Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα αυτα τα στρατόπεδα μου θυμίζουν πολυ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί.....μάζεψε τους και στείλουν απο εκει που ήρθαν η δω στους χαρτιά να πανε αλλού.....εδω ο έλληνας δεν θα εχει σε λίγο ούτε σπίτι ούτε δουλειά ούτε καν ιατρική περίθαλψη....όπου να ναι μας βλέπω να κάνουμε τους μετανάστες για να μπούμε και εμείς σε κανα τέτοιο στρατόπεδο

Δημοσ.

εγω συμφωνω με την ολη τακτικη . απο την στιγμη που παρασιτουν στην χωρα μας δεν εχουν καμια θεση εδω .

Υποψιν . Δεν εχω πρόβλημα με τους νομιμους μεταναστες που ερχονται με χαρτια , εξεταζονται απο αποψη υγειας , πληρουν τις προυποθεσεις αδειας παραμονης κλπ . Εχω με αυτους που ερχονται κρυμμενοι σε νταλικες .

Αλλα εχουν στειλει πισω μονο 60 σχεδον . Αλλα τόσα εκατομμύρια σιγα μην απελαθου ν. :fear:

Δημοσ.

εγω συμφωνω με την ολη τακτικη . απο την στιγμη που παρασιτουν στην χωρα μας δεν εχουν καμια θεση εδω .

Υποψιν . Δεν εχω πρόβλημα με τους νομιμους μεταναστες που ερχονται με χαρτια , εξεταζονται απο αποψη υγειας , πληρουν τις προυποθεσεις αδειας παραμονης κλπ . Εχω με αυτους που ερχονται κρυμμενοι σε νταλικες .

Αλλα εχουν στειλει πισω μονο 60 σχεδον . Αλλα τόσα εκατομμύρια σιγα μην απελαθου ν. :fear:

Ο γνωστος ο αδωνις εισαι???

Δημοσ.

Για να το θέσω πιο απλά, έχεις πρόβλημα με αυτούς που δεν είχαν λεφτά για να έρθουν νόμιμα. Αυτοί που είχαν λεφτά είναι ok.

inb4 "οι λαθρομετανάστες είναι πλούσιοι, δίνουν 5.000 ευρώ, μια φερραρι και 5 οικόπεδα σε νησιά του ειρηνικού για να περάσουν τα σύνορα".

Δημοσ.

Ουτε Αδωνις ούτε Χριστοφοράκος .

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τις βίαιες μεθόδους "καθαρισμού" , τα αντιρατσιστικά κλπ . Απλά είμαι υπέρμαχος της - όσο γίνεται - ομοιογενειας του πληθυσμού και της νομιμότητας .

Δεν έχω πρόβλημα με τους μετανάστες . Αν έχουν χαρτι πρεσβείας , άδεια παραμονής , είναι ελεγμένοι απο μεταδοτικές ασθένειες κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα . Αυτοί που ερχονται κρυμμενοι σε βαλίτσες να γυρίσουν πίσω .

Δηλαδή κάτι που ενω διεθνως ειναι αυτονόητο , εδω ειναι άποψη και δειγμα "φασίστα" .

Ξέρεις πόσες ασθένειες - που ειχαν εξαφανιστεί - επανεμφανίζονται στην Ελλάδα μας λόγω των λαθρομεταναστών ? Πήγαινε μια βόλτα απο τα σφαγεία να δείς .

Δημοσ.

Adon1s μην κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι θα πουν κύριοι σαν τους από πάνω. Αν θέλουν μπορούν να κατεβούν κάτω στο κέντρο να τους κάνουν μια ζεστή αγκαλιά.

Άντε να δεχτώ τους παράνομους Αφγανους, που πήγε το ΝΑΤΟ και τους γ@μ#σ3 για τα πετρέλαια. Να πούμε σαν κράτος να τους βοηθήσουμε και να οργανωθούμε.

Αλλά για όλους τους υπολοιπους, μηδενική ανοχή.

Το μόνο που κάνουν είναι να βοηθούν στην καταστροφή της χώρας μας.

Δεν με νοιαζει ρε Πακιστανε γιατί ήρθες.. Το κράτος σου είναι απ την μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως. "Ζεις στην φτωχιά στο Πακισταν;" Κανε μια επανάσταση κανε κάτι τέλος πάντων. Τόσα λεφτά έχουν αυτοί που σας κυβερνούν και τον λαο σας έχουν πετάμενους.

Δεν έχεις δικαίωμα όμως να ερχεσε εδώ και να με μαχαιρώνεις για μια κάμερα.

Δημοσ.

Ουτε Αδωνις ούτε Χριστοφοράκος .

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τις βίαιες μεθόδους "καθαρισμού" , τα αντιρατσιστικά κλπ . Απλά είμαι υπέρμαχος της - όσο γίνεται - ομοιογενειας του πληθυσμού και της νομιμότητας .

Δεν έχω πρόβλημα με τους μετανάστες . Αν έχουν χαρτι πρεσβείας , άδεια παραμονής , είναι ελεγμένοι απο μεταδοτικές ασθένειες κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα . Αυτοί που ερχονται κρυμμενοι σε βαλίτσες να γυρίσουν πίσω .

Δηλαδή κάτι που ενω διεθνως ειναι αυτονόητο , εδω ειναι άποψη και δειγμα "φασίστα" .

Ξέρεις πόσες ασθένειες - που ειχαν εξαφανιστεί - επανεμφανίζονται στην Ελλάδα μας λόγω των λαθρομεταναστών ? Πήγαινε μια βόλτα απο τα σφαγεία να δείς .

Την εννοια του προσφυγα και την ασυλια τα εχεις ακουστα? Και αλλου μπαινουν χωρις χαρτια και εχουν υποδοχη ξενοδοχειου ... βλεπε σουηδια

Οι ριζες της (λαθρο)μεταναστευσης βρισκονται στην φτωχεια και την υπερβολικα ανιση κατανομη του πλουτου ...

Επισης

560305_10150766418267431_376190847430_9551890_315642922_n.jpg

Δεν με νοιαζει ρε Πακιστανε γιατί ήρθες.. Το κράτος σου είναι απ την μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως. "Ζεις στην φτωχιά στο Πακισταν;" Κανε μια επανάσταση κανε κάτι τέλος πάντων. Τόσα λεφτά έχουν αυτοί που σας κυβερνούν και τον λαο σας έχουν πετάμενους.

Εδω δεν κανεις επανασταση εσυ εδω που εχεις λυσει και τα βασικα της επιβιωσης, με τι μεσα θα κανουν αυτοι εκει ?

"Δικαιωμα" να σε μαχαιρωνει για μια καμερα δεν εχει προφανως κανεις ειτε ελληνας ειτε αφγανος ...

Δημοσ.

και γιατι δεν κάνουν την αντίστοιχη αίτηση στην αντιστοιχη πρεσβεια ( του πουστη δηλαδη , σχεδον καθε χωρα εχει ) εχοντας ετσι ενα Χ ποσοστο ομαλοτερης ενταξης στην εκει κοινωνία , αλλά ερχονται με τα πόδια , κρυμμενοι σε νταλίκες , σε βαλίτσες , σε σε σε χωρις τιποτα και ερχονται εδω , μενουν σε παραπηγματα , καταστρεφουν την ζωη τους και ουσιαστικα δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν εδω απο οτι εκει που εμεναν πριν !

Κατανοώ οτι χρειαζονται καλυτερη ζωη , αλλα γιατι να βγαινω εγω εξω , να με μαχαιρωνουν για το κινητο μου και να κατουρανε στις γωνιες ρε συ ???? Γιατι να χαλω ετσι την ζωη μου ????

Δημοσ.

Την εννοια του προσφυγα και την ασυλια τα εχεις ακουστα? Και αλλου μπαινουν χωρις χαρτια και εχουν υποδοχη ξενοδοχειου ... βλεπε σουηδια

Αυτά που λες Νικο τα πιστεύεις ; Πως είναι δυνατων να συγκρίνεις την Σουηδία, με αυτό το μπουρδέλο που επικρατεί εδώ ;

Αν έμπαιναν όπως μπαίνουν εδώ, σε κάποια φάση θα τους θάβανε κάτω απ τους πάγους.

Δημοσ.

γιατι να βγαινω εγω εξω , να με μαχαιρωνουν για το κινητο μου και να κατουρανε στις γωνιες ρε συ ???? Γιατι να χαλω ετσι την ζωη μου ????

Διότι, αν δε γουστάρεις να σε μαχαιρώνουν, να αναπνέεις κατρουλίλα στους δρόμους και, γενικότερα, να χαλάς τη ζωή σου...

...είσαι φασίστας! :blink:

Δημοσ.

και γιατι δεν κάνουν την αντίστοιχη αίτηση στην αντιστοιχη πρεσβεια ( του πουστη δηλαδη , σχεδον καθε χωρα εχει ) εχοντας ετσι ενα Χ ποσοστο ομαλοτερης ενταξης στην εκει κοινωνία , αλλά ερχονται με τα πόδια , κρυμμενοι σε νταλίκες , σε βαλίτσες , σε σε σε χωρις τιποτα και ερχονται εδω , μενουν σε παραπηγματα , καταστρεφουν την ζωη τους και ουσιαστικα δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν εδω απο οτι εκει που εμεναν πριν !

Κατανοώ οτι χρειαζονται καλυτερη ζωη , αλλα γιατι να βγαινω εγω εξω , να με μαχαιρωνουν για το κινητο μου και να κατουρανε στις γωνιες ρε συ ???? Γιατι να χαλω ετσι την ζωη μου ????

Μα κανουν αιτησεις αλλα τρεχα γυρευε.

Σου πα για το κινητο σε μαχαιρωνουν εξισου πχ οι συμπατριωτες σου πρεζακια, μαχαιροβγαλτες ειναι και αλλοι εκτος απο πρεζακια και εξαθλιωμενους μεταναστες και μαλιστα χωρις να χουν αναγκη επιβιωσης

Οσο για το κατουρημα στις γωνιες το κανω και γω οταν πινω μπυρες σορρυ

@ Jack

http://www.thelocal.se/32372/20110303/

Illegal immigrants to get new rights in Sweden

Illegal immigrants in Sweden should in future have the right to government-funded healthcare and education, and be able to start their own companies, the government has agreed.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς γουστάρω όταν βλέπω σκεπτόμενες απόψεις τύπου "διώξτε τις βόμβες" κάθε φορά που σκάει κάποια βόμβα. Απόλαυση είναι.  

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ξένους. Η γυναικά του αδελφού μου είναι απ την Γεωργία και έχω και γείτονες αλβανούς που είναι πιο ευγενικοί απ τους δικούς μας ψωριάρηδες νεοέλληνες που έμαθαν να ζουν με τα λεφτά των τραπεζών και σε κοιτάνε με μισό μάτι.

Αλλά αυτό που γίνεται με τους συγκεκριμένους ανθρώπους όπως ανέφερα, μόνο την καταστροφή μπορούν να φέρουν στην χώρα.

Και να θέλουμε δεν μπορούμε να τους απορροφήσουμε όλους αυτούς. Και μην ξεχνάτε είναι άνθρωποι με τελιος διαφορετική νοοτροπία από εμάς.

Όποιος δεν μπορεί και δεν θέλει να το καταλάβει, ας πάρει καμιά 10ρια Πακιστανούς σπίτι του. Κρίμα είναι οι άνθρωποι..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KcHG6dVSPWs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...