Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Παμ'όξω ρε και φέρε και τις λευκές κόλλες και τα στυλό σου. Χρησιμοποιώ οικολογικό μηχανικό μολύβι αλλά παμε.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ΟΥΑΟΥ!!! Έχω κι εγώ ένα καλό. Δες, δες: ''Κβαντική θεωρία πεδίου.'' Και έτσι και δεν κάτσει καμία, το λέω στα εγγλέζικα: ''Quantum Field Theory κοπελιά'', και όλες οι ''πόρτες'' είναι ανοιχτές πλέον... Δε βαριέσαι να σφουγγαρίζεις μετά;
RottenLungs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Εσυ να φανταστώ την μέτρησες στα test που στέλνεις sms... Ε ναι αυτός είναι πιο έγκυρος τρόπος. My mistake.
Sellers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δε βαριέσαι να σφουγγαρίζεις μετά; Βρε μπαίνει το σαλάμι? Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα μετά.
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Βλέπουμε το ανθρώπινο είδος να χαζεύει real time εν τω μεταξύ.
-nick- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ειναι πιο ομορφο να σαι χαρουμενη αμοιβαδα ή μύκητας παρα δυστυχισμενος μετα-πιθηκος με υψηλο IQ
Sellers Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Flynn effect λέγεται το φαινόμενο. - Flynn... - Mμμ... - Μαλάκα σου έχω άσχημα νέα. - Τι?
YiN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ειναι πιο ομορφο να σαι χαρουμενη αμοιβαδα ή μύκητας παρα δυστυχισμενος μετα-πιθηκος με υψηλο IQ Αυτό θα το γράψω με κραγιόν στον καθρέφτη μου να το βλέπω κάθε πρωί.
athlios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 και σκεφτομουνα τι θα κανουμε Δευτερα βράδυ που μας κλεισαν τα μπουζουκια.
-nick- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αυτό θα το γράψω με κραγιόν στον καθρέφτη μου να το βλέπω κάθε πρωί. Ενα βημα πιο κοντα στην πολιτσμικη ανατροπη.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ρε ξεκολάτε τι IQ και μλκιες εδώ μιλάμε για την ελληνική γλώσσα για αρχή (χιλιόμετρα ΑΝΑ ώρα ) και άντε πες σε μπερδεύει.Τόσοι που οδηγάνε και πάνε αθήνα θεσσαλονίκη δεν έχουν κάτσει ποτέ να σκεφτούν ρε φίλε αφού πάει με 120χλμ τόσην ώρα για κάτσε να δω σε πόσο περίπου θα φτάσω... Τι να πω εγώ συνέχισα να το στέλνω σε κόσμο και οι περισσότεροι τρομάζαν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι παγίδα ερώτηση.Όταν μου απαντάγαν "1 ώρα" τους απάνταγαν "thank god" και τρομάζαν και με ρωτάγαν"Τι??δεν είναι τόσο??"(αυτό το είδα από 3 άτομα) Δλδ αν κάτι καλό που έχουν τα μαθηματικά(ναι οκ μόνο μαθηματικά δε τα λες αυτά αλλά οκ) είναι ότι δεν έχουν υποκειμενικότητα.πως γίνεται να αμφισβητείς κάτι μόνο και μόνο επειδή έδειξα ένα ίχνος αμφισβήτησης... Κριτική σκέψη χρειάζεται νομίζω και ούτε phd ούτε σπουδές στο εξωτερικό.(έτσι κι αλλιώς και εκεί αυτό που σου κάνουν είναι απλά να σε καθοδηγήσουν στο ΤΙ να διαβάσεις τις περισσότερες φορές). Απλά θα σταματήσω να ασχολούμαι με τα facebookogkomenakia γιατί με χαλάνε (αν και είναι μες την κ.... ) p.s το μέσο όρο ηλικίας που ρώτησα ήταν 25-30 ασχέτος επαγγέλματος ή σπουδών(όσοι ήταν ονλίνε δλδ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις