Wishm@ster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 καλημερα Insomniacs, βασικα ψαχνω για ενα laptop καθαρα για gaming και συγκεκριμενα για τα εξης games: counter strike online (αυτο που αναμενεται να κυκλοφορισει), League of Legends, World of Tanks, dungeons & dragons online, star wars the old republic online, GTA IV και μελλοντικα για το επομενο GTA. απο θεμα οθονης θα προτιμουσα να μην ειναι υπερογκοδες δηλαδη οχι και 18 ιντσες ffs! 15-16 ιντες νομιζω ειναι υπεραρκετο. και εκει που μπερδευομαι πολυ ειναι στην επιλογη καρτας γραφικων. θα προτιμουσα geforce και κατα προτιμιση να εχει και optimus. οποτε παμε για gt540m, gt555m, gtx560m απ'οσο ξερω αν και δεν ειμαι σιγουρος ποια απο αυτες εχει η δεν εχει optimus. απο ενα εκτενες research που εκανα στην ελληνικη και διεθνη αγορα (καθως εχω συγκενεις ολλανδια και αμερικη και αν χρειαστει μπορουν να μου το φερουν απο εξω), βρηκα τα deviltech fregbooks, το asus Lamborghini, τη σειρα g53 της asus, τα γνωστα alienware της Dell και κατι toshiba και msi που δε με πειθουν. το θεμα μου ειναι πως στην ελληνικη αγορα οι τιμες ειναι απαγορευτικες για μενα 1500 ευρω+, που προσωπικα ψαχνω κατι με μεγιστη τιμη γυρω στα 1000 ευρω. οποτε οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: - με ποια geforce καρτα γραφικων θα ειμαι καλυμενος για τα games που προανεφερα? - ποιο laptop εχετε να προτεινετε εσεις στην ελληνικη αγορα και ποιο για αμερικη? - αν βρισκατε το alieware mx11 που ειναι μικρο 11 ιντσων laptopακι σε τιμη γυρω στα 800 ευρω θα το περνατε? - δεν εχω κοιταξει καθολου αλλες εταιριες οποτε μηπως υπαρχει κατι απο HP, sony και Dell που μου εχει διαφυγει?
ppnntt13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 από αυτά που αναφέρεις θα πήγαινα σε alienware , σχετικά με το 11αρι που αναφέρεις η τιμή είναι πολύ καλή αλλά πιστεύω ότι η οθόνη είναι αρκετά μικρή για gaming...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 από αυτά που αναφέρεις θα πήγαινα σε alienware , σχετικά με το 11αρι που αναφέρεις η τιμή είναι πολύ καλή αλλά πιστεύω ότι η οθόνη είναι αρκετά μικρή για gaming... Και η 15 είναι μικρή και η 17. Γενικά ο όρος gaming laptop δεν υφίσταται κατά κυριολεξία. Πεταμένα λεφτά. Με 1000 φτιάχνεις ένα ωραιότατο desktop για να παίζεις σαν άνθρωπος.
Giorgos09 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Η μονη σου επιλογη ειναι asus απο ΕΠΑ αλλα ειναι πολυ βαρυ. Αντε καποιο clevo απο ΕΠΑ αν προσφερουν εγγυηση στην Ελλαδα. Αλλιως πας για barbeque.
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και η 15 είναι μικρή και η 17. Γενικά ο όρος gaming laptop δεν υφίσταται κατά κυριολεξία. Πεταμένα λεφτά. Με 1000 φτιάχνεις ένα ωραιότατο desktop για να παίζεις σαν άνθρωπος. Σε κάθε gaming laptop θέμα, υπάρχει τουλάχιστον ένας που θα πει ακριβώς το ίδιο.
Lost1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Σε κάθε gaming laptop θέμα, υπάρχει τουλάχιστον ένας που θα πει ακριβώς το ίδιο. Την αληθεια λεει , γιατι καποιοι νομιζουν οτι με ενα λαπτοπ μπορουν να παιξουν οποιοδηποτε game ...
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Την αληθεια λεει , γιατι καποιοι νομιζουν οτι με ενα λαπτοπ μπορουν να παιξουν οποιοδηποτε game ... Καλώς το νομίζουν γιατί τα σύγχρονα gaming laptops είναι πολύ δυνατά.
Wishm@ster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 το εψαξα πολυ το θεμα με τις καρτες γραφικων και σε ολα τα φορουμ λενε τα ιδια πραγματα, αν δεν παρεις GTX καρτα το ξεχνας το σοβαρο gaming. και ολα τα σχολια σας ευστοχα ειναι, αλλα δυστυχως χρειαζομαι ενα φορητο υπολογιστη για παιχνιδια καθως μετακινουμαι συχνα. οποτε καταληγω να εχω επιλογη μονο προς asus g53/g73 με GTX απο αμερικη με 900-100 ευρω που εχει (300-400 ευρω φτηνοτερα απο εδω). τα alienware ξεφευγουν αρκετα στην τιμη καθως και το lanborghini.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Καλώς το νομίζουν γιατί τα σύγχρονα gaming laptops είναι πολύ δυνατά. Ξέρεις τι pc παίρνεις με τα χρήματα ενός "gaming laptop"? Άσε τον παράγοντα αναβάθμιση στην απέξω. Αν εσύ βολεύεσαι να παίζεις σε 15αρα και να έχεις δώσει και 1500ευρώ, no problem.
kirileman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Βολεύομαι και παραβολεύομαι, αν θέλω μεγαλύτερη οθόνη και oι 21 ίντσες είναι λίγες, το συνδέω στην fullHD τηλεόραση για ατέλειωτη ευχαρίστηση, που έλεγε και η διαφήμιση. Εσύ βολεύεσαι να σερφάρεις με 1000άρι τροφοδοτικό και 7-8 ανεμιστήρες να γυροβολάνε; Desktop pc είχαμε/έχουμε όλοι, υπάρχει λόγος που πολλοί προτιμούν να δίνουν κάτι παραπάνω για ένα ισχυρό laptop.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για ένα ισχυρό laptop ναι. Και 5000 να δώσεις αν το χρειάζεσαι. Εγώ για το gaming σου λέω. Άσε που η διαφορά 15 με 21 που λες είναι χαώδης. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να στηρίξεις την επιλογή σου αλλά δεν υπάρχει λόγος. Ο καθένας όπως βολεύεται. Gaming laptop πάντως δεν υπάρχει. Θα το συζητούσαμε αν είχε τις ιδιες επιδόσεις με desktop και κόστιζε 100-200 ευρώ παραπάνω. Τώρα δεν υπάρχει καν συζήτηση.
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επειδή είναι ακριβά, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και παίζουν τα πάντα.
stamatisx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Όντως παίζουν τα πάντα... κ η φορητότητα πληρώνεται αδρά btw...
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Αν έχει και κεφαλάκι εξωγήινου, χρυσοπληρώνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα