Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Άρα παραδέχεσαι ότι κι εσύ φταίτε για το σημερινό ελληνικό χάλι έτσι? Ποτε μου μεχρι τωρα δεν εχω πει "φταιτε οι ελληνες". Εμμεσα ή αμεσα και εγω εχω βαλει το λιθαρακι μου. Διαφωνώ. Ο Ελληνας βιοπαλαιστής τίμησε με τη ψήφο του, αυτόν που υποσχέθηκε βάση ενός προγράματος που κοινοποίησε πως θα κάνει τη χώρα να προοδεύσει. Ο άνθρωπος αυτός με τους συνεργάτες του, έλαβε τη ψήφο του πολίτη και ορκιστηκε εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, να τηρεί το Σύνταγμα και τους Νόμους και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού Αυτός ο οποίος έχει την ευθύνη σε κάθε τι που συμβαίνει και κινεί τα νήματα, ειναι πάντα ο Κυβερνόν ο οποίος εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του λαού, δίνει υποσχέσεις και εν τέλη φθάνει τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής. Υ.Γ- Πριν κάποια χρόνια, μια χώρα βρέθηκε στο αμήν, λόγω λάθος χειρισμών. Κάποιος λοιπόν είπε πως λεφτά υπάρχουν και πως αφού βρέθηκαν για να στιρηχθουν οι τράπεζες ξέρουμε και εμείς που θα βρούμε για να στιρήξουμε τη χώρα. Μίλησε για εθνικό πλούτο, μίλησε για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της αύξησης των εξαγωγών, της αύξησης των επενδύσεων. Τη συνέχεια τη ξέρουμε όλοι. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι συμβαίνει παντού, σε όλες τις χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα. Θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου αν απο την χουντα και μετα ειχανε γινει 2-3 φορες εκλογες. Για πηγαινε μετρα μια ποσες φορες ειχαμε εκλογες τα τελευταια 30 χρονια. Ποσες φορες θα εχουμε το παραμυθακι του ελληνα που ξελογιαστηκε απο τον κακο πολιτικο? Αν εσυ πιστευεις πως το προβλημα ξεκινησε απο το "λεφτα υπαρχουν" και δεν ειναι προβλημα λαθους ανατροφης του λαου θα σου λεγα να ξανασκεφτεης λιγο την σταση σου.
kkostas77 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ ακριβως σε ότι γράφεις φίλε Toufas. Ποιός όμως ανέθρεψε έτσι τον λαό? Εγώ? Εσύ? Το "λεφτά υπάρχουν" το έδωσα ως απλο πρόσφατο παράδειγμα. Μπορεις να σκεφτείς οποιαδήποτε υπόσχεση.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δέν θέλω να πιάσουμε την πολιτική σκοπιά του θέματος γιατι το παρόν θα πάει άκλαυτο,άλλα ρε Τούφα,πιπίλας την καραμέλα της ψήφου λές και δέν ξέρεις τί γίνεται. Εγώ να την τιμήσω την ψήφο,να ασκήσω το δικαίωμα (και τα λοιπά μελό που ακούγονται),άλλα τουλάχιστον αυτό το ρημαδόχαρτο που θα κρίνει -και καλά- το μέλλον της χώρας,να πιάσει τόπο.Να ρίξω την ψήφο σε κάποιον που έχει έστω και ψήγματα απο ιδέες που με βρίσκουν σύμφωνο και όχι να ακολουθήσω τον δρόμο του μικρού-άσχετου κόμματος ως "αναγκαίο κακό".Δέν με αντιπροσωπεύουν ρε αδελφέ...πώς το λένε! Αν αύριο έκανες κόμμα που προωθεί την γκουρμέ κουζίνα,μα τον Τουτατή,την ψήφο μου θα την έπαιρνες. Ωραια, να μην παραπονιομαστε ομως. Το να μην υπαρχει κατι που σε εκφραζει δεν σε εμποδιζει να πολιτευτεις. Θα μου πεις "ποιος θα με ψηφισει" κλπ, αλλα τι μπορουμε να κανουμε? Υπομονη μεχρι να εχουμε την παρουσια του εκλεκτου πολιτικου που μας εκφραζει? Αυτο δεν θα γινει ποτε. Συμφωνώ ακριβως σε ότι γράφεις φίλε Toufas. Ποιός όμως ανέθρεψε έτσι τον λαό? Εγώ? Εσύ? Το "λεφτά υπάρχουν" το έδωσα ως απλο πρόσφατο παράδειγμα. Μπορεις να σκεφτείς οποιαδήποτε υπόσχεση. Οσο ο πολιτικος κανει τον λαο, αλλο τοσο γινεται και το αντιθετο. Μην κοιτας μακρια, δες τι γινεται στο ποδοσφαιρο. Δεν θυμαμαι ποιος ειχε πει οτι το πρωταθλημα ποδοσφαιρου μιας χωρας καθρεφτιζει την πολιτικη της κατασταση.
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ντάξει, τέτοια βαθιά και εμπεριστατωμένη κοινωνικοοικονομοτεχνική ανάλυση είχα χρόνια να δω. δυστυχως ομως ειναι η αληθεια.
kkostas77 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Οσο ο πολιτικος κανει τον λαο, αλλο τοσο γινεται και το αντιθετο. Αρα μιλάμε για μια αλληλένδετη κατάσταση στην οποία θύματα είμαστε οι νεώτεροι
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 δυστυχως ομως ειναι η αληθεια. Είναι και ψύχραιμος αντικειμενικός κριτής των πάντων ο συγκεκριμένος: Γνωστότερα στο ευρύ κοινό είναι τα βιβλία όπου αναλύει και κρίνει την Ελληνική πραγματικότητα: Η Δυστυχία του να είσαι Ελληνας Οι Νέοι Έλληνες Η Χώρα του Εδώ και Τώρα Απολογία ενός Ανθέλληνα Ειρωνικό Νεοελληνικό Λεξικό Κάποιος που γράφει έτσι: "Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη." φαίνεται ότι κατέχει για τι μιλάει. Φαίνεται ότι έχει πλήρη αντίληψη του τι γίνεται γύρω του. Φαίνεται πραγματικά να έχει καταλάβει το τι γίνεται στην Ευρώπη. Αυτός κι ο Πρετεντέρης.
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ναι αλλα εχει δικιο ομως.αυτα που περιγραφει τα βλεπω και εγω. θες να πες οτι δυο ατομα δεν ξερουν τι τους γινεται; οτι αυτα που λενε για την ελλαδα τα βγαζουν απο το μυαλο τους; αλλα αμα ηταν ομως να βριζουμε τους ξενους και να χαιδευουμε τα αυτια των ελληνων,τοτε ολα μια χαρα,τοτε λεμε την αληθεια ε;
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Επανέρχομαι στο θέμα: οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι ανήκουμε στην Ευρώπη, όσο πιστεύουμε εμείς ότι ανήκει στην Ευρώπη η Γεωργία (όχι η γνωστή θεία, ούτε η πολιτεία των ΗΠΑ, η άλλη). Υ.Γ. Πόσοι Έλληνες ξέρουν που πέφτει καν η Γεωργία;
alex_000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ελπίζω οι Ευρωπαίοι να μην πιστεύουν για την ελλάδα οτι πιστεύω εγώ για αυτήν γιατι μας βλέπω εκτός ευρώ , εκτός ΕΕ με κλειστα σύνορα και σε καραντίνα. (καλά εντάξει οχι και καραντίνα παρόλα όλα τα κακά μας είμαστε απο τους πιο καθαρούς λαους της γής στα υπολοιπα όμως γαματα)
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 θες να πες οτι δυο ατομα δεν ξερουν τι τους γινεται; οτι αυτα που λενε για την ελλαδα τα βγαζουν απο το μυαλο τους; αλλα αμα ηταν ομως να βριζουμε τους ξενους και να χαιδευουμε τα αυτια των ελληνων,τοτε ολα μια χαρα,τοτε λεμε την αληθεια ε; Ναι με βρήκες, είμαι φανατισμένος πατριδολάγνος που δεν αντέχω ξένους βρωμιαραίους να μιλάνε έτσι για την Ελλαδάρα μου την ξακουστή. Γιατί δεν μένω 20 χρόνια εκεί και δεν ξέρω τι μπουρδέλο είναι ώρες ώρες. Το θέμα ήταν η άποψη των ξένων και καταλήξαμε πάλι στην άποψη την δική μας. Είπα για επαφές με real ανθρώπους από όλη την Ευρώπη, μίλησα για ΜΜΕ ευρωπαϊκά, μίλησα για εφημερίδες παγκόσμιου κύρους, είπαν την άποψη τους και άλλα παιδιά που έχουν επαφές από το εξωτερικό αλλά ντάξει, εφόσον ο κύριος Δήμου λέει την σκληρή αλήθεια, πάσο. Ελπίζω οι Ευρωπαίοι να μην πιστεύουν για την ελλάδα οτι πιστεύω εγώ για αυτήν γιατι μας βλέπω εκτός ευρώ , εκτός ΕΕ με κλειστα σύνορα και σε καραντίνα. Κάτσε ρε, αλήθεια το πιστεύεις ότι μας κρατάνε επειδή μας συμπαθούν?
alex_000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κάτσε ρε, αλήθεια το πιστεύεις ότι μας κρατάνε επειδή μας συμπαθούν? Καθόλου Πιστεύω οτι μας κρατάνε γιατι 1) Φοβούνται τις επιπτώσεις στο ΕΥΡΩ στις αγορές αν γίνει κάποια απότιμη κίνηση χρεωκοπία - έξοδο. (αυτό το φοβούνται όλο και λιγότερο όσο περνάει ο καιρός) 2) Λογω του (1) εχουν οργανώσει ένα σχέδιο στραγγαλισμού της ελλάδας μετά του οποίου θα ακολουθήσει η πλήρης εξαγορά της. Πριν κατηγορηθώ ώς conspiracy theorist, ας πώ οτι αυτό είναι φώς φανάρι απο τους όρους που μπηκανε στο πρώτο μνημόνιο πριν τεθεί σε εφαρμογή. Δεν σώζεται μια νεκρή οικονομία χαμηλής παραγωγικότητας με αυξηση φόρων και μειωση εθνικού εισοδήματος, έτσι την "εκτελείς" Το πιο θλιβερό είναι οτι το 2ο είναι το καλο σεναριο για εμάς. Η πλήρης εξαγορά της πατρίδας μου από την ευρωαπική ενωση και η έμμεση δικτατορία που θα μου επιβληθεί με αποφάσεις να παίρνονται πληρως απο τροικές και ευρωπαικές εθνικες τράπεζες είναι καλυτερα απο το να κυβερνόμαι απο ενα πελατιακό κράτος 300 εγκληματιών απατεώνων και 1.5 εκατομυρίου πελατών - ζωων τελιωμένων υπανθρώπων που θα επρεπε να είναι στην φυλακη για εσχάτη προδοσία και να βιάζονται απο μαύρους gay power lifters 3 φορες την ημέρα συμπεριλαμβανομένου σαβατοκύριακου. Τουλάχιστον στο πρώτο σενάριο θα λειτουργούν 5 πράματα , εχουμε και μια ελπίδα να έχουμε σταθερούς νόμους καμιά ξένη επένδυση και ΚΑΝΕΙΣ αλλητης "Ελληνας" δεν θα τολμάει να βάλει χέρι στην εθνική περιουσία. μετά βγαίνουν κατι αργόσχολοι και μου την λένε που έφυγα απο αυτή την ελλεινη χώρα, ρε δεν πατε καλα
V for Vagelis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Επανέρχομαι στο θέμα: οι Ευρωπαίοι πιστεύουν ότι ανήκουμε στην Ευρώπη, όσο πιστεύουμε εμείς ότι ανήκει στην Ευρώπη η Γεωργία (όχι η γνωστή θεία, ούτε η πολιτεία των ΗΠΑ, η άλλη). Υ.Γ. Πόσοι Έλληνες ξέρουν που πέφτει καν η Γεωργία; Είσαι λάθος σε αυτό.
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ^ +1 Η πλάκα είναι ότι του δώσαμε κι οι δύο, για εντελώς διαφορετικούς λόγους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα