fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, παρότι έχω σπίτι εκεί έχω να πάω χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου μέρη για φαγητό. Έχει κάτι να προτείνει κανείς; Θυμάμαι ένα μέρος πιο ψηλά στον Όλυμπο (όχι καταφύγιο) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το βρω και έχει και κάποια μέρη στην πλατεία αλλά δεν θέλω να πάω τυφλά.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, παρότι έχω σπίτι εκεί έχω να πάω χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου μέρη για φαγητό. Έχει κάτι να προτείνει κανείς; Θυμάμαι ένα μέρος πιο ψηλά στον Όλυμπο (όχι καταφύγιο) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το βρω και έχει και κάποια μέρη στην πλατεία αλλά δεν θέλω να πάω τυφλά. πω πω πω είχα φάει σε ένα καθώς ανεβαίνεις και μπαίνεις στο Λιτόχωρο στο αριστερό σου χέρι πάνω στο δρόμο. Δε θυμάμαι πως το λένε, αλλά είχε κάτι σούβλες και μια τυροκαυτερή... Μπορεί και το πρώτο στη σειρά να ήταν. Αν πας και σου φέρει την τυροκαυτερή σε ένα μακρόστενο βαθύ μπολ (30x15 φάση), το έχεις πετύχει. Πάνω στα καταφύγια, έχω κάτσει στο 2ο (εκεί που τελειώνει ο δρόμος) και ήταν καλό. Το 1ο είναι μια μαλακία και μισή. Και αγενείς. ps. τυχερέ, έχει και ωραίο καιρό, Όλυμπος κι έτσι.
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πω πω πω είχα φάει σε ένα καθώς ανεβαίνεις και μπαίνεις στο Λιτόχωρο στο αριστερό σου χέρι πάνω στο δρόμο. Δε θυμάμαι πως το λένε, αλλά είχε κάτι σούβλες και μια τυροκαυτερή... Μπορεί και το πρώτο στη σειρά να ήταν. Αν πας και σου φέρει την τυροκαυτερή σε ένα μακρόστενο βαθύ μπολ (30x15 φάση), το έχεις πετύχει. Πάνω στα καταφύγια, έχω κάτσει στο 2ο (εκεί που τελειώνει ο δρόμος) και ήταν καλό. Το 1ο είναι μια μαλακία και μισή. Και αγενείς. ps. τυχερέ, έχει και ωραίο καιρό, Όλυμπος κι έτσι. Στο δεύτερο καταφύγιο πράγματι είναι καλά. Το μαγαζί που λες το ξέρω, απλά το θέμα είναι να το πετύχεις σχετικά γεμάτο για να έχει πολλά να διαλέξεις και να μην φας ώρας. Το ΠΣΚ λέω να πάω, λόγω καιρού. Να ξεσκάσουμε. Όλη την εβδομάδα έβαζα χρήματα στην άκρη για να βγουν βενζίνες και διόδια. Ελπίζω να μου μείνουν και λίγα να φάω Στην χειρότερη πικνικ στο "Βύθο" (*φαράγγι του Εννιπέα) http://www.panoramio.com/photo/17012718 http://www.panoramio.com/photo/50879330
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εγω πέρα από αυτα που ειναι πάνω στο βουνο έχω φαει σε ενα που βρίσκεται στο δρόμο στα δεξια όπως ανεβαίνεις από λιτόχωρο για πριόνια και μου είχε αρέσει πολύ το φαγητό αλλά δεν ειμαι σίγουρος για το αν ήταν όντως καλό ή πεινουσα πολύ επειδη ημουν μετά από πορεία. Θεα πάντως είχε καλή!
apd453 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Πρόσφατα πήγα. Εκεί στο συντριβάνι έχει ένα τσιπουράδικο φάση, καφενές φάση. Κάτι ρώσοι το έχουν! Για να βγάλω συνεννόηση ψιλομάτωσα. Το τσίπουρο τους δε μου άρεσε κατά τα άλλα για προ-φαγητού καλό ήταν (αντί για καφεδάκι). Μας άνοιξε την όρεξη για βουνό και σούβλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παγώτο Λεμόνας. Ίσως το καλύτερο που έχω φάει. Βέβαια, το φτιάχνει με δικό του γάλα, οπότε το κάνει μόνο συγκεκριμένες εποχές. Στον κεντρικό δρόμο.
vkak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν έχεις ΙΧ, να πας στον Παλιό Παντελεήμονα, είναι κοντά.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παγώτο Λεμόνας. Ίσως το καλύτερο που έχω φάει. Βέβαια, το φτιάχνει με δικό του γάλα, οπότε το κάνει μόνο συγκεκριμένες εποχές. Στον κεντρικό δρόμο. Tι εννοεις δικό του γάλα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Tι εννοεις δικό του γάλα; Της γυναίκας του χαζούλη.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Πρεπει να ειναι πολύ κτητικός για να το θεωρεί δικό του ομως.
vassar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πας οπως και δήποτε εδώ: Γαστροδρόμιο "Εν Ολύμπω" http://www.gastrodromio.gr/ Αξέχαστη εμπειρία!!! και δοκιμάζεις αν σου αρέσουν και τα μανιτάρια αύτο το πίατο Μανιταρο - λαγνεία, Μανιτάρια σχάρας με βινεγκρέτ βαλσάμικου, ακόμα θυμάμαι τη γεύση του και ας έχουν περάσει 3 χρόνια.
fylatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλά αυτό είναι στανταράκι μιας και είναι στην πλατεία του χωριού. Απλά δεν ξέρω τι ποιότητα έχει πλέον. Ελπίζω να μην έχει χαλάσει. Το θέμα δεν είναι το να ξέρω τα μέρη, σχεδόν όλα τα γνωρίζω. Το θέμα είναι πως είναι πλέον. Αλλά ναι το Εν Ολύμπω ήταν πολύ καλό τελευταία φορά που έφαγα εκεί (είχε και καλούς μεζέδες).
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Νομίζω είναι ακριβό το "Εν Ολύμπω". Ανάλογα, βέβαια, πως το βλέπει κανείς.
blacksuede Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πριν αρκετά χρόνια, για σουβλάκια στον "Τλύξο", αλησμόνητες εποχές. Ο Τλύξος είναι παρατσούκλι το κανονικό όνομα δεν το έμαθα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα