Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπομονη.........εγω ειχα λευχαιμια στα 17 στα 18 μεταμοσχευση μυελου στα 19 μου μενω σχετικα αναπηρος(μπορω να κουναω χερια ποδια αλλα δεν μπορω ΑΚΟΜΑ να περπατησω)τωρα ειμαι 20 και 2 μηνων παρα μια μερα.Σε αυτα τα 3α χρονια εμπαινα για χημειοθεραπεια 18-25 μερες πηγαινα σπιτι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΚΟΣΜΟ γιατι μου το απαγορευαν λογο μικροβιων.....μετα τη μεταμοσχευση εζησα σε ενα STUDIO στην Ανω τουμπα για σχεδον 3,5-4 μηνες μετα μπηκα στο νοσοκομειο γιατι μια καριολα νοσοκομα με κολλησε κλεψιελα εκατσα 99 μερες και βγηκα...απο 21 μαρτιου 2011 μεχρι σημερα ειμαι σε ενα κρεβατι και πολυ σπανια βγαινω....πως περναω τη μερα μου???Play 3(αν και εχω κανα μηνα να παιξω),ιντερνετ απο το καθε κοτσομπολιστικο Blog-forum μεχρι Wikipedia,ταινιες,σειρες και σκαλισμα στο κινητο(root,custom Rom)κανε υπομονη φιλαρακι(Υπομονη η λεξη που με εκνευριζει αφανταστα,σε σημειο που μπορει και να βριστω με οποιον μου την πει...)υπαρχουν και χειροτερα να λες(αυτο κανω) και μην το βαζεις κατω......Επισης μην χανεις επαφη με φιλους και επισης ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ!!

φιλε μου,χωρις να θελω να τρολαρω ή οτιδηποτε, μου <<εδωσες>> ενα πολυ πολυ καλο μαθημα . μαθημα ζωης. σ ευχαριστω!

σου ευχομαι δυναμη και συγχαρητηρια που το παλευεις καθημερινα.

-θα του το στελνα σε pm αλλα ηθελα να το πω δημοσια,παρακαλω μην flame ...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπομονη.........εγω ειχα λευχαιμια στα 17 στα 18 μεταμοσχευση μυελου στα 19 μου μενω σχετικα αναπηρος(μπορω να κουναω χερια ποδια αλλα δεν μπορω ΑΚΟΜΑ να περπατησω)τωρα ειμαι 20 και 2 μηνων παρα μια μερα.Σε αυτα τα 3α χρονια εμπαινα για χημειοθεραπεια 18-25 μερες πηγαινα σπιτι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΚΟΣΜΟ γιατι μου το απαγορευαν λογο μικροβιων.....μετα τη μεταμοσχευση εζησα σε ενα STUDIO στην Ανω τουμπα για σχεδον 3,5-4 μηνες μετα μπηκα στο νοσοκομειο γιατι μια καριολα νοσοκομα με κολλησε κλεψιελα εκατσα 99 μερες και βγηκα...απο 21 μαρτιου 2011 μεχρι σημερα ειμαι σε ενα κρεβατι και πολυ σπανια βγαινω....πως περναω τη μερα μου???Play 3(αν και εχω κανα μηνα να παιξω),ιντερνετ απο το καθε κοτσομπολιστικο Blog-forum μεχρι Wikipedia,ταινιες,σειρες και σκαλισμα στο κινητο(root,custom Rom)κανε υπομονη φιλαρακι(Υπομονη η λεξη που με εκνευριζει αφανταστα,σε σημειο που μπορει και να βριστω με οποιον μου την πει...)υπαρχουν και χειροτερα να λες(αυτο κανω) και μην το βαζεις κατω......Επισης μην χανεις επαφη με φιλους και επισης ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ!!

Εδω φαινεται πόσο αχαριστοι και ζωα ειμαστε οι υπολοιποι(σχετικα υγιεις) και πόσο ματαιοδοξοι ειμαστε και κοιταμε τα ασημαντα και πόσο ανοητοι ειμαστε που ειμαστε γεματοι με ματαιοδοξια, κενοδοξια, εγωισμους και βλακειες. Εδω φαινεται οτι ακομα και η γνωση τελικα δεν εχει σημασια, οτι ακομα και η κατοχη γνωσης ειναι αχρηστη. Επισης φαινεται πόσο ηλιθια και αδικη ειναι η ζωη :mad: αλλά οσο και να νευριασει κανείς αυτο δεν αλλαζει. :mad:

Αυτο το πανηλιθιο "ΓΙΑΤΙ?" παντα θα παραμενει. :mad:

Δημοσ.

Εδω φαινεται πόσο αχαριστοι και ζωα ειμαστε οι υπολοιποι(σχετικα υγιεις) και πόσο ματαιοδοξοι ειμαστε και κοιταμε τα ασημαντα και πόσο ανοητοι ειμαστε που ειμαστε γεματοι με ματαιοδοξια, κενοδοξια, εγωισμους και βλακειες. Εδω φαινεται οτι ακομα και η γνωση τελικα δεν εχει σημασια, οτι ακομα και η κατοχη γνωσης ειναι αχρηστη. Επισης φαινεται πόσο ηλιθια και αδικη ειναι η ζωη :mad: αλλά οσο και να νευριασει κανείς αυτο δεν αλλαζει. :mad:

μηπως να ζητησουμε και συγνωμη για την καποια σχετικη υγεια μας;

Δημοσ.

Ειπα εγω οτι πρεπει να ζητησουμε συγνωμη?

Απλως αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να ριξουμε ολοι τους εγωισμους και να παρατησουμε την κενοδοξια και να πχ διασκαδαζουμε το καθε λεπτο. Ενας δρομος για αυτο ειναι να πχ: Οι γυναικες να γινετε πολυ πολυ πολυ πιο ευκολες και να ικανοποιειτε καποιον που θελει να "τα βρειτε" ή να συνευρεθειτε χωρις πολλα λογια και σκεψεις(εαν και εφοσον βεβαια σας αρεσει λιγο-δεν χρειαζεται πολυ) ενω και εμεις πρεπει να ζηταμε τουτο το πραγμα περισσοτερες φορες και απο οσο περισσοτερες γινεται. Η πολυγαμια ειναι ο δρομος και καταργει την ματαιοδοξια σε καποιο βαθμο.

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για το κουράγιο που μου δίνεις....σου εύχομαι ολόψυχα μέσα απο την καρδιά μου ότι καλύτερο για σένα....εγω εκει που έλεγα ότι θα τελειώσει η κατάσταση αρχές Ιουνίου τώρα παει για αρχές του 2013...τι να πει κανείς...υπάρχουν και χειρότερα έτσι όπως το είπες....στην αρχή νόμιζα ότι το πρόβλημα μου ήταν το πιο δύσκολο αλλά βλέποντας άλλους είπα στον εαυτό μου μια χαρα είσαι. Τουλάχιστον έχω την δυνατότητα να κάτσω να δω τηλεόραση να ακούσω τους άλλους και να πληκτρολογήσω κάτι στο insomnia, έχω κάποιον να νοιάζεται για εμένα....και πάλι σε ευχαριστω

Δημοσ.

χαιρομαι που το βλεπεις ετσι το θεμα φιλε μου :-) γιατι ετσι πρεπει και

ελπιζω να βελτιωθουν ολα συντομα.. α ενα site που πολλες φορες

κολλαω και περναει η ωρα χωρις να το καταλαβω ειναι το 9gag.com

ριξτου μια ματιαgrin.png

και παρεμπιπτοντως ...

Ειπα εγω οτι πρεπει να ζητησουμε συγνωμη?

Απλως αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να ριξουμε ολοι τους εγωισμους και να παρατησουμε την κενοδοξια και να πχ διασκαδαζουμε το καθε λεπτο. Ενας δρομος για αυτο ειναι να πχ: Οι γυναικες να γινετε πολυ πολυ πολυ πιο ευκολες και να ικανοποιειτε καποιον που θελει να "τα βρειτε" ή να συνευρεθειτε χωρις πολλα λογια και σκεψεις(εαν και εφοσον βεβαια σας αρεσει λιγο-δεν χρειαζεται πολυ) ενω και εμεις πρεπει να ζηταμε τουτο το πραγμα περισσοτερες φορες και απο οσο περισσοτερες γινεται. Η πολυγαμια ειναι ο δρομος και καταργει την ματαιοδοξια σε καποιο βαθμο.

the attached file explains everything..

wtf ομως

post-218943-0-76693600-1334542702_thumb.png

Δημοσ.

φιλε μου,χωρις να θελω να τρολαρω ή οτιδηποτε, μου <<εδωσες>> ενα πολυ πολυ καλο μαθημα . μαθημα ζωης. σ ευχαριστω!

σου ευχομαι δυναμη και συγχαρητηρια που το παλευεις καθημερινα.

-θα του το στελνα σε pm αλλα ηθελα να το πω δημοσια,παρακαλω μην flame ...

Σευχαριστω πολυ φιλε μου,να ξερετε οτι πρεπει στη ζωη πρεπει να παλευουμε και να μην απελπιζομαστε με οποιο και να ειναι το προβλημα.

Κοιτα φιλε μου,δεν μπορει καποιος π.χ εγω να σε παρεξηγησω επειδη μπορει να χτυπησες το ποδι σου και να πρεπει να κατσεις 1 μηνα μεσα ,ο καθενας κουβαλαει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ,δεν σημαινει οτι επειδη εγω ειμαι σε χειροτερη κατασταση δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσε για αυτα που εχεις,αλλα προσεξε σε αυτο που σου λεω γιατι ειχα μια φιλη που με ειδε μετα απο 3 μηνες απο οταν επαθα λευχαιμια και λεει το εξης θεικο..........Φ:Ντινουλι μου τι κανεις?Ε:Καλα ειμαι κουκλα μου να εδω προσπαθω εσυ τι λεει?Φ:Να μορε καλα και εγω προβληματαΕ:τι προβληματα ρε?Φ:Να με τον ταδε δεν μπορω να συνεννοηθω με κοροιδευει(γκομενικα)Ε:Εεεε σιγα ρε συ βρες αλλον Φ:Ναι καλα εσυ μιλας που καθεσαι σε ενα κρεβατι(Στο Νοσοκομειο ελεγε)και λες ΜΑΜΑ ΝΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ κτλ......Εγω απλος γελασα και της λεω δεν ειναι ετσι γιατι θεωρησα οτι μπορει να μου το λεει για να μου δειξει οτι δεν ειναι τιποτα αυτο που εχω οτι και καλα θα ειναι κατι ασημαντο,αλλα ακριβως κανα 5 -6 μηνες αργοτερα που ημουν λιγο πριν μπω στη μεταμοσχευση ξανα το ιδιο σκηνικο ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια,οποτε της ειπα Μιχαελα μου μακαρι να ειχα της πουτσ@ς τα προβληματα που εχεις εσυ και δεκα φορες παραπανω,Εγω δεν ηξερα αμα θα βγω απο εκει μεσα ζωντανος και αυτη μου ελεγε μαλακιες....να προσεξεις πως θα παραπονεθεις!

Οχι να μην ζητησεις συγγνωμη που εισαι υγειης και σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι υγειης απλος να προσεχεις πως μιλας,καλο το τρολ καλες και η μαλακιες αλλα προσεχε οταν μιλας για ευαισθητα πραματα.

Φίλε μου σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για το κουράγιο που μου δίνεις....σου εύχομαι ολόψυχα μέσα απο την καρδιά μου ότι καλύτερο για σένα....εγω εκει που έλεγα ότι θα τελειώσει η κατάσταση αρχές Ιουνίου τώρα παει για αρχές του 2013...τι να πει κανείς...υπάρχουν και χειρότερα έτσι όπως το είπες....στην αρχή νόμιζα ότι το πρόβλημα μου ήταν το πιο δύσκολο αλλά βλέποντας άλλους είπα στον εαυτό μου μια χαρα είσαι. Τουλάχιστον έχω την δυνατότητα να κάτσω να δω τηλεόραση να ακούσω τους άλλους και να πληκτρολογήσω κάτι στο insomnia, έχω κάποιον να νοιάζεται για εμένα....και πάλι σε ευχαριστω

Σευχαριστω πολυ!Θα σου δωσω μια συμβουλη που θα την καταλαβεις πολυ πιο μετα αν και ευχομαι να μην χρειαστει να την καταλαβεις ετσι οπως την καταλαβα εγω.Ασε το χρονο να κυλαει.......μην λες οτι αρχες 2013 θα τρεχω εξω θα πινω θα καπνιζω,θα κοιτας να περνας ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ και μην τα βαζεις κατω να υπολογισεις το ποτε θα τελειωσεις,ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ.....απλος να ξερεις τωρα θα ζεις λεγοντας το εξης ΣΤΗ ΠΟΥΤΣ@ ΜΟΥ χαλαρα χωρις αγχος,θα ζεις οσο καλυτερα μπορεις αυτο το διαστημα που εισαι μεσα και δεν θα κοιτας τα ρολογια και τις μερες,αμα το κανεις αυτο θα εισαι μαγκας και δεν θα καταλαβεις πως περασε ο καιρος!

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

p.s σορρυ για το υπερ ποστ.

Δημοσ.

"Η μεγαλύτερη σοφία είναι να κάνεις υπέρτατο στόχο της ζωής την απόλαυση του παρόντος, γιατί αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα, ενώ όλα τα άλλα είναι παιχνίδια του νου."

A. Schopenhauer

Δημοσ.

αλλα προσεξε σε αυτο που σου λεω γιατι ειχα μια φιλη που με ειδε μετα απο 3 μηνες απο οταν επαθα λευχαιμια και λεει το εξης θεικο..........Φ:Ντινουλι μου τι κανεις?Ε:Καλα ειμαι κουκλα μου να εδω προσπαθω εσυ τι λεει?Φ:Να μορε καλα και εγω προβληματαΕ:τι προβληματα ρε?Φ:Να με τον ταδε δεν μπορω να συνεννοηθω με κοροιδευει(γκομενικα)Ε:Εεεε σιγα ρε συ βρες αλλον Φ:Ναι καλα εσυ μιλας που καθεσαι σε ενα κρεβατι(Στο Νοσοκομειο ελεγε)και λες ΜΑΜΑ ΝΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ κτλ......

???????? :fear: :fear:

Αυτη η Μιχαελα που λες ειναι επικινδυνη για την κοινωνια με τετοια μυαλα που κουβαλαει. :-(

Πρεπει να εισαι τελειως ζωον για να το πεις αυτο και ακομα περισσοτερο για να το σκεφτεις ετσι το ολο θεμα.

Δημοσ.

???????? :fear: :fear:

Αυτη η Μιχαελα που λες ειναι επικινδυνη για την κοινωνια με τετοια μυαλα που κουβαλαει. :-(

Πρεπει να εισαι τελειως ζωον για να το πεις αυτο και ακομα περισσοτερο για να το σκεφτεις ετσι το ολο θεμα.

της τσουτσους το χαβα εχει φιλε μου.....

Δημοσ.

Έπρεπε να τη ρωτήσεις αν θέλει ν' ανταλλάξετε θέσεις για να ζητάει αυτή νερά απ'το κρεβάτι αφού το βλέπει καλό. Έλεος με κάτι τέτοιους.

:mad:

Δημοσ.

Υπερβολικό το παράδειγμα της Μικαέλας αλλά κάπως έτσι είναι η ζωή μας..

Όλα τα προβλήματα είναι σχετικά.Αυτός που τα έχει νομίζει οτι είναι τρομερά.

Και σχεδόν για κάθε πρόβλημα που έχουμε υπάρχει κάποιος άλλος που έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απο εμας.

πχ..Κάποιος κάνει δίαιτα και λέει.Βαρέθηκα να τρώω συνέχεια κοτόπουλο και ρύζι.

Για τον συγκεκριμένο αυτό είναι πρόβλημα που το θεωρεί σοβαρό και μπορεί να πάθει μέχρι και κατάθλιψη,αλλά άντε πες το σε κάποιον στην αφρική που δεν έχει να φάει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...