Panos.Powers Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πηρα σημερα ενα Nasonex(σπρει για τη μυτη) που μου εγραψε ο γιατρος , εβαλα το βραδυ και κοιταω μετα μεσα δεν ειχε το χαρτι οδηγιων και εξω εγραφε ενα ονομα που ηταν διαγραμμενο με στυλο . Παιζει να μου πουλησαν μεταχειρισμενο? WTF?
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 μεταχειρισμένο να σου πούλησαν δεν νομίζω(έλεος απλά) μάλλον ήταν κλεισμένο για κάποιο και τελικά το έδωσε σε εσένα.αλλά γιατί να μην έχει οδηγίες μέσα;
PARASwrite Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 μηπως ηταν demo ? γιατι δεν πας να ρωτησεις ?
athlios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Το πιο πιθανό είναι αυτό που λέει το γατοκόριτσο, παρολαυτά θα έπρεπε να ήταν σφραγισμένη η συσκευασία του. Sent from my iPhone using Insomnia
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιημένο αποσυμφορητικό. χαχαχαχαχαχ τρολολολολ χαχαχαχαχα
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Τελικά η μύτη άνοιξε; Αυτό έχει σημασία Πάντως εγώ θα πήγαινα με την μια πίσω. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
athlios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιημένο αποσυμφορητικό.χαχαχαχαχαχ τρολολολολ χαχαχαχαχα Και το σβησμένο όνομα Μπαρμπα-Μητσος. Sent from my iPhone using Insomnia
traganeus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κανενός μακαρίτη θα ήταν και πούλησαν μετα τα φάρμακα που ξέμειναν.
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χρησιμοποιημένο αποσυμφορητικό. χαχαχαχαχαχ τρολολολολ χαχαχαχαχα Δε λες πάλι καλά. Θα μπορούσε να ήταν ... αλοιφή για αιμορροιδές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα