Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

stavi : Σε συνάρτηση και με το πιο πάνω σχόλιο, μπορώ να πω για τις φίλες σου ότι δε σκέφτονται τίποτα άλλο ακριβώς επειδή ψάχνουν για 'χορηγό'. Δηλαδή ασχολούνται μόνο με την εμφάνισή τους και επενδύουν μόνο σε αυτό.

Για αυτό και βλέπεις φαινόμενα μετά να βρίζουν οι άντρες τις γυναίκες δημοσίως , να τις χτυπάνε και άλλα τέτοια ωραία.

(Είτε το πιστέψεις είτε όχι έχω τύχει σε περίπτωση που μου έκανε επίδειξη ο άλλος πόσο σκυλάκι είναι η φίλη του δίνοντας της διαταγές - σήκω πάνω, τώρα κάτσε κάτω).

Δύσκολα ξεκολλάνε μετά από τον χορηγό δηλαδή οι γυναίκες (έτσι κι αλλιώς μπορεί να τον ψάχνουν και για πάνω από 10-15 χρόνια).

Φαντάσου όλον αυτόν τον χρόνο και την ενέργεια να την ξοδεύανε για να μάθουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους, πόσο πιο αξιοπρεπώς θα ζούσανε μετά.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα σατανικό λειτουργικό και να θησιάσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους για να περάσει η κρίση;

εγώ λέω να τους βιάσουμε κι όλας

stavi : Σε συνάρτηση και με το πιο πάνω σχόλιο, μπορώ να πω για τις φίλες σου ότι δε σκέφτονται τίποτα άλλο ακριβώς επειδή ψάχνουν για 'χορηγό'. Δηλαδή ασχολούνται μόνο με την εμφάνισή τους και επενδύουν μόνο σε αυτό.

Για αυτό και βλέπεις φαινόμενα μετά να βρίζουν οι άντρες τις γυναίκες δημοσίως , να τις χτυπάνε και άλλα τέτοια ωραία.

(Είτε το πιστέψεις είτε όχι έχω τύχει σε περίπτωση που μου έκανε επίδειξη ο άλλος πόσο σκυλάκι είναι η φίλη του δίνοντας της διαταγές - σήκω πάνω, τώρα κάτσε κάτω).

Δύσκολα ξεκολλάνε μετά από τον χορηγό δηλαδή οι γυναίκες (έτσι κι αλλιώς μπορεί να τον ψάχνουν και για πάνω από 10-15 χρόνια).

Φαντάσου όλον αυτόν τον χρόνο και την ενέργεια να την ξοδεύανε για να μάθουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους, πόσο πιο αξιοπρεπώς θα ζούσανε μετά.

που μένεις και βλέπεις να δέρνουν τις γυναίκες τους δημοσίως; στα γύφτικα;

εντάξει, καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά, δεν είναι και τόσο χάλια μωρέ οι γυναίκες, κάποιες απλά τη βρίσκουν με τα λεφτά. Λίγες όμως, θα λεγα

Δημοσ.

stavi : Από αυτό το σημείο και πέρα τους συμφέρει και τους ίδιους τους ΔΥ να απολυθούν και να κάνουν κανονικές δουλειές , επειδή θα έρθουν επενδύσεις μετά.Προς το παρόν προτιμάνε να μειώνονται οι μισθοί τους κάθε χρόνο κατά 30% και να συνεχίζουν να είναι πολλαπλάσιοι από ότι χρειάζεται το μικρό κρατίδιο που λέγεται Ελλάδα (ήδη φθάνουμε σε ΑΕΠ αφρικάνικης χώρας)

Δημοσ.

Απόκρυψη κλήσης, ιστορίες από το σχολείο της στάβι, "είμαι ο πιο εμφανίσιμος", άδικο να πηδάνε την ωραία οι όχι_ωραίοι, λαλάκες, μαλάκες, λαμαλαλαλάκες, ψωνισμένες ελληνίδες.

CRY HAVOC

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...