Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν τετοια στην Ελλαδα? Ειναι τοσο φοβερη ιδεα που σιγουρα πρεπει να ερθει κι εδω.

Το όλο concept είναι πολύ παλιό και για να μη φτιαχθηκαν ποτέ στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα) θα υπάρχει κάποιος πολύ απλός λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Το όλο concept είναι πολύ παλιό και για να μη φτιαχθηκαν ποτέ στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα) θα υπάρχει κάποιος πολύ απλός λόγος.

Ο λόγος είναι ότι έχουμε χώρο να κτίσουμε σωστά ξενοδοχεία, επίσης δεν έχουμε παράρτημα της Foxcon για να φτιάξουμε κάτι τέτοιο για τους εργάτες;ρ

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό εμένα μου φαίνεται απίστευτη ιδέα για τον εργασιακό χώρο. Θα πιάνει λίγο χώρο και θα μπορείς να τον πάρεις για ένα μισάωρο - μία ωρίτσα ή όταν σχολάς ώστε μετά να βγείς ξεκούραστος για ένα ποτάκι κτλ. Θα πάς σε κανονικό ξενοδοχείο για μισή ώρα;;;; Δεν συμφέρει.

Ε όποιος είναι κλειστοφοβικός ας μην κοιμηθεί. Εγω δεν είμαι.

Δημοσ.

Αυτό το κουτί στον εργασιακό χώρο, το 8ώρω είναι έτσι και αλλιώς scifi, και μετά μας λείπει και ένας να μας ρίχνει και σφαλιάρες και γίναμε :(

ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ!

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορείς να ξεκουραστείς και κρεβάτια όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να έχει λόγω χώρου. Εγω τουλάχιστον σε καρέκλα δεν μπορώ να ξεκουραστώ, ενω όπυ και να ξαπλώσω μπορώ (μέχρι και στο πάτωμα με μία μαλακία για να μην παγώνει η πλάτη μου)

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε τι το συζητάμε...

Δημοσ.

Στην Ιαπωνία κύριως άντρες χρησιμοποιούν τέτεοια ξενοδοχεία.Αν δεν προλάβουν να πάνε στα σπίτια τους από την δουλειά πάνε και κοιμούνται σε τέτοια δωμάτια.

Όσο για την βιωσιμότητα του σχεδίου αυτού στην χωρα μας είναι καταδικασmενο σε αποτυχία. :devil:

Δημοσ.

ακομη και σε ινετ καφε+βιβλιοθηκες.

ο λογος απλος.δεν βγαζουν λεφτα για ενοικιο σπιτιου ή πολυ απλα δεν χωρανε στο σπιτι τους!!

το σκηνικο αυτο ειναι συνηθες τα τελευταια τουλ 5χρονια

http://araxtoikailight.blogspot.com/2011/01/internet-cafe-2.html#axzz1pg1TwDM2

http://www.otherside.gr/2011/06/foitites-pou-koimountai-stis-vivliothikes-1/

Το μονο που μας σωζει σαν χωρα ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν ενα σπιτι να μεινουν ειτε ειναι το εξοχικο ειτε το πατρικο...(ιδιοκατοικηση)

• Like 1
Δημοσ.

- Πόσο ΕΕΤΗΔΕ πληρώνεις για ένα τέτοιο ?

- Αν είναι κανα ντερέκι 2m χωράς ή πρέπει να "τακτοποιήσεις" ότι περισσέυει σαν ημιυπαίθριο ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...