Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μα εσυ λες "τι ασχημη και προκλιτικη ειναι η φωτο" ενω εγω λεω πως η συμπεριφορα μερικων συμπατριωτων μου ειναι χειροτερη. Η συμπεριφορά μερικών συμπατριωτών είναι χειρότερη από τη φώτο; Έχω και 'γω μια-δυο πρώην που είναι χειρότερες από το μπρόκολο.
le Gaulois57 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ομορφάντρα μου,η αρχική φωτό δείχνει Βουλγαρόγυφτο,τί συγκρίνεις;
LOULATRANS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 toufa και ομοιοι του,διαβαστε πρωτα λιγο τι τραβηξε αυτο το εθνος το οποιο λοιδοριτε,και αν καταλαβετε τι σημαινει σκλαβος ,θα εκπλαγειτε με το πως τολμησαν αυτοι οι κωλοελληνες να επαναστατησουν.αλλα αφου δεν σας αρεσουν οι ελληνες,γιατι δεν την κανετε σιγαμα-σιγαμα?
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η φωτογραφία που δείχνει είναι αντιπροσωπευτική της Ελλάδας; Αν πάρει κάποιος κάποια φωτογραφική μηχανή και πάει ψάχνοντας σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μπορεί θα τραβήξει χίλιες φορές χειρότερες καταστάσεις. Εδώ δηλαδή τι το ειδικό υπάρχει;
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η φωτογραφία που δείχνει είναι αντιπροσωπευτική της Ελλάδας; Αν πάρει κάποιος κάποια φωτογραφική μηχανή και πάει ψάχνοντας σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μπορεί θα τραβήξει χίλιες φορές χειρότερες καταστάσεις. Εδώ δηλαδή τι το ειδικό υπάρχει; κυρια και ο γιαννακης μιλαει οχι μονο εγω.
fylatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ωει! μην μου μπιπ το thread!!! Εγώ απλά να πω ότι μου φάνηκα παράξενο που όλες οι άλλες χώρες διαφημιζόταν και εμείς δυσφημιζόμασταν ακόμα και σε ένα εξ αρχής δυσφημιστικό άρθρο.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ωει! μην μου μπιπ το thread!!! Εγώ απλά να πω ότι μου φάνηκα παράξενο που όλες οι άλλες χώρες διαφημιζόταν και εμείς δυσφημιζόμασταν ακόμα και σε ένα εξ αρχής δυσφημιστικό άρθρο. Εμενα μου καθησε πιο πολυ σαν "mercedes και ζητιανος"
fylatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εμενα μου καθησε πιο πολυ σαν "mercedes και ζητιανος" 1η ερμηνεία: οι πλούσιοι Έλληνες οδηγούν mercedes και αφήνουν τους φτωχούς να ψωμοζούν 2η: οι Έλληνες είναι πλούσιοι, οδηγούν mercedes και έχουν τόσα που δίνουν στους παράνομους μετανάστες στα φανάρια. Τελεία. 3η: (αλληγορική) οι Έλληνες ζητιανεύουν τους πλούσιους Ευρωπαίους(Γερμανούς) γιατί δεν έχουν να φάνε 4η: η Ελλάδα είναι πήχτρα στους ζητιάνους
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εκτός απ'το 2 που ισχύει εν μέρει, τα άλλα ισχύουν απόλυτα
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 toufa και ομοιοι του,διαβαστε πρωτα λιγο τι τραβηξε αυτο το εθνος το οποιο λοιδοριτε,και αν καταλαβετε τι σημαινει σκλαβος ,θα εκπλαγειτε με το πως τολμησαν αυτοι οι κωλοελληνες να επαναστατησουν.αλλα αφου δεν σας αρεσουν οι ελληνες,γιατι δεν την κανετε σιγαμα-σιγαμα? okay captain america
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 κυρια και ο γιαννακης μιλαει οχι μονο εγω. Ο Γιαννάκης και ο Θανασάκης μπορεί να μιλάνε όσο θέλουν, η υπόλοιπη τάξη όμως είναι μουγκή. Πότε θα της αναγνωρίσεις το δικαιώμα να διαμαρτυρηθεί; Έκτος και αν θεωρείς το ότι είναι φυσιολογικό το 50% των νέων να είναι άνεργοι και να μην έχουν μέλλον; Ότι και καλά πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που χάνουν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους ότι τι, πληρώνουν τα λάθη τους; Συγνώμη, αλλά η αδίκια είναι ισχυρή λέξη και περιγράφει απόλυτα την σημερινή κατάσταση. Οι μισοί νέοι είναι άνεργοι και οι άλλοι μισοί δουλεύουν για ψίχουλα. Μπόρει αυτό για΄σένα να είναι απλά το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης κοινωνίας αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Μπορεί αυτές οι νέες γενιές να μεγάλωναν και να κάναν τα ίδια λάθη (πολυ πιθανόν), αλλά τώρα ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν. Και το μόνο που νοιώθουν είναι οργή και απελπισία. Δικαιολογημένη οργή και απελπισία. Και κανένας δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Πόσο μάλλον να στρέψει αυτήν την αγανάκτηση πίσω στην ίδια την κοινωνία. Όσο και να προσπαθεί. Όσο και να θέλει να προστατέψει το διεφθαρμένο του βασίλειο (γιατί αυτές οι απόψεις "αυτοκριτικής" έχουν συγκεκριμένους εκφραστές σε κανάλια και έδρανα).
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 toufa και ομοιοι του,διαβαστε πρωτα λιγο τι τραβηξε αυτο το εθνος το οποιο λοιδοριτε,και αν καταλαβετε τι σημαινει σκλαβος ,θα εκπλαγειτε με το πως τολμησαν αυτοι οι κωλοελληνες να επαναστατησουν.αλλα αφου δεν σας αρεσουν οι ελληνες,γιατι δεν την κανετε σιγαμα-σιγαμα? Επειδη λοιπον αυτο το εθνος τραβηξε καποια στιγμη τα πανδεινα, ξεγραφουμε ολες τις λαμογιες απο το '80 και μετα. Μην πω καλυτερα να συνεχισουμε τις λαμογιες, αφου καποτε ημασταν σκλαβοι.
Praetorianos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η συμπεριφορά μερικών συμπατριωτών είναι χειρότερη από τη φώτο; Έχω και 'γω μια-δυο πρώην που είναι χειρότερες από το μπρόκολο. Ναι, αλλα μην λεμε τα ιδια. Οι γκομενες που εσυ ψηφ.. διαλεγες τοσα χρονια ειναι καθρεφτης του εαυτου σου, τι γκρινιαζεις τωρα?
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 + στον toufa. τα έχω γράψει τόσες φορές μη τα λέω πάλι για τον καημένο τον ελληνικό λαό που δε φταίει σε τίποτα... δυστυχώς βγαίνουμε εκτός θέματος. τις τελευταίες μέρες κάθε φορά που περνάω έξω από βενζινάδικο η τιμή των καυσίμων είναι διαφορετική. εννοείται προς τα πάνω. άμα συνεχιστεί αυτό προβλέπω να μας παίρνει ο διάολος. καλά ότι θα μας πάρει ο διάολος αυτό είναι σίγουρο. απλά θα μας πάρει μια ώρα αρχύτερα. πάντως μπορώ να προβλέψω την επόμενη φωτογραφία που θα αναφέρεται στην ελλάδα. θα είναι λίγο τροποποιημένη. θα υπάρχει μόνο ο ζητιάνος... α και ο κάδος σκουπιδιών που διακρίνεται πίσω. αυτή θα είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική της χώρας.
sistah Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πριν λιγο καιρο, ειμασταν σταματημενοι στο φαναρι κοντα στον κηφισο, και ηρθε να πουλησει τα ρολογια του ενας πλανοδιος. Καθως μιλαγαμε, ειδε που κρατουσα ενα μανταρινι, και μου λεει: "Μου το δινεις?" Μου εκανε εντυπωση που δεν ζητησε λεφτα, απλα το μανταρινι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα