RottenLungs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ε και εσύ τι ρωτά αφού ξέρεις οτι δεν θα σου αρέσει η απαντηση.
gang Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Τι να πω εγώ συνέχισα να το στέλνω σε κόσμο και οι περισσότεροι τρομάζαν με την ιδέα ότι μπορεί να είναι παγίδα ερώτηση.Όταν μου απαντάγαν "1 ώρα" τους απάνταγαν "thank god" και τρομάζαν και με ρωτάγαν"Τι??δεν είναι τόσο??"(αυτό το είδα από 3 άτομα) εμένα 2 άτομα απάντησαν σοβαρά (οι άλλοι ήταν συμφορουμήτες) ο πρώτος είπε 1 ώρα και κάτι γιατί το κοντέρ στο αμάξι "κλέβει" ο δεύτερος 1 ώρα και κάτι δεύτερα μέχρι να πιάσεις τα 80χμλ/ώρα από στάση. Γενικά αυτό που λες. Έψαχναν την παγίδα.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 έστω και έτσι δεν απαντάς 80 ώρες ή 10 ώρες ή 10 λεπτά ή δε ξέρω δεν καταλαβαίνω την ερώτηση ή αυτά είναι χαζά γιατί εγώ δουλεύω 17 ώρες την ημέρα ή πάει το έχασες τι με ρωτάς βραδιάτικα ή εγώ δε ξέρω από μαθηματικά (ο.Ο) ή θα σου απαντήσω αύριο γιατί τώρα δε το έχω....
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 χαχαχαχα ναι οκ αυτό το ρώτησα και σε μια παρέα όπου ο ένας το "ήξερε" ο άλλος το κατάλαβε με την μια και οι υπόλοιποι 4 απάντησαν το προφανείς "ένα κιλό σίδερο ρε μαλάκα"(ναι luci θα αλλάξω παρέες δε γίνεται )
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 λοιπον απάντάω στο αρχικό ερώτημα και να πω οτι δεν είχα δει την απάντηση.Θεωρητικά είναι 1 ώρα.και δε το βρήκα στο google
Προτεινόμενες αναρτήσεις