oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πηγα σημερα στο public στο συνταγμα για να κανω ανταλλαγη κατι παιχνιδια που ειχα και οταν ακουσα της τιμες που δινουν μου σηκωθηκε η τριχα! για κοροιδα μας περνανε?σφραγισμενο παιχνιδι με μπλουζακι λεει δινουμε 2.50 ε!!!!!!!!!!!!!!! φυσικα δεν τους εδωσα τιποτα και εφυγα
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Σου είχε έρθει και σένα ένα sms, e-mail με τις καταπληκτικές προσφορές; Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πατήσω. Απ' ότι κατάλαβα, καλά έκανα. Η νοοτροπία της αρπακτής καλά κρατεί, κρίση ξεκρίση
spinemm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εγω τους πηγα πισω παιχνιδι που ειχα αγορασει (day1 κυκλοφορια εν τω μεταξυ) την προηγουμενη ημερα, απο αυτους (modnation racers για το PS3) στα 75E, θα μου το επαιρναν για 20Ε......εννοειτε δεν τους το εδωσα και το πουλησα σε αγγελια. Τους πηγα παιχνιδια για το ΧΒΟΧ360 (το παλαιοτερο 1 χρονο πριν το νεοτερο ουτε μηνος) οι τιμες που μου εδιναν ηταν απο 2Ε ~10Ε..... Τους ειχα παει παιχνιδια για το ΧΒΟΧ360 + PS3, 2 χρονων.....απλα δεν τα "αγοραζαν". Μακριααααααααααααα
RottenLungs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πραγματικά δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Νομίζω πάντως οτι υπάρχουν κάτι σαν λέσχες που μπορείς να πουλήσεις ή ανταλλάξεις παλιά παιχνίδια σου. Αλλιώς πραγματικά δεν αξίζει να δώσει ΄ςνα παιχνίδι 2 €, καλύτερα να μην πιείς καφέ μία μέρα απ'έξω και ΤΣΑΚ έβγαλες τα λεφτά του παιχνιδιού.
tool1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Aν ειναι αθλητικο παιχνιδι(ειδικα παλιο) δεν το παιρνουν καν,κ για μενα καλα κανουν γιατι οταν πατε βλεπετε οτι γινεται χαμος απο παλια pes,fifa,nba. Αυτα ποιος θα τα παρει? Τωρα για αλλου ειδους παιχνιδια τα παρρνουν αλλα κ παλι σε πολυ χαμηλες τιμες. Εγω ειχα δωσει 3 παιχνιδια, οχι πολυ παλιας χρονολογιας(αθλητικα) κ μου τα πηραν 10 ευρω.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 τι λεσχες φιλε?πες μου αν μπορεις lineage σφαγισμενο με μπλουζα 60 ευρω το ειχα παρει και το ζητουσανε 2,5 ε?ντροπη τους απαισιο μαγαζι δεν θα παρω ουτε καρφιτσα απο αυτους δηλαδη συνολικα 4 playstation 3 παιχνιδια 3 on line limited edition με δωρα και 2 για pc ουτε 40 ευρω δεν δινανε ειναι κοροιδια κανανε και τους δυσκολους οτι τα on line δεν τα θελουν !λες και θα τους τα εδινα για 2.50 ε!
RottenLungs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ρε γαμώτο στον δρόμο το είχα πετύχει και δεν θυμάμαι καθόλου. Αλλα θυμάμαι είχα διαβάσει την ταμπέλα γιατι μου φάνηκε περίεργο. Έλεγε οτι εσύ πάς εκεί και λές τι παιχνίδια έχεις και τι είδη γουστάρεις και αυτοί σου έβρισκαν άλλους που πληρούσαν τις προυποθέσεις σου. φαμάτο σαν ιδέα... Αλλα δνε θυμάμαι πού και εννοπείται ούτε όνομα. Ψάξε λίγο στο net αυτά που σου γράφω και ίσως το βρείς. edit: Βρήκα αυτό με λίγο search. Για δές αν σου κάνει... http://www.games4exchange.com/Login
tool1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φιλε μου εσυ απλα ΔΕΝ τα δινεις σε αυτη την τιμη,τωρα αν ο αλλος εχει καποια παλια παιχνιδια που δεν παιζει πλεον κ δεν εχουν καμμια συλλεκτικη αξια,μπορει να τα δωσει κ να κερδισει εκπτωση σε καποιο αλλο game μτχ.ή νεο. Παντως σαν ιδεα δεν ειναι κακο να γινει στο φορουμ μια ενοτητα ανταλλαγης games,οχι πωλησεις με αγγελιες κτλ., για διαφορες κονσολες κ pc.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μακαρι να γινει κατι τετοιο γιατι στο public δεν ξανα παταω απορω πως δωσανε τα sony ακουστικα για 1 cent για να κανουν ντορο
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Το ίδιο κάνουν και με τους υπολογιστές. Macbook pro 17" i7 πρώτης γενιάς, 450Ε χιχιχιχιχιχιχιχιχι. Μέχρι και ο υπάλληλος γέλαγε.
athlios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Το ίδιο κάνουν και με τους υπολογιστές. Macbook pro 17" i7 πρώτης γενιάς' date=' 450Ε χιχιχιχιχιχιχιχιχι. Μέχρι και ο υπάλληλος γέλαγε.[/quote'] Πότε έγινε αυτο;; Θεσσαλονικη;;; Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ναι Θεσσαλονίκη. Ξέρω εγώ, πάνω από 1000 πάντως. i7, 8gb Ram, 750gb σκληρό και 17άρα οθόνη 1.5 έτους; http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/stats/macbook-pro-core-i7-2.66-aluminum-17-mid-2010-unibody-specs.html Σύμφωνα με αυτούς 1900-2000 $ Απλά το πήγα στο public στο cosmos για να μου δώσουν μια τιμή έτσι για πλάκα γιατί το είχα μαζί μου.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ποσο επρεπε να εχει δηλαδη?ειμαι ασχετος με της τιμες στα mac δεν ασχολουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα