Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε τι ακολουθεί, γι'αυτό και σκαρφιζόμαστε παραμύθια να παρηγοριόμαστε.

το μονο που ξερεις ειναι οτι δεν θα εισαι ανθρωπος(και οτι αυτο συνεπαγεται)..περα απο αυτο τι ξερεις??γιατι αν ξερεις να μου πεις..

Δημοσ.

Θα μαθεις συντομα...

αυτος δεν ξερω αν θελει να με μαθει

Βλάσφημε!!! :shock:

δεν καταλαβενου τίπουτα

Δημοσ.

Παρότι αυτήν την εποχή είμαι σε ...τέλμα,έχω ζήσει συναρπαστικά ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου.Ελπίζω και στο μέλλον.Χαρες,λύπες από όλα ο μπουφές.Οποτε δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι.Σίγουρα αυτό που με φοβίζει είναι να υποφέρω παρα πολύ και να μην μου "επιτρεπουν" να κάνω euthanasia.

Δημοσ.

γιατι να αυτοκτοκησεις?

Άμα υποφέρεις παρα πολύ λόγου χάρη από καρκίνο γιατί να μην δwσεις τέλος?Αξίζεις να παιδεύεσαι?

Δημοσ.

Άμα υποφέρεις παρα πολύ λόγου χάρη από καρκίνο γιατί να μην δwσεις τέλος?Αξίζεις να παιδεύεσαι?

αυτη η ζωη εχει περισσοτερες πικρες απο οτι χαρες, γιατι δεν βαζουμε ολοι ενα τερμα στη ζωη?

Δημοσ.

i-don-t-wanna-die-i-will-only-have-six-lives-left.jpg

:P

περα ομως απο τη πλακα δεν θελω καν να σκεφτω οτι καποια μερα θα χασω τους δικους μου.για εμενα δεν με πολυνοιαζει.

Δημοσ.

το μονο που ξερεις ειναι οτι δεν θα εισαι ανθρωπος(και οτι αυτο συνεπαγεται)..περα απο αυτο τι ξερεις??γιατι αν ξερεις να μου πεις..

Ξέρω ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι υπάρχει κάτι μετά το θάνατο. Οπότε, μέχρι να βρεθεί κάτι σχετικό, δεν έχω λόγο να πιστεύω πως πεθαίνοντας θα είμαι κάτι περισσότερο από τροφή για τα σκουλήκια.

αυτη η ζωη εχει περισσοτερες πικρες απο οτι χαρες, γιατι δεν βαζουμε ολοι ενα τερμα στη ζωη?

Γιατί είναι άλλο να ξέρεις πως σου απομένουν λίγοι μήνες ζωής που θα τους περάσεις μες το πόνο και τη δυστυχία και άλλο να υποφέρεις έχοντας όμως προοπτικές για κάτι θετικό στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...