Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είστε έξυπνοι στο πολυτεχνείο δηλαδή; Πόσο; Τι φάση;

Πάρε τσάντα, λευκές κόλες και στυλό και έλα να μου πέις εσύ. Την Παρασκευή έχουμε και παρτάκι. Άμα σου πέφτει βαριά η Στατική Ναυπηγικών Κατασκευών έλα στο πάρτυ αλλα εκεί δεν θα βρείς τους αγάμητους υψηλοIQούδες.

Δημοσ.

Πάρε τσάντα, λευκές κόλες και στυλό και έλα να μου πέις εσύ. Την Παρασκευή έχουμε και παρτάκι. Άμα σου πέφτει βαριά η Στατική Ναυπηγικών Κατασκευών έλα στο πάρτυ αλλα εκεί δεν θα βρείς τους αγάμητους υψηλοIQούδες.

Έτσι τις μετράνε στο πολυτεχνείο, για να μαθαίνετε.

Δημοσ.

Τοσο εξυπνοι που μπορει να ναι αρκετα καλοι και εμπειροι (κυριως λογω λιωσιματος καψιματος και παθους) στην C,στην Python ή στα ΣΑΕ αλλα καθυστερημενοι σε οτιδηποτε ψυχο-συναισθηματικο/κοινωνικο.

Μονομερεια κακη φαση γενικα ε

Δημοσ.

Ιατρικη > Πολυτεχνείο > ΑΕΙ θετικων σπουδων > ΑΕΙ θεωρητικων σπουδων > ΑΕΙ θετικων σπουδων επαρχιας > 4ετη θεωρητικων σπουδων επαρχιας > θεολογιας > Καλων τεχνων ή μπογιατζηδες > ΤΕΙ στεφ > ΤΕΙ σδο > ΤΕΙ στεφ επαρχιας > ΤΕΙ σδο επαρχιας > Τεφαα > Τεφαα επαρχιας > ΙΕΚ > Στρατιωτικες σχολες > Μπατσοι > Καλων τεχνων ή μπογιατζηδες > ΕΠΟΠ.

Αυτο για τους ΕΠΟΠ ισχυει.

Δημοσ.

Ιατρικη > Πολυτεχνείο > ΑΕΙ θετικων σπουδων > ΑΕΙ θεωρητικων σπουδων > ΑΕΙ θετικων σπουδων επαρχιας > 4ετη θεωρητικων σπουδων επαρχνιας > θεολογιας > Καλων τεχνων ή μπογιατζηδες > ΤΕΙ στεφ > ΤΕΙ σδο > ΤΕΙ στεφ επαρχιας > ΤΕΙ σδο επαρχιας > Τεφαα > Τεφαα επαρχιας > ΙΕΚ > Στρατιωτικες σχολες > Μπατσοι > Καλων τεχνων ή μπογιατζηδες > ΕΠΟΠ.

Αυτο για τους ΕΠΟΠ ισχυει.

Εσύ που τολμάς και μιλάς Στατική Ναυπηγικών Κατασκευών έχεις περάσει ή τζάμπα καθόμαστε και σε ακούμε.

Δημοσ.

Εσύ που τολμάς και μιλάς Στατική Ναυπηγικών Κατασκευών έχεις περάσει ή τζάμπα καθόμαστε και σε ακούμε.

Εχω διαβασει στατιστικες εγω. Ωριστε και το λινκ

http://www.exwdiavaseistatistikesegw.gr

Αν δεν ανοιγει μαλλον οφειλεται στα πολλά κλικς που εγιναν ταυτοχρονα και επεσε ο σερβερ, ξαναπροσπαθηστε αργότερα.

Δημοσ.

Εχω διαβασει στατιστικες εγω. Ωριστε και το λινκ

http://www.exwdiavas...atistikesegw.gr

Αν δεν ανοιγει μαλλον οφειλεται στα πολλά κλικς που εγιναν ταυτοχρονα και επεσε ο σερβερ, ξαναπροσπαθηστε αργότερα.

Παμ'όξω ρε και φέρε και τις λευκές κόλλες και τα στυλό σου.

Δημοσ.

Στατική Ναυπηγικών Κατασκευών

ΟΥΑΟΥ!!!

Έχω κι εγώ ένα καλό. Δες, δες:

''Κβαντική θεωρία πεδίου.''

Και έτσι και δεν κάτσει καμία, το λέω στα εγγλέζικα:

''Quantum Field Theory κοπελιά'', και όλες οι ''πόρτες'' είναι ανοιχτές πλέον...

Δημοσ.

Έτσι πως έκανες το quote είναι σαν να έδειξαν στους mythbusters εμένα να με κοροιδεύουν ρε.

Έγινε edit :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...