fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ποσο επρεπε να εχει δηλαδη?ειμαι ασχετος με της τιμες στα mac δεν ασχολουμε Είπαμε πάνω από 1200 σίγουρα ακόμα και με πολύ παζάρι, αφού έχει 1.5 χρόνο εγγύηση ακόμα. Κανονικά αν το δώσεις βάσει παλαιότητας 1700-1850. Είναι το αμέσως προηγούμενο μοντέλο από το κορυφαίο φορητό της apple. Και μόνο τα ανταλλακτικά του έχουν 800-900.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 αρα 450 ε που το ειχε το public φτηνο δεν ειναι?
panos2171 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Σαφώς και θα στο αγοράσουν πιο φτηνά γιατί θέλουν να το μεταπουλήσουν αλλά αυτή η τιμή είναι κοροιδία, και γενικά η όλη φάση είναι κοροιδια. Με την ευκολία που προσφέρουν οι αγγελίες σε δεκάδες sites και φορά δεν υπάρχει λόγος να το πουλήσεις σε κάποιο κατάστημα το οποίο στη συνέχεια θα το δώσει το λιγότερο 50% πάνω από την τιμή που σου το αγόρασε.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εννουσε μαλλον ο φιλος οτι του περνανε το μηχανημα 450 ε?λολ
fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εννουσε μαλλον ο φιλος οτι του περνανε το μηχανημα 450 ε?λολ Ναι 450Ε, μόνο το apple care κάνει τα 2/3 αυτού του ποσού. Άστα. Πάνε να κλέψουν κανένα κακομοίρη άσχετο που σου λέει τα έφαγε τα ψωμιά του το τούμπανο μηχάνημα μου, το καινούριο παιχνίδι μου κλπ.
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλα τι μας περασανε οτι κατεβηκαμε απο κανενα βουνο?για το Ν9 64 giga μου ειπαν 150 ε λολ
star12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 την εχουνε δει δυστηχως και προσπαθουν να σε κοροιδεψουν και με αυτο το τροπο..πλεον τα public στην θεσσαλονικη δεν ξερω για αθηνα δεν ειναι τοσο γεματα οσο παλια.μη μιλησω για τις τραγικες τιμες που δινουν τα σιντι η τα blue ray λες και δεν μπορεις να τα κατεβασεις αλλα και αυτου του ιδους την κοροιδια;; απ την αλλη δεν ειναι οι μοναδικοι που το κανουν να δινουν ξευτιλιστικες τιμες σε προιοντα που πας να πουλησεις...αυτη τη προσφορα που βγαλαν φερτε το παλιο σας κινητο να παρετε καινουριο με χαμηλοτερη τιμη το χει κανει κανεις;
oldermania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα πάω να ρωτήσω πόσο παίρνουν και το iPhone 4s:D ειναι για γέλια οι τιμές που δίνουν Sent from my iPhone using Insomnia Μόνο ένας ναρκωμανης θα τα έδινε για να πάρει την δόση του Sent from my iPhone using Insomnia
LRoi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εγώ μια ζωή πανάκριβους τους θυμάμαι τους τύπους. Τόσα χρόνια έχω πάρει μόνο ένα στυλό για δώρο από αυτούς και κανά δυο βιβλία. Τα ηλεκτρονικά τους και ειδικά τα games τους είναι σε αστείες τιμές.
oldermania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλα πως ειναι ανοικτα ακομα τα public?χθες ειδα προσφορα λεει smart tv samsung 40 απο 1400 1200 λολ
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν πάτε να δείτε τις τιμές στα Bluray δισκάκια, θα πέσετε κάτω. 30 ευρώ για ταινίες, 100 ευρώ για έναν κύκλο σειράς κλπ Απίστευτα πράγματα. Αναρωτιέμαι αν πουλάνε τίποτα ή το κάνουνε για την πλάκα τους
LongTom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μια ζωή φαρμακείο ήταν το μαγαζί.Άξιζε μόνο να χαζέψεις. Το δε ηλεκτρονικό τους κατάστημα ήταν μόνιμα δίχως ανανεώσεις και δεν ήξερες τι έχουν και τι δεν έχουν.
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η πλάκα (που λέει ο λόγος) είναι ότι εκεί που ήταν πριν τα fnac, με εξαίρεση το κέντρο της Αθήνας, τα πήρε το public, για να συνεχίσει ίσως την ίδια μεγαλειώδη τακτική, του κλεισίματος δηλαδή Κρίμα. Ήταν ένα απ' τα μέρη που πήγαινα για βόλτα, ενίοτε και για κάποια αγορά. Τώρα εδώ και καιρό ...
ravend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ειδικά στα cd μουσικής,ότι κ να ρωτήσω αν το έχουν η απάντηση είναι η ίδια. "είχα προσφορά στα metal cd πριν δυο μέρες και φύγανε τα πιο πολλά,περιμένουμε παραλαβές σύντομα" μόνο που δυο μέρες πριν ρωτήσω ήμουν εκεί κ δεν είδα κάτι σε προσφορά! περνάω συχνά για βόλτα αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο με βιβλία,μουσικές κτλ όλα μαζεμένα αλλά ποτέ δεν παίρνω τίποτα,μόνο μια φορά στα μεταχειρισμένα πέτυχα kingdom hearts 2 στα 5ε κ το πήρα.Κατα τα άλλα μόνο για να πάρεις καμιά ιδέα και μετά να περάσεις απο Amazon χρησιμεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα