shooterg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γεια σας..του χρονου παω σε επαλ και απο εκει σκευτομαι να γινω ηλεκτρολογος η μηχανικος αυτοκινητων η τεχνικος υπολογιστων και τηλεποικινονιων..εσεις τι λετε να επιλεξω? (ενα που να εχει σιγουρα δουλεια φυσικα θα τρεχω για να βρω απλα να μν υπαρχει και ανεργια..) ειχα σκευτει να γινω η υδραυλικος αλλα δεν εχει εδω στην λαρισα..
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εγώ θα έλεγα κάνε αυτό που αρέσει σε εσένα...γιατί αν το πάρεις με γνώμονα τις προοπτικές στην Ελληνική αγορά και με βάση τα σημερινά δεδομένα θα σου έλεγα ότι και τα 2 είναι χάλια (όπως φυσικά η πλειοψηφία των επαγγελμάτων αυτή τη στιγμή).
status Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Γεια σας..του χρονου παω σε επαλ και απο εκει σκευτομαι να γινω ηλεκτρολογος η μηχανικος αυτοκινητων η τεχνικος υπολογιστων και τηλεποικινονιων..εσεις τι λετε να επιλεξω? (ενα που να εχει σιγουρα δουλεια φυσικα θα τρεχω για να βρω απλα να μν υπαρχει και ανεργια..) ειχα σκευτει να γινω η υδραυλικος αλλα δεν εχει εδω στην λαρισα.. Την πληροφορική ξέχνα την, μηχανικός αυτοκινήτων ή ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
kkostas77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αν γίνεις υδραυλικός πάντως να ξέρεις πως δουλειά θα έχεις πάντα. Οι υδραυλικοί είναι είδος προς εξαφάνιση, ειδικά οι καλοί. Ακόμα και οι ηλεκτρολόγοι..
shooterg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 οποτε να παω για ηλεκτρολογος? επισης γινεται να παω υδραυλικος σε οαεδ γιατι σε επαλ δεν υπαρχει εδω στην λαρισα?
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 οποτε να παω για ηλεκτρολογος? επισης γινεται να παω υδραυλικος σε οαεδ γιατι σε επαλ δεν υπαρχει εδω στην λαρισα? Δηλαδή, το μόνο που χρειάστηκε για να πάρεις την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής σου ήταν 3 posts σε ένα random forum στο internet; Δεν κοιτάς και το ωροσκόπιό σου καλού κακού, έτσι, για να είσαι σίγουρος;
shooterg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δηλαδή, το μόνο που χρειάστηκε για να πάρεις την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής σου ήταν 3 posts σε ένα random forum στο internet; Δεν κοιτάς και το ωροσκόπιό σου καλού κακού, έτσι, για να είσαι σίγουρος; Εγω γνομες περνω..δεν θα γινω ντε και καλα αυτα που γραφουν..
Aggeluska Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 πληροφορικη εχει γεμισει ο κοσμος και εγω αυτο πηγα σε ΤΕΕ ομως. οτι θες κανε βασικα αρκει μετα να περασεις σε μαι σχολη που να σου αρεσει. και αν μπορεις να φυγεις και για εξω μετα παλι καλα θα ειναι
kkostas77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τι λετε? Αδελφέ θα σου γράψω έξω απ τα δόντια. Κάνε κάτι που δε κάνουν οι άλλοι. Ας είναι και στη σχολή του Καραγκιόζη που λέει ο λόγος. Αρκεί να ξέρεις καλά τη δουλειά. Τα πτυχία, τα χαρτιά δεν έχουν καμία σημασία πλέον. Χιλιάδες πτυχιούχοι κάθονται. Πίστεψέ με, θα το έχεις δει και μόνος σου. Υδραυλικό,ηλεκτρολόγο,πλακά κτλ δε χρειαζόμαστε συχνά, όταν όμως τον χρειαζόμαστε, δε τον βρίσκουμε. Αν μπορείς σε κάποια σχολή να γίνεις καλός σε μια τέτοια τέχνη, τότε μη το συζητάς. Για μια απλή επίσκεψη, όσο φθηνός και να είσαι θα ζητάς ένα 20ρικο και θα σου λένε και ευχαριστώ. Με 3-4 επισκέψεις την ημέρα έχεις βγάλει ένα μεροκάματο που δε βγάζει εύκολα ένας κοινός εργαζόμενος (με ένα απλό 20ρικο την επίσκεψη έτσι?Δε συζητάω αν πρέπει να αλλάξεις καμια μπανιέρα ή να αλλάξεις θερμοσίφονες κτλ). Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ούτε γνώση. Μια βρυση να χαλάσει οι περισσότεροι δε ξέρουν να τη φτιάξουν (στο εγγυόμαι αυτό). Χιλιάδες ειναι που τρέμουν να αλλάξουν μια λάμπα. Γίνε ένας ΦΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ τεχνικός. Βγάλε όνομα στη πιάτσα. Απ την άλλη, μη παραμελείς να καλλιεργείς το μυαλό σου, διαβάζοντας βιβλία. Συνήθως οι καλοί τεχνίτες είναι άνθρωποι της πιάτσας που δε μπόρεσαν να ασχοληθούν με τα γράμματα. Σου προτείνω να γίνεις καλύτερος από έναν απλά καλό τεχνίτη. Θες να πας στον ΟΑΕΔ?Να πας σε ΙΕΚ?Να γινεις απλά μαθητευόμενος?Οτι πιστεύεις εσύ θα κάνεις. Σίγουρα καλό είναι να έχεις ένα χαρτί από μια σχολή να πιστοποιείς τις γνώσεις σου. Αυτά και καλή επιτυχία.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 οτι εχει σχέση με pc για ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ κλπ ξέχνα το καλύτερα γιατι έχω πάει και ειναι γτπ.. 1000 φορές μηχανικός αυτοκινήτων/υδραυλικός και ας χρειαστεί να νοικιάσεις σπίτι σε άλλη πόλη αν έχεις την δυνατότητα, απλά να μάθεις κάτι και να πάρεις ενα χαρτί που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις να βρεις δουλειά , αυτό έχει σημασία .. ο αδερφός μου τέλειωσε μηχανικός αυτοκινήτων και δεν έμεινε χωρίς δουλειά πάνω απο 1 μήνα απο τότε που τέλειωσε ένα εγώ που τέλειωσα τεχνικός pc ειμαι άνεργος και μαζί και όλα τα παιδιά του τμήματος μου.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εντάξει σίγουρα άμα είσαι καλός σε μια δουλειά έχεις πλεονεκτήματα έναντι κάποιου που δεν είναι καλός αλλά μην τα ωραιοποιούμε όλα σε σχέση με διάφορα επαγγέλματα. Λέτε π.χ για τον μηχανικό αυτοκινήτων. Εγώ από άτομα που γνωρίζω έχω εντελώς διαφορετική άποψη, ένας φίλος μου 34ων ετών που δούλευε σε αντιπροσωπία της chevrolet στην Αθήνα απολύθηκε από το καλοκαίρι και ακόμα δεν βρήκε δουλειά και έχει και αρκετά χρόνια εμπειρίας, ενώ ένας δεύτερος φίλος μου λίγο μεγαλύτερός μου που δούλευε σε συνεργία από 14ων ετών και είχε πάει και σε ΤΕΕ/ΙΕΚ σχετικά με ειδικότητες μηχανικού αυτοκινήτων επίσης δεν βρίσκει τίποτα εδώ και 2 χρόνια και αναγκάστηκε να φύγει επαρχία και δουλεύει ως αγρότης τώρα. Η κρίση τους χτυπάει όλους ανεξαιρέτως.
shooterg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω υδραυλικος θελω να γινω απο μικρος..τωρα θα το ψαξω αν εχει σε οαεδ εδω στην λαρισα γιατι σε επαλ/επασ δεν εχει..
kkostas77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Παιδια εγω υδραυλικος θελω να γινω απο μικρος..τωρα θα το ψαξω αν εχει σε οαεδ εδω στην λαρισα γιατι σε επαλ/επασ δεν εχει.. Kαλή επιτυχία αδελφέ. Και κοίτα να μη ξεχνάς ποτέ να διαβάζεις και βιβλία εκτός της όποιας σχολής πας για να γίνεις υδραυλικός.
shooterg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Ναι φιλε μου..θα προσπαθησω να γινω πολυ καλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα