Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως πάντα η αλήθεια βρίσκεται στη μέση και ο καθένας παπάρας την τραβάει στη μεριά του για να έχει να λέει.

Και εσυ αυτο ακριβώς κανεις...

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εσυ αυτο ακριβώς κανεις...

Εγώ αναφερω κάποια σωστά points και των δύο μεριών.

Αν με ρωτάς την άποψή μου δε ΝΟΜΙΖΩ ότι θα βοηθούσε, δεν είμαι σίγουρος , αυτό που με φοβίζει είναι άντε και επιτρέπουμε τα όπλα και τελικά γίνεται μπάχαλο μετά ποιός τα μαζεύει ?? Και μη μου πεις το κράτος , το κράτος δε μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια , θα μαζέψει όπλα ?

Δημοσ.

Την περασμενη εβδομαδα ενας πακιστανος που δουλευε σε βενζιναδικο, απειλησε τον αδερφο μου με μαχαιρι.

Ο αδερφος μου τον αφοπλιζει ενω οι ελληνες ιδιοκτητες του βενζιναδικου φυγαδευουν τον πακιστανο υπαλληλο τους.

Ο αδερφος μου μαζευει το μαχαιρι και πηγαινει κατευθειαν στο αστυνομικο τμημα της περιοχης.

Οι αστυνομικοι αρνουνται να στειλουν περιπολικο στο βενζιναδικο με την δικαιολογια οτι "δεν μας πηρες αμεσως τηλεφωνο οταν σου βγαλε το μαχαιρι,το μαχαιρι δεν φαινεται αρκετα μεγαλο για να σε σκοτωσει,τοσα χρονια πλενουμε τα περιπολικα στο βενζιναδικο και δεν ειχαμε προβληματα,δεν εγινε κατι μεμπτο" ενω δεν γραφουν,οπως ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο,το περιστατικο στο βιβλιο αναφορων.

δεν ζητησαν ουτε καν τα στοιχεια του αδερφου μου.το μονο που του ειπαν ειναι αν θελει να κανει μηνυση η οποια ομως κοστιζει 100ε.

Ο αδερφος μου δεν μπορουσε να κανει τιποτα αλλο και εφυγε.

Υπενθυμιζω οτι το τμημα πλενει τα περιπολικα του στο συγκεκριμενο βενζιναδικο εδω και χρονια.

Απο την στιγμη που το κρατος αντιμετωπιζει τον πολιτη μονο ως πελατη ενω οι θεσμοι λειτουργουν μονο για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα του Συστηματος,

ο πολιτης εντελει μενει τελειως μονος και ανυπερασπιστο.

Σε μια κατασταση απολυτης κρατικης και κοινωνικης ισοπεδωσης,η οπλοφορια δεν ειναι απλως δικαιωμα υπο διαπραγματευση.

Ειναι το αναγκαιο μεσο για την ιδια την επιβιωση του πολιτη.

Δημοσ.

Δεν θελω να εχουμε οπλα γιατι:

α) υπαρχει τριγυρω μας ενα σεβαστο ποσοστο κοσμου (ανωριμου) που μεθυσμενος οδηγα. Δεν θελω να μπορει ΚΑΙ να οπλοφορει

β) γινονται ληστειες και διαρρηξεις αλλα θεωρειται δεδομενο οτι δεν υπαρχουνε ιδιοκτητες/περαστικοι θυματα (ΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ) με οπλα

γ) εχω δει πολλες φορες γυρω μου θερμοαιμους να τσαμπουκαλευονται με λοσταρια, μεχρι και με ΜΑΣΕΤΕΣ. Οχι δεν τους εμπιστευομαι ΚΑΙ με οπλα που πυροβολουν απο αποσταση.

δ) Δεν μπορω να φανταστω τον μεσο εγκληματια να ειναι χειροτερος στην χρηση σιδερικου απο τον μεσο "νυκοκυραιο"

ε) Μπορω να φανταστω ανευθυνο πατερα να μην παρει χαμπαρι τον αμπαλο γιο που του βουταει το οπλο για να τιμωρησει τους συμμαθητες που τον καρπαζωνουνε για τους δει να "χεζονται" πανω τους

Θελω ΟΠΛΑ γιατι

α) με μερικους θανατους τσιτωμενων χουλιγκανων (βελτιωση gene pool) και μερικων φιλαθλων (παραπλευρες απωλειες) θα σταματησει ο κοσμος να πηγαινει γηπεδο.

Να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχιτερα με την παρωδια του ελληνικου πρωταθληματος.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ αναφερω κάποια σωστά points και των δύο μεριών.

Αν με ρωτάς την άποψή μου δε ΝΟΜΙΖΩ ότι θα βοηθούσε, δεν είμαι σίγουρος , αυτό που με φοβίζει είναι άντε και επιτρέπουμε τα όπλα και τελικά γίνεται μπάχαλο μετά ποιός τα μαζεύει ?? Και μη μου πεις το κράτος , το κράτος δε μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια , θα μαζέψει όπλα ?

Ακριβώς αυτο !!! Εκει θελω να καταλήξω . Το να δωσεις το δικαιωμα της οπλοφορειας ειναι μεγαλη ευθηνη για το κρατος και για το συγκεκριμενο κρατος ΑΔΥΝΑΤΟ. Πως λοιπον πεφτουν στο τραπεζι τετοιες ιδεες?? Αφου ειμαστε στην Ε.Ε γιατι δεν βαζουν ενα χερακι? Εμεις θα κανουμε το Αποδιοπομπαίο τραγο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ομως και ο πολιτης παρει στα χερια του οπλο σε μια ληστεια θα ειναι σε κινδυνο και ο δραστης και το θυμα...

Και φυσικα ο δραστης ξερωντας πως το θυμα οπλοφορει , δεν θα επιχειρηση καν τον εκφοβισμο... Μπαμ και κατω εν ψυχρω.

Δημοσ.

Αν ομως και ο πολιτης παρει στα χερια του οπλο σε μια ληστεια θα ειναι σε κινδυνο και ο δραστης και το θυμα...

Και φυσικα ο δραστης ξερωντας πως το θυμα οπλοφορει , δεν θα επιχειρηση καν τον εκφοβισμο... Μπαμ και κατω εν ψυχρω.

Σωστό αυτό. Γι αυτό το λόγο έχουν εξαληφθεί η ληστείες και οι εκφοβισμοί στο TEXAS.

Δημοσ.

Τι λογική είναι αυτή;

Δεν θέλεις να έχεις όπλο επειδή θα εξαγριώσεις τον εγκληματία; ΜΗΝ έχεις. Ο άλλος που θέλει να έχει (και ειδικά σπίτι του) γιατί να μην δικαιούται νόμιμα; Παπαριές για θέματα εκπαίδευσης την ώρα που το 90% των Ελλήνων 20-30αριδων έχει περάσει 1 χρόνο με G3 δεν θέλω να διαβάσω, σας παρακαλώ δηλαδή... Όσο ήσουν στον στρατό ήσουν άξιος να έχεις selective auto πυροβόλα, και με του που βγήκες "σιγά θα βγάλεις κανένα μάτι με αυτό τον διάολο!". Υποκρισίες.

Δημοσ.

Δεν είναι έτοιμοι οι Έλληνες για μαζική οπλοκατοχή. Θα επικρατήσει ΧΑΟΣ αν γίνει κάτι τέτοιο. Μην αφήνετε να σας επηρεάζει την κρίση ο κάθε τηλεμαϊντανός πατριδέμπορας.

Δημοσ.

Τι λογική είναι αυτή;

Δεν θέλεις να έχεις όπλο επειδή θα εξαγριώσεις τον εγκληματία; ΜΗΝ έχεις. Ο άλλος που θέλει να έχει (και ειδικά σπίτι του) γιατί να μην δικαιούται νόμιμα; Παπαριές για θέματα εκπαίδευσης την ώρα που το 90% των Ελλήνων 20-30αριδων έχει περάσει 1 χρόνο με G3 δεν θέλω να διαβάσω, σας παρακαλώ δηλαδή...

θες να σου βρω μερικα εκ ελληνων που εχει περασει χρονια στο τιμονι και δε θα πρεπε καν να εχει διπλωμα?

Δημοσ.

Οπότε να αφαιρέσουμε και τα διπλώματα από όλους. Ntinaras for president!

Προσπαθει να σου πει οτι σε τοσο διεφθαρμενο χυμα κρατος μοιραζονται αδειες, διπλωματα, επιδοματα, δικαιοδοσιες και αλλες ευθυνες σε ανευθυνους. Ας μην αυξανουμε τους εν δυναμει επικινδυνους .

Επισης για το "οποιος θελει ας εχει σπιτι του οπλο" μην ξεχνας οτι ο διαρηκτης ας πουμε το θεωρει δεδομενο οτι αμα μπει σε διαμερισμα πολης ο νοικοκυρης δεν εχει οπλο. Αμα εχουνε καποιοι (ουτε καν ολοι) αλλαζουνε τα δεδομενα.

Θα οπλοφορουνε ΟΛΟΙ οι ληστες, εγκληματιες και φασαριοζοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Σιγουρα το θελουμε αυτο;

*σκεψου τοσες ληστειες σε τραπεζες και δεν εχουμε θανατους. Μπορεις να φανταστεις τι θα γινοτανε σε ενα "ληστεια! ψηλα τα χερια! " απο καποιον κατα φαντασιαν ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ και υποψηφιο ήρωα; ποιος πιστευεις ειναι ποιο πιθανο να πυροβοληθει

α) ο ληστης;

β) ο "προστατης των αδυνατων" πολιτης

γ) καποιος ασχετος

δ) τυχαιος συνδυασμος των Α-Β-Γ

Δημοσ.

Προσπαθει να σου πει οτι σε τοσο διεφθαρμενο χυμα κρατος μοιραζονται αδειες, διπλωματα, επιδοματα, δικαιοδοσιες και αλλες ευθυνες σε ανευθυνους. Ας μην αυξανουμε τους εν δυναμει επικινδυνους .

Επισης για το "οποιος θελει ας εχει σπιτι του οπλο" μην ξεχνας οτι ο διαρηκτης ας πουμε το θεωρει δεδομενο οτι αμα μπει σε διαμερισμα πολης ο νοικοκυρης δεν εχει οπλο. Αμα εχουνε καποιοι (ουτε καν ολοι) αλλαζουνε τα δεδομενα.

Θα οπλοφορουνε ΟΛΟΙ οι ληστες, εγκληματιες και φασαριοζοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Σιγουρα το θελουμε αυτο;

Ρε παιδιά, εσείς θέλετε να επαφίεστε στην "ευγένεια" του εγκληματία που θα σας βρει άοπλους και δεν θα σας πειράξει. ΟΚ. Ο άλλος που δεν θέλει - δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, επί ίσοις όροις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...