτι

Δημοσ.

9/10 που δηλώνουν "είμαι εμφανίσιμος" έχουν εμφάνιση χειρότερη και από κουασιμώδο.

Οι πραγματικά όμορφοι άντρες ποτέ δεν λένε είμαι ωραίος, το αντίθετο μάλιστα. Και δεν απορώ, με τόσους αρουραίους να τους ζηλεύουν και να τους υπονομεύουν τους δημιουργούν κακή ψυχολογία.

Α και μαντέψτε. Ορισμένα σαϊνια γυναίκες (ο Θεός να τις κάνει) προτιμούν όποιον λέει ότι είναι ωραίος από αυτόν που είναι πραγματικά ωραίος και δεν το λέει.

Οπότε φίλε kepp going με την προσπάθεια αυτοεπίδειξης που κάνεις, έχεις μεγάλο κοινό σε αυτή την χώρα (μην παραπονιέσαι όμως για τον εκνευρισμό που προκαλείς).

Όσο για το τηλέφωνο, καλό θα ήταν να απαντάς εσύ στο εξής για να τους κόψεις το βήχα μην σου χαλάσουν το image του sex symbol κάποιοι ζηλιάρηδες.

Δημοσ.

9/10 που δηλώνουν "είμαι εμφανίσιμος" έχουν εμφάνιση χειρότερη και από κουασιμώδο.

Οι πραγματικά όμορφοι άντρες ποτέ δεν λένε είμαι ωραίος, το αντίθετο μάλιστα. Και δεν απορώ, με τόσους αρουραίους να τους ζηλεύουν και να τους υπονομεύουν τους δημιουργούν κακή ψυχολογία.

Α και μαντέψτε. Ορισμένα σαϊνια γυναίκες (ο Θεός να τις κάνει) προτιμούν όποιον λέει ότι είναι ωραίος από αυτόν που είναι πραγματικά ωραίος και δεν το λέει.

Οπότε φίλε kepp going με την προσπάθεια αυτοεπίδειξης που κάνεις, έχεις μεγάλο κοινό σε αυτή την χώρα (μην παραπονιέσαι όμως για τον εκνευρισμό που προκαλείς).

Όσο για το τηλέφωνο, καλό θα ήταν να απαντάς εσύ στο εξής για να τους κόψεις το βήχα μην σου χαλάσουν το image του sex symbol κάποιοι ζηλιάρηδες.

εμένα πάλι ούτε οι άντρες με ενοχλούν που δηλώνουν ότι είναι ωραίοι, ούτε καν οι γυναίκες.

Αυτοί που με ενοχλούν είναι αυτοί που ασχολούνται με τους άλλους, προτιμώ χίλιες φορές ο άλλος να μιλάει για τον εαυτό του ακόμα κι αν λέει ότι ειναι ωραίος, παρά να κάθεται και να μιλάει και να ασχολείται με τους άλλους γύρω του αν είναι ωραίοι, άσχημοι ή οτιδήποτε άλλο.

Και δε χρειάζεται να παθαίνουμε και αλεργία μόλις κάποιος λέει ότι είναι ωραίος.

Χέστηκα τώρα εγώ αν λέει κάποιος ότι είναι ωραίος ή ασχημος, έχω μάτια και βλέπω, να κρίνω μόνη μου.

και το αν θα μαρέσει έχει να κάνει με άλλα πράγματα.

Απλά το να είσαι ωραίος και να μην το ξέρεις (όχι όμως να κάνεις ότι δεν το ξέρεις, και να το παίζεις μετριόφρων, γιατί τότε μου τη δίνει ακόμα πιο πολύ) έχει μια ακαταμάχητη γοητεία.

Δημοσ.

εμένα πάλι ούτε οι άντρες με ενοχλούν που δηλώνουν ότι είναι ωραίοι, ούτε καν οι γυναίκες.

Αυτοί που με ενοχλούν είναι αυτοί που ασχολούνται με τους άλλους, προτιμώ χίλιες φορές ο άλλος να μιλάει για τον εαυτό του ακόμα κι αν λέει ότι ειναι ωραίος, παρά να κάθεται και να μιλάει και να ασχολείται με τους άλλους γύρω του αν είναι ωραίοι, άσχημοι ή οτιδήποτε άλλο.

Και δε χρειάζεται να παθαίνουμε και αλεργία μόλις κάποιος λέει ότι είναι ωραίος.

Χέστηκα τώρα εγώ αν λέει κάποιος ότι είναι ωραίος ή ασχημος, έχω μάτια και βλέπω, να κρίνω μόνη μου.

και το αν θα μαρέσει έχει να κάνει με άλλα πράγματα.

Απλά το να είσαι ωραίος και να μην το ξέρεις (όχι όμως να κάνεις ότι δεν το ξέρεις, και να το παίζεις μετριόφρων, γιατί τότε μου τη δίνει ακόμα πιο πολύ) έχει μια ακαταμάχητη γοητεία.

Τα λες πάρα πολύ σωστά και ειδικά τις τελευταίες 2 σειρές καθώς έχω ακούσει πολλές φυσιολογικές και αρκετές όμορφες κοπέλες να έχουν την ίδια άποψη. Το μεγάλο θέμα όμως είναι άλλο. Σχεδόν πάντα όσοι το παίζουν ωραίοι ενώ είναι άσχημοι παράλληλα υποβαθμίζουν τους πραγματικά ωραίους για να μην υπάρχει αντίλογος στην παράστασή τους.

Προσωπικά με προβληματίζει ιδιαίτερα όταν κάποιος γενικά ενώ είναι άσχημος είναι "ιστορίας" και πείθει, με αποτέλεσμα να κόβει το δρόμο των πραγματικά ωραίων. Η αδικία είναι το χειρότερο συναίσθημα και (προσωπικά τουλάχιστον) απεχθάνομαι όσους την προκαλούν με οποιονδήποτε τρόπο. Ξέρετε πόσες αδικίες οδήγησαν το λιγότερο σε αδιέξοδο και το χειρότερο σε αυτοκτονία αθώα άτομα?

Για να μην παρεξηγηθώ, όσα αναφέρω δεν αφορούν τον φίλο που άνοιξε το θέμα καθώς το μόνο που ξέρω για αυτόν είναι το ψευδώνυμό του όπως και με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Μάλιστα έχει δίκιο να εκνευρίζεται από τα τηλεφωνήματα γιατί και αυτά συνιστούν προσπάθεια υπονόμευσης.

Αλλά γενικά καλό θα ήταν να κρατά τους τόνους χαμηλά και να αφήνει τους άλλους και τις άλλες να κρίνουν τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι περιαυτολογούν πάντα προκαλούν αντιπάθειες.

Πάντως επί του θέματος εγώ προσωπικά θα έκανα την αίτηση, δεν θα με πείραζε να πληρώσω αρκεί να βρισκόταν ο ένοχος.

Δημοσ.

Αυτό τώρα το λες εσύ που τις χρησιμοποιείς αυτές τις εκφράσεις στον πιο ελεεινό βαθμό από όλους εδώ μέσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...