Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. εχω ενα προβλημα , δεν ξερω καν αν βρισκομαι στο σωστο section του forum.

Ορισμενες φορες, περιπου 1 στις 5, οταν κανω εκκινηση του υπολογιστη αργει στις πρωτες μαυρες οθονες που εντοπιζει το hardware (~10sec με φυσιολογικες τιμες <2sec) και στην ιδια εκκινηση καθυστερει υπερβολικα στο σημειο που βγαζει το ''starting windows'' περιμενοντας να εμφανιστους τα 4 χρωματα που δινουν το windows logo. μιλαμε για καθυστερηση γυρω στα 3-5 λεπτα ενω στα φυσιολογικα του το desktop ανοιγει σε 30 sec απο τη στιγμη που πατησω το κουμπι.

Ξερει κανεις που οφειλεται? εχω hdd 500gb blue caviar και το hdsentinel τον βγαζει 100% σε υγεια+επιδοσεις. το υπολοιπο συστημα φαινεται στην υπογραφη μου. να ναι θεμα bios? δεν μπορω να εκτιμησω τι συμβαινει γιατι δεν εμφανιζεται τακτικα.

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ίσως να είναι και βλακεία αυτό... αλλά μήπως κάποιος driver που πέρασες να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα ή όπως λέει και η microsoft το windows update να δημιουργεί τέτοιο θέμα.... δοκίμασε πάντως το windows fix it καμιά φορά κάνει δουλειά.

Εμένα μου έχει συμβεί το ίδιο επειδή είχε πρόβλημα το dvd-rom.

Δημοσ.

όταν κολλάει στο POST (power on self test) ή όπως λες εσύ "μαύρες οθόνες", η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ελέγχει τις συσκευές αποθήκευσης σου (σκληρούς, φλασάκια, εξωτερικούς). Αν έχεις εξωτερικό ή φλασάκι αφαίρεσε τα ενώ αν έχεις σκληρό κοίτα για την υγεία του με κάποιο sw (acronis drive monitor, hdsentinel)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...