oldermania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εχω να χάσω 30 κιλα και μου φαίνεται βουνο τι λύσεις υπάρχουν; Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Να χασεις 30 κιλα. Να μην χασεις καθολου. Να χασεις αναμεσα στο καθολου και τα 30 κιλα. Να χασεις πανω απο 30 κιλα. Να βαλεις κιλα. Υπομονη, διατροφη και αερόβιο
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 30 κιλά? Τα 20 χάνονται για πλάκα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Όχι αλκοολ όχι γλυκά όχι χυμούς όχι αναψυκτικά και οτιδήποτε μπορείς να αγοράσεις σε περίπτερο. -20 κιλά από το καλημέρα.
kage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 τα παραπανω για μενα ειναι απλα κλασσικες "απαντησεις"... εγω θα σου ελεγα απλα εκει που καταναλωνεις 7000θερμιδες αν πεσεις στις 3000(ουτε καν 2χιλ)θερμιδες θα αρχισεις να χανεις κιλα...ελαχιστη γυμναστικη-υποθετω δεν μπορεις ετσι και αλλιως οποτε απλα κατεβαινε σκαλες και περπατα ΛΙΓΟ- ωστε να μην αλλαξεις αποτομα τον μεταβολισμο σου και να μπορεις να κρατησεις τους ρυθμους του και αφουχασεις κιλα. δεν χρειαζετε μεγαλες θυσιες ουτε αυτα που βλεπεις στο mtv i used to be fat!
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ελλατωνεις υδατανθρακες και ζαχαρη και κανεις πρωτα βαρη και μετα αεροβια και προσεχε μην πεθανεις απο κανα ξαφνικο ασμα
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 30 κιλά? Τα 20 χάνονται για πλάκα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Όχι αλκοολ όχι γλυκά όχι χυμούς όχι αναψυκτικά και οτιδήποτε μπορείς να αγοράσεις σε περίπτερο. -20 κιλά από το καλημέρα. σε ποια ζωη;
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 σε ποια ζωη; δεν μιλαμε για γυναικες γιατι για εναν περιεργο λογο οι γυναικες παχαινουν και οταν τρωνε αερα... χιουμορ αλλα ισχυει επισης για το θεμα των κιλων υπαρχει και η θεωρια οτι το θυμα ειναι ταυτοχρονα και θυτης λογω κακης ψυχολογιας, συναισθηματικων κενων και τα σχετικα
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έκοψα γλυκά, ψωμιά, αναψυκτικά, σνάκ κτλ, έτρωγα ένα μεγάλο κύριο γεύμα την ημέρα, και απο 105 κιλά που ήμουν αρχές Δεκέμβρη, πλέον έχω φτάσει 79 κιλά.
kage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 και χανεις μυικο ιστο... το θεμα δεν ειναι να χασεις κιλα αλλα να ρυθμισεις τον μεταβολισμο σου.εκτος και αν μπορεις για μια ζωη να τρως μονο μια φορα την μερα ή οτι αλλο κανετε νευρικη ανορεξια -βουλιμια. οχι δεν αναφερομαι σε σενα αλλα καλο ειναι να αναφερθουν αυτες οι λεξεις σε αυτο το τοπικ
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχασα μυϊκό ιστό, αλλά λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς, βέβαια τώρα θα αρχίσω πάλι ποδήλατο.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχασα μυϊκό ιστό, αλλά λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς, βέβαια τώρα θα αρχίσω πάλι ποδήλατο. σηκωσε και κανα βαρακι δεν εχεις να χασεις τπτ καλο θα σου κανει
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχασα μυϊκό ιστό, αλλά λίγο. Δεν γίνεται αλλιώς, βέβαια τώρα θα αρχίσω πάλι ποδήλατο. Γίνεται και παραγίνεται,σωστές ποσότητες πρωτεϊνών,υδατανθράκων κάθε μέρα μαζί με βάρη και αερόβια γυμναστική και ίσως κάποιο άθλημα=WIN Και εννοείται τα γεύματα μοιρασμένα σε 5-6 την ημέρα. In other news μπράβο που έχασες τόσα κιλά!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ναί, δεν έκανα γυμναστική αλλά ευτυχώς δεν έχασα πολύ μυϊκό ιστό, μόνο κρέμασα λίγο στην κοιλιά και κάτω απο τα μπράτσα. Είμαι 1.83, τα 79 κιλά είναι καλά; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάω 75. In other news μπράβο που έχασες τόσα κιλά! Θένξ, όλα μέσα στο μυαλό σου είναι άπαξ και το πάρεις απόφαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα