kyriakh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας και καλή μας δύναμη. Σε windows xp, ενω εγκαθιστώ μία φωτογραφία για πρόσοψη στο desctop, εξαφανίζεται έπειτα από restart ή shut down. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Θα ξεκινούσα με ένα antivirus- antispyware scan μιας και είναι σύνηθες φαινόμενο πολλών ιών το να χάνετε η εικόνα στην επιφάνεια εργασίας.
sarpan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Να κανω μια μικρη ερωτηση?οταν λες εξαφανιζεται...????γυρναει στο default των windows η απλα εχει μαυρη οθονη?
sarpan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υπαρχει καμια περιπτωση να σου εχει βγαλει καποιο μηνυμα περι μη αυθεντικοτητας των windows???δοκιμασε και το malwarebytes antimalware
Divxakias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μήπως έχεις κάνα θέμα το οποίο ενημερώνονται αυτόματα μέσω τροφοδοσίας RSS.
kyriakh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υπαρχει καμια περιπτωση να σου εχει βγαλει καποιο μηνυμα περι μη αυθεντικοτητας των windows???δοκιμασε και το malwarebytes antimalware Ναι το βγάζει το μήνυμα, αλλά όπως μου λέει το άτομο που έχει το πρόβλημα και παλιότερα παρόλο που τούβγαζε το μήνυμα, εικόνα στο desctop είχε. Εδώ που τα λέμε, του είχα κατεβάσει διάφορα, όπως bsplayer, vlc,κ.α. Κάτι τούκανα εγώ μάλλον από ιό..; Θα κατεβάσω τώρα και το untivirus που μου λες να του κάνω ένα καθαρισμό.
sarpan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ναι το βγάζει το μήνυμα, αλλά όπως μου λέει το άτομο που έχει το πρόβλημα και παλιότερα παρόλο που τούβγαζε το μήνυμα, εικόνα στο desctop είχε. Μαλλον αυτο επρεπε να το ειχες αναφερει απο την αρχη.Αυτο φταιει.Δεν ξερω για το pc του παιδιου που λες αλλα τα περισσοτερα pc που εχω δει με πειρατικα windows το ιδιο θεμα εχουν
kyriakh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μαλλον αυτο επρεπε να το ειχες αναφερει απο την αρχη.Αυτο φταιει.Δεν ξερω για το pc του παιδιου που λες αλλα τα περισσοτερα pc που εχω δει με πειρατικα windows το ιδιο θεμα εχουν Μμμ και παλιότερα πως και έμενε όμως η πρόσοψη; Ή "έτυχε" Μήπως έχεις κάνα θέμα το οποίο ενημερώνονται αυτόματα μέσω τροφοδοσίας RSS. Όχι, την εικόνα την έχω save sto pc
sarpan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μμμ και παλιότερα πως και έμενε όμως η πρόσοψη; Ή "έτυχε" Όχι, την εικόνα την έχω save sto pc Δεν το γνωριζω αυτο.Ισως μετα απο καποιες μερες να το κανει αυτο για να το καταλαβεις και καλα οτι ειναι πειρατικα,ετσι ωστε να αγορασεις τα αυθεντικα.Ισως. Παντως αυτο φταιει Εχεις πμ
kyriakh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν το γνωριζω αυτο.Ισως μετα απο καποιες μερες να το κανει αυτο για να το καταλαβεις και καλα οτι ειναι πειρατικα,ετσι ωστε να αγορασεις τα αυθεντικα.Ισως. Παντως αυτο φταιει Εχεις πμ Για να λες ότι το χεις "συναντήσει" κι άλλες φορές σε ανάλογη περίπτωση.. μάλλον, βέβαια εγώ κάνω και τους καθαρισμούς που μου λένε εδώ τα παιδιά, και βλέπουμε. Έτσι κι αλλιώς ένας καθαρισμός δε βλάπτει. Και δύο.. Υπαρχει καμια περιπτωση να σου εχει βγαλει καποιο μηνυμα περι μη αυθεντικοτητας των windows???δοκιμασε και το malwarebytes antimalware [/quot Μόλις εγκατέστησα και το malwarebytes antimalware Και θα ξαναπεράσω την εικόνα στο desctop, να δω
kyriakh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το malwarebytes antimalware βρήκε 5 ιούς, Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Άνοιξα τον υπ/στή και εμφανίστηκε η εικόνα, αλλά για 2-3" μόνο, μετά χάθηκε. Άρα είναι λόγω σπασμένου λογισμικού, θα του βάλω γνήσιο και τέλος πιστεύω
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το malwarebytes antimalware βρήκε 5 ιούς, Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Άνοιξα τον υπ/στή και εμφανίστηκε η εικόνα, αλλά για 2-3" μόνο, μετά χάθηκε. Άρα είναι λόγω σπασμένου λογισμικού, θα του βάλω γνήσιο και τέλος πιστεύω Κοιταξες το προγραμμα που σου εστειλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα