Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νόμιζα πως είχαμε κάποια τέτοια κέντρα προς τον Έβρο.

το αυτο

κεντρα ομως οχι στρατοπεδα εγκαταλελειμενα.

τωρα αν πουλησαν και τα στρατοπεδα μαζι με τα....

δεν μπορω να το ξερω!

Δημοσ.

Καλή κίνηση αν λειτουργήσει σωστά. Βέβαια 1000 άτομα λίγα μου φαίνονται για να λυθεί το όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Δεν καταλαβαίνω όμως την λογική "Να μην αφήνονται ελεύθεροι". Γιατί να αφεθεί ελεύθερος; Ας επαναπατριστεί.

Δημοσ.

Αυτό έχει επιχειρηθεί να γίνει 15 φορές στο παρελθόν ...

Εντάξει, εκλογές γίνονται θα λεχθούν πολλά και θα όλοι μαζί θα τα ξεχάσουμε σε καμιά 20ρια μέρες.

ΥΓ : Πόσες φορές ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο νομός Κοζάνης ειναι οι λαθρομετανάστες ?

Δημοσ.

Δεν πσιτεύω οτι θα καταφέρουν τίποτα με χώρους συγκέντρωσης.

Αυτά τα μέτρα είναι ημίμετρα, η ουσία είναι να εμποδιστεί με κάθε τρόπο η εισροή παράνομων μεταναστών από τα σύνορα έτσι ώστε να μην αυξάνεται ο αριθμός τους εντός της χώρας. Από εκεί και πέρα άμα πετύχει αυτό ας φτιάξουν χώρους συγκέντρωσης και να αδειάσουν τα κέντρα των πόλεων και οι περιοχές γκέτο. Πέραν του οτι 1000 άτομα μπροστά στον συνολικό αριθμό που υπάρχει έιναι μια σταγόνα στον ωκεανό, προβλέπω απλά να γεμίσει όλος ο χώρος και να μην αλλάζει τίποτα άλλο, θα χρειαζόμαστε άλλους 50 τέτιους χώρους μετά.

Δημοσ.

Η λύση είναι επιτέλους το μπορντέλο κράτος να στήσει κατάλληλες δομές.

Κανένα πρόβλημα με κανένα μετανάστη. Αρκεί να πληρώνει ό,τι φόρους πληρώνω και εγώ και να κόβει αποδείξεις όπως όλοι. Εάν τα κάνει αυτά, δεν πα να είναι και από την Σελήνη; Ποσώς με νοιάζει. Δεν πα να λατρεύει Αλλάχ, Βαλλάχ, Βούδα, Κούδα; Φόρους πληρώνει; Αποδείξεις κόβει; Ένσημα του κολλάνε;

Έτσι, θα πρέπει να νομιμοποιηθούν όσοι έχουν πλέον κάνει οικογένειες εδώ και να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (και να τους πληρώνουν ΦΥΣΙΚΑ τα αφεντικά τους και όχι να ξεκλέβουν φόρους και εισφορές προς τα ταμεία επειδή αυτοί είναι παράνομοι αλλοδαποί).

Να τους πληρώνουν με ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι να πληρώνει κάποιος τα μισά σε έναν μετανάστη.

Από εκεί και πέρα, εάν δεν χωράνε άλλοι... τότε να μην μπουν μέχρι να χωρέσουν.

Δημοσ.

Αχ τί ωραία πράγματα είναι αυτά;! love.gif

Άντε να παίρνουμε σειρά και οι ανύπαντρες αν τους βγει επιτυχημένο το πείραμα, για να δούμε επιτέλους και "στρατόπεδα συγκέντρωσης ΗΜΕΔΑΠΩΝ" μια μέρα σύντομα...

Δημοσ.

Άντε να παίρνουμε σειρά και οι ανύπαντρες αν τους βγει επιτυχημένο το πείραμα, για να δούμε επιτέλους και "στρατόπεδα συγκέντρωσης ΗΜΕΔΑΠΩΝ" μια μέρα σύντομα...

Γιατί,τώρα πού νομίζεις ότι ζεις;

Είναι που δεν μπορείς να δεις το φράχτη,τσαμένο μου εσυ.

Δημοσ.

Ε τώρα άμα μου τη δώσει, μπορώ ακόμη κι έστω να πάω να διαδηλώσω οργανωμένα, με ραντεβού, και νοικοκυρεμένα στο Σύνταγμα, για να με σπάσουν στο ξύλο ή να με πατήσουν τα μηχανάκια των σωμάτων ασφαλείας ή να μου ψοφήσουν τα πνευμόνια με χημικά όταν κάποια στιγμή αποφασίσουν ότι το έχω παρακάνει.

(...όχι δηλαδή ότι ακριβώς διαφωνώ μ' αυτό που είπες, αλλά όσο και να το κάνεις το χειρότερο είναι πάντα κακό)

Δημοσ.

Προεκλογικές εξαγγελίες για να πείσουν τον κόσμο ότι κάτι θα κάνουν με το χάλι του κέντρου των Αθηνών (και όχι μόνο), και μετά τις εκλογές το γνωστό γράψιμο!

Επίσης, τους ντόπιους τους ρώτησαν τι γνώμη έχουν για αυτό το σχέδιο;

Μήπως θα γίνει κάτι σαν τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα; (που δεν έγινε τελικά)

Δημοσ.

Προεκλογικές εξαγγελίες

Αν οι προεκλογικές υποσχέσεις έχουν να κάνουν με "στρατόπεδα φιλοξενίας" και παράλληλη κατακρεούργηση παιδείας, υγείας, ασφάλισης κι εργασίας, δεν θέλω να ζω σ'αυτό τον πλανήτη πια. Τουλάχιστον όχι όσο κατοικείται από ανθρώπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...