Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό τώρα το λες εσύ που τις χρησιμοποιείς αυτές τις εκφράσεις στον πιο ελεινό βαθμό από όλους εδώ μέσα;

Ναι εγω το ειπα, νομιζω το nick μου θα ηταν giveaway αλλα μαλλον σε υπερεκτιμησα

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι εννοείς με το νικ, μόνο εσύ το ξέρεις.

Anyway, μάλλον δεν έπρεπε να περιμένω λογική απάντηση ή με συνοχή από εσένα, μας έχεις συνηθήσει σε αυτό. Λάθος μου

Δημοσ.

Ρωτας αν το λεω εγω αυτο που γραφτηκε.

Με το nick μου διπλα απο το post νομιζω φανηκε αν το ειπα εγω ή οχι.

Ναι χαλαω την αισθητικη σου, εισαι 1 χρονο εδω και ενοχλεισαι αρκετα. Νομιζω θα αλλαξω τροπο γραφης για σενα.

ps: το ignore δεν ειναι δυσκολο.

Δημοσ.

Αλλά γενικά καλό θα ήταν να κρατά τους τόνους χαμηλά και να αφήνει τους άλλους και τις άλλες να κρίνουν τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι περιαυτολογούν πάντα προκαλούν αντιπάθειες.

Όσοι περιαυτολογούν επί μονίμου βάσεως καταντάνε το λιγότερο γραφικοί, βλέπε Άντζελα Δημητρίου. Πολλές φορές βαρετοί και σαχλοί, αλλά άλλο να γυρνάς από δω κι από κει και να λες: "είμαι Θεά!" ( είχα μια συμμαθήτρια που το λεγε συνέχεια, και καμιά φορά λέγαμε κοροϊδευτικά "πού είναι η Θεά;". Ή άλλη φοβερή ατάκα που είχε πει: τη ρωτάει μια άλλη συμμαθήτρια, "τι κάνεις;" και απαντάει: "μοιράζω χυλόπιτες" πφφφφφ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αφού μου το είπε μετά και είχαμε σκάσει στα γέλια!) κι άλλο να παραδεχτείς κάποια φορά, "εντάξει ρε παιδιά, εγώ δε νιώθω άσχημος, νιώθα καλά στο σώμα μου".

Αυτό τώρα το λες εσύ που τις χρησιμοποιείς αυτές τις εκφράσεις στον πιο ελεινό βαθμό από όλους εδώ μέσα;

Ναι εγω το ειπα, νομιζω το nick μου θα ηταν giveaway αλλα μαλλον σε υπερεκτιμησα

Yeaaaa! cock fight! :-(

Δημοσ.

stavi πόσα χρόνια πιστεύεις θα χρειαστούν και πόση οικονομική κρίση για να ρίξουν τις μύτες τους οι Ελληνίδες και να αρχίσουν να μιλάνε με τον υπόλοιπο κόσμο ακομπλεξάριστα, όπως ακριβώς γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο;

Δημοσ.

stavi πόσα χρόνια πιστεύεις θα χρειαστούν και πόση οικονομική κρίση για να ρίξουν τις μύτες τους οι Ελληνίδες και να αρχίσουν να μιλάνε με τον υπόλοιπο κόσμο ακομπλεξάριστα, όπως ακριβώς γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο;

συμφωνώ μη νομίζεις, αλλά εσείς φταίτε που ασχολείσται με αυτές που έχουν ωραία πόδια αλλά είναι εντελώς μπάζα στην ψυχή..

Δημοσ.

Όσοι περιαυτολογούν επί μονίμου βάσεως καταντάνε το λιγότερο γραφικοί, βλέπε Άντζελα Δημητρίου. Πολλές φορές βαρετοί και σαχλοί, αλλά άλλο να γυρνάς από δω κι από κει και να λες: "είμαι Θεά!" ( είχα μια συμμαθήτρια που το λεγε συνέχεια, και καμιά φορά λέγαμε κοροϊδευτικά "πού είναι η Θεά;". Ή άλλη φοβερή ατάκα που είχε πει: τη ρωτάει μια άλλη συμμαθήτρια, "τι κάνεις;" και απαντάει: "μοιράζω χυλόπιτες" πφφφφφ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αφού μου το είπε μετά και είχαμε σκάσει στα γέλια!) κι άλλο να παραδεχτείς κάποια φορά, "εντάξει ρε παιδιά, εγώ δε νιώθω άσχημος, νιώθα καλά στο σώμα μου".

Χαχαχα έτσι ακριβώς, αυτά είναι τα άτομα που ανέφερα πριν!!! :-D

Η δεύτερη κατηγορία αποδεκτή 100% και μάλιστα την επικροτώ, είναι εξαιρετικό κάποιος να προσπαθεί να βελτιώνεται και να έχει αυτοπεποίθηση.

Πέστα φίλε! Ευτυχώς μαζί με το ΔΝΤ έπεσε ένα σχετικό "κούρεμα" σε αυτά τα φαινόμενα (βλέπε τα καλά της κρίσης), αλλά δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα είναι πως η πλειοψηφία παραμένει έτσι... :mrgreen:

Αλλά με τόσα λιγούρια που υπάρχουν δεν ξεκολλάει αυτό το φαινόμενο. Και τι δεν έχω διαβάσει στο facebook και έχω διπλωθεί από τα γέλια. Κάποια μπάζα, χοντρές και άσχημες να έχουν από κάτω από τραγικές φωτογραφίες σχόλια "τι θεά είναι αυτή", "η ομορφότερη στον κόσμο" και αναρωτιέμαι μερικές φορές αν αυτά τα άτομα βλέπουν κάτι διαφορετικό ή έχουν κλείσει εικοσαετία αγαμίας.

Δημοσ.

Δεν υπήρχε ούτε δισεκατομυριοστό ηλιθιότητας στην ερώτηση που έκανα, απλώς έρχεσαι σε δύσκολη θεση και μετά τρολλάρεις για να το καλύψεις.

Την μπαίνεις στον άλλον για τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ενώ εσύ τις χρησιμοποιείς περισσότερο.

Και το χειρότερο, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις

Δημοσ.

Χαχαχα έτσι ακριβώς, αυτά είναι τα άτομα που ανέφερε πριν!!! :-D

Η δεύτερη κατηγορία αποδεκτή 100% και μάλιστα την επικροτώ, είναι εξαιρετικό κάποιος να προσπαθεί να βελτιώνεται και να έχει αυτοπεποίθηση.

όπως και να χει, καλά είναι να μην απασχολεί ιδιαίτερα τη σκέψη μας η εμφάνισή μας, είτε είμαστε εμφανίσημοι είτε όχι, γιατί αυτό που έχω παρατηρήσει σε φίλες μου, γνωστές μου ή άλλες κοπέλες, που λίγο έχουν πέραση, είναι ότι κάθονται και ασχολούνται όλη μέρα μ'αυτό, (έχει κολλήσει στην κυριολεξία εκεί το μυαλό τους), και έχουν καταντήσει να μην έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον σαν άνθρωποι.

Η εμφάνιση θεωρώ ότι σε απασχολεί κυρίως στην εφηβεία. Θυμάμαι εγώ είχα θέμα με τα μάγουλά μου, τα σιχαινόμουν και το σκεφτόμουν συνέχεια... ήθελα να βρω έναν τρόπο να φύγουν. ΤΟ σκεφτόμουν τόσο έντονα, τόσο πολύ, μπορεί και όλη μέρα, που ακόμα κι εγώ ανησύχησα.. θυμάμαι ότι είπα στη μάνα μου "μαμά να σου πω κάτι; σκέφτομαι συνέχεια αν είμαι όμορφη". Το θεώρησα πολύ κακό να κάθομαι και να το σκέφτομαι αυτό συνέχεια, ήμουν 15 αλλά κατάλαβα ότι ήταν λάθος...

Αλλά η απάντηση της μάνας μου με καθησύχα. Μου λέει, "εντάξει, δεν πειράζει, όλοι το κανουμε αυτό".

Κι όλο περιέργως από τότε σταμάτησα να το σκέφτομαι τόσο πολυ.

Δημοσ.

Κοίτα από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι την πιάτσα την χαλάσαν από το 81 και μετά οι ΔΥ που απλά ξόδεψαν τα λεφτά που τους χάρισαν οι τρελοί κυβερνήτες από τότε για να προσελκύσουν το άλλο φύλο καθώς και την αίσθηση ότι αυτό θα συνεχίζεται αιώνια , με την άλλη απίστευτη παροχή της μονιμότητας.

Δε θέλει και πολύ να καβαλήσεις το καλάμι αν για 30 χρόνια έχεις 1000 μετρημένα δικαιώματα παραπάνω από τους υπόλοιπους πολίτες, ενώ την ίδια στιγμή δεν παράγεις ούτε μισό ευρώ κέρδος.

Αρχίζεις να σκέφτεσαι μετά σαν τους βασιλιάδες , ότι είσαι γαλαζοαίματος δηλαδή και τα δικαιούσαι αυτά εκ γεννητής.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων θα αλλάξει όταν ο μεγαλύτερος μισθός του δημόσιου τομέα θα είναι ο μικρότερος του ιδιωτικού (όπως γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο).

Όταν δηλαδή τα λεφτά θα πηγαίνουν στις σωστές τσέπες και όχι ανάποδα.

Οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είναι αυτοί που βγάζουν τα λεφτά με κόπο.

Δημοσ.

Δεν υπήρχε ούτε δισεκατομυριοστό ηλιθιότητας στην ερώτηση που έκανα, απλώς έρχεσαι σε δύσκολη θεση και μετά τρολλάρεις για να το καλύψεις.

Την μπαίνεις στον άλλον για τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ενώ εσύ τις χρησιμοποιείς περισσότερο.

Και το χειρότερο, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις

Επειδη η λογικη σου μπαζει απο παντου: οταν ειναι να βρισω, θα βρισω. Δεν θα κρυφτω πισω απο "λαλακες" /μ$*#(κες θα πω μαλακες. Που του ειπα να μην βρισει ακριβως?

Μηπως η ερωτηση σου τωρα δειχνει ηλιθια? Η να πω ληλιθια?

Δημοσ.

Κοίτα από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι την πιάτσα την χαλάσαν από το 81 και μετά οι ΔΥ που απλά ξόδεψαν τα λεφτά που τους χάρισαν οι τρελοί κυβερνήτες από τότε για να προσελκύσουν το άλλο φύλο καθώς και την αίσθηση ότι αυτό θα συνεχίζεται αιώνια , με την άλλη απίστευτη παροχή της μονιμότητας.

Δε θέλει και πολύ να καβαλήσεις το καλάμι αν για 30 χρόνια έχεις 1000 μετρημένα δικαιώματα παραπάνω από τους υπόλοιπους πολίτες, ενώ την ίδια στιγμή δεν παράγεις ούτε μισό ευρώ κέρδος.

Αρχίζεις να σκέφτεσαι μετά σαν τους βασιλιάδες , ότι είσαι γαλαζοαίματος δηλαδή και τα δικαιούσαι αυτά εκ γεννητής.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων θα αλλάξει όταν ο μεγαλύτερος μισθός του δημόσιου τομέα θα είναι ο μικρότερος του ιδιωτικού.

Όταν δηλαδή τα λεφτά θα πηγαίνουν στις σωστές τσέπες και όχι ανάποδα.

Οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είναι αυτοί που βγάζουν τα λεφτά με κόπο.

Για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλλοιλοι λοιπόν!

και για το ότι την έχουν ψωνίσει οι γκόμενες, οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε

Γαμήστε τους τους πούστηδες!

αφιερωμένο σε σένα Τούφα το μπάν, άλλωστε πρέπει να διαβάσω... ακόμα δεν έχω καταφέρει να γράψω αυτό το γαμημένο cover letter στα αγγλικά. Θα κάψω τα πτυχία μου!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...