Προς το περιεχόμενο

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το Xperia Sola smartphone


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με το συμπάθιο κιόλας αλλά εμένα μου ήρθε η λέξη που φωνητικά μπαίνει ένα Π στην αρχή. Αυτό μόνο τέλος. :-) Σιγά να μη σκεφτόμανε και τον Gagarin... :eek:

Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τα περι νέας γενιάς neo v.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετα τις παντοφλες κινητα ηρθαν και οι σολες! Εγω θα περιμενω το επομενο μοντελο τσαρουχι :mrgreen:

 

xoaxoaoxoaxoaoxoao έτσι ακριβώς... Εγώ πάντος θα προτημούσα τη hdmi θύρα στα καινούραι κινητά, γιατί δεν αλλάζουμε τηλεοράσεις, όσο συχνά αλάζουμε και τα κινητά μας :-) ... Οι παλιο__λάκες μας πουλάνε στα 512mb ram και μετά από κάνα χρόνο θα μας παρουσιάζουνε μοντέλο στα 2gb ram, λες και τώρα δεν έχουνε τη δυνατότητα να βάλουν 1-2gb ram <_<

...Όπως όλη Η Ελλάδα θα επενδύσει στα κλασικά φωτοβολταϊκά, και μετά θα μας πούνε ότι η Ελληνική siemens έβγαλε εύκαμπτο φωτοβολταϊκό σαν χαρτί αναδιπλούμενο,με το οποίο μπορείς να σκεπάσεις όλο του το σπίτι, με πολύ μικρότερο κόστος, και μετά θα μας γυρίσουν στα εύκαμπτα αφού πουλήσουν τις σαβούρες τους. θα μας πουλάνε τεχνολογία παρελθόντος για τότε, και υποτίθεται πως θα ζούμε το μέλλον.

 

Το απαράδεκτο για'μένα είναι ότι, βγάζουν που βγάζουν αυτές τις παπαριές.... Μπορούν και κάνουνε εκατομμύρια πωλήσεις, γιατί ο κόσμος δεν σκέφτεται πρακτικά και τους ακολουθεί απλώς. Και αντί να βγαίνουνε νέες τεχνολογίες για μας τους __λάκες που στάζουμε 600€ για ένα κινητό, τελικά, παίρνουμε κάποιο που το σκέφτηκαν πριν κάνα 3 χρόνια και το'φτιαξαν και μας το παρουσιάζουν για καινούριο και σύγχρονο.

 

Για το παρόν κινητό τί να πω? ποιο κινητό δηλαδή είναι κατώτερο από αυτό?

-οκ το sony ericsson k750i μου είναι κατώτερο :Ρ .....Αυτό στην ουσία είναι η μέση παντόφλα και πάλι :)

 

Κινητά που γράφουν ιστορία είναι λίγα, και μένουν χρόνια ;) ..κάποτε τα νόκια έγραψαν ιστορία, μετά τα σονυ έριξον, τώρα το galaxy s 2, όλα τα άλλα είναι απλώς για όσους ενδιαφέρονται για αισθητική εμφάνιση του κινητού τους, και για μαγκιά... Ο άλλος σε λέει, έχω κινητό με official ICS, kai ο οποιοδήποτε τσάκαλος απέναντι που τον παραδέχομαι βγάζει τον άσο HTC HD 2 και του λέει, φίλε κι εγώ σε αυτό, έχω ότι θέλω όποτε θέλω :) αυτή είναι η μαγκιά για'μένα.

 

Και μιας και έβγαλα τις περισσότερες από τις σκέψεις μου στο κατεβατό αυτό, ας σχολιάσω και τα iphone, μιας και τον τελευταίο καιρό πήγα από 3γ ώς 4ς.. το κινητό είναι το ίδιο βαρετό, σε όλα τα κουβούκλια του. Ένα μενού που τόσα χρόνια είναι εμφανισιακά πάνω κάτω το ίδιο, γραφικά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο(για το μενού εννοώ) και όπως πάντα, χαμηλότερα specs από τα περισσότερα άλλα κινητά που κυκλοφορούν. ΄

Το CyanogenMod(βασισμένο στο android, απλώς με παραλλαγές, και με κάποιες έξυπνες προσθήκες και βελτιώσεις) είναι για'μένα ότι ποιο όμορφο περιβάλλον έχω δοκιμάσει σε smartphone :)

android.jpg

 

Παιδιά, αυτή είναι απλώς η γνώμη μου, δεν έχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν επιθετικά, αλλά είναι απαράδεκτο το να υπάρχουν π.χ. μπαταρίες που να φορτίζουν σε 5seconts και να παίρνουν χιλιάδες mhA και εμείς να ψάχνουμε αντίγραφα μπαταριών και μεγαλύτερες για τα κινητά μας και να διακινδυνεύουμε τις συσκευές μας για λίγη ενέργεια. Αυτό με τις μπαταρίες το χρησιμοποίησα απλώς σαν παράδειγμα μιας και μου ήρθε τελευταίο στο μυαλό :Ρ ...επειδή μας εκμεταλλεύονται όλοι, μας εκμεταλλεύονται τώρα και οι εταιρίες κινητής, είτε κατασκευάστριες, είτε άλλες παραπλήσιες, για να πουλάνε..

 

Αυτό βέβαια συμβαίνει με τα πάντα γύρο μας δύστυχος.. Πείρα πριν 3 χρόνια pc 1200€, και τώρα αξίζει 200... Τι να πει κανείς? -Υπερκαταναλωτισμός και λαιμαργία δύστυχος και από δικιά μας πλευρά :fear:

 

SOLA?

πολύ παχιές γωνίες, η οθόνη έτσι όπως προεξέχει, ένα πέσιμο φτάνει για να διαγραφτεί διαγώνια από μια αγέρωχη γρατσουνιά χαχοχοαχοχοα, παχουλούτσικο φαίνεται και όντως είναι όνομα και πράμα, σαν σόλα ;Ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μονο εμενα οταν διαβαζω το sola παει το μυαλο μου σε κατι ηλιακο? λογικα ναι grin.png..χαχ.....

παντως αν και δεν εχω δει απο κοντα κατι πιστευω πως πλεον η Sony εχει βελτιωσει την

ποιοτητα κατασκευης των συσκευων της. Αυτο με την μπαταρια ειναι οντως λιγο ασχημο,

ο διπυρηνος που φοραει θα την ρουφαει για πλακα..

 

κ εγώ το σκέφτηκα αν σε παρηγορεί, έψαχνα φωτό από πίσω μήπως κ έχει πανελ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

ένα από τα value for money της αγοράς μέχρι στιγμής πιστεύω.

έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, μέγεθος οθόνης ικανοποιητικό και το design του είναι πολύ ωραίο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά με τόσες κακίες που ακούγονται για το όνομα του μοντέλου, πολλά μαγαζιά το κυκλοφορούν πλέον με την ονομασία sole!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...