Giorgos09 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Υπαρχουν τετοια στην Ελλαδα? Ειναι τοσο φοβερη ιδεα που σιγουρα πρεπει να ερθει κι εδω.
DrLo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Υπαρχουν τετοια στην Ελλαδα? Ειναι τοσο φοβερη ιδεα που σιγουρα πρεπει να ερθει κι εδω. Το όλο concept είναι πολύ παλιό και για να μη φτιαχθηκαν ποτέ στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα) θα υπάρχει κάποιος πολύ απλός λόγος. 1
status Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το όλο concept είναι πολύ παλιό και για να μη φτιαχθηκαν ποτέ στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα) θα υπάρχει κάποιος πολύ απλός λόγος. Ο λόγος είναι ότι έχουμε χώρο να κτίσουμε σωστά ξενοδοχεία, επίσης δεν έχουμε παράρτημα της Foxcon για να φτιάξουμε κάτι τέτοιο για τους εργάτες;ρ 2
μαφαλντα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Είναι τρομακτική ιδέα.Αυτός που το σχεδίασε μισούσε τον άνθρωπο. Αστεία πλευρά:Στην Ελλάδα τρώμε φασολάδα.. 5
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 http://thewondrous.com/the-10-most-bizarre-hotels-of-the-world/ Τι να πει και η καψουλα μπροστα στο κουτακι μπυρας...
RottenLungs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αυτό εμένα μου φαίνεται απίστευτη ιδέα για τον εργασιακό χώρο. Θα πιάνει λίγο χώρο και θα μπορείς να τον πάρεις για ένα μισάωρο - μία ωρίτσα ή όταν σχολάς ώστε μετά να βγείς ξεκούραστος για ένα ποτάκι κτλ. Θα πάς σε κανονικό ξενοδοχείο για μισή ώρα;;;; Δεν συμφέρει. Ε όποιος είναι κλειστοφοβικός ας μην κοιμηθεί. Εγω δεν είμαι.
caution Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτό το κουτί στον εργασιακό χώρο, το 8ώρω είναι έτσι και αλλιώς scifi, και μετά μας λείπει και ένας να μας ρίχνει και σφαλιάρες και γίναμε ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ! 1
RottenLungs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα μπορείς να ξεκουραστείς και κρεβάτια όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να έχει λόγω χώρου. Εγω τουλάχιστον σε καρέκλα δεν μπορώ να ξεκουραστώ, ενω όπυ και να ξαπλώσω μπορώ (μέχρι και στο πάτωμα με μία μαλακία για να μην παγώνει η πλάτη μου) Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε τι το συζητάμε...
marantonis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μια χαρα ιδεα ειναι αλλα μονο που το 'δα με 'πιασε κλειστοφοβια. 1
capten- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στην Ιαπωνία κύριως άντρες χρησιμοποιούν τέτεοια ξενοδοχεία.Αν δεν προλάβουν να πάνε στα σπίτια τους από την δουλειά πάνε και κοιμούνται σε τέτοια δωμάτια. Όσο για την βιωσιμότητα του σχεδίου αυτού στην χωρα μας είναι καταδικασmενο σε αποτυχία.
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ακομη και σε ινετ καφε+βιβλιοθηκες. ο λογος απλος.δεν βγαζουν λεφτα για ενοικιο σπιτιου ή πολυ απλα δεν χωρανε στο σπιτι τους!! το σκηνικο αυτο ειναι συνηθες τα τελευταια τουλ 5χρονια http://araxtoikailight.blogspot.com/2011/01/internet-cafe-2.html#axzz1pg1TwDM2 http://www.otherside.gr/2011/06/foitites-pou-koimountai-stis-vivliothikes-1/ Το μονο που μας σωζει σαν χωρα ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν ενα σπιτι να μεινουν ειτε ειναι το εξοχικο ειτε το πατρικο...(ιδιοκατοικηση) 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τώρα οι περισσότεροι όντως έχουν. Σε λίγα χρόνια να δούμε πόσοι ακόμα θα έχουν. 1
DrLo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 - Πόσο ΕΕΤΗΔΕ πληρώνεις για ένα τέτοιο ? - Αν είναι κανα ντερέκι 2m χωράς ή πρέπει να "τακτοποιήσεις" ότι περισσέυει σαν ημιυπαίθριο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα