Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε και τιπ να έχεις: oi white collar εγκληματίες, είναι εγκληματίες.

Σε αυτο συμφωνω απολυτα.Και οι πρωτιστα ενοχοι καμμια αντιρρηση εδω.

Επισης ενοχοι ομως ειναι οι εγκληματιες που δεν σηκωνουν οπλα κατα του κατεστημενου,αλλα κατα των αθωων πολιτων και μαλιστα τους βιαζουν,τους σκοτωνουν και μπαινουν στα φτωχικα σπιτια τους με Καλασνικοφ και μαχαιρια για να τους στερησουν και την τελευταια αισθηση ανθρωπινης αξιοπρεπειας ,αυτην της ασφαλειας. Τετοια κτηνη,που στερουνται ταξικης συνειδησης και δεν σεβονται την ανθρωπινη ζωη,το ινδαλμα μου,που ειναι ο Τσε Γκεβαρα,τους εκτελουσε εν ψυχρω και μαλιστα αν διαβασεις την βιογραφια του(εγω εχω διαβασει 3 διαφορετικες) ειχε εκτελεσει,περα απο τους διαφορους ληστες που κακοποιουσαν τον λαο,ακομη και δικους του που εκαναν καταχρηση εξουσιας και χρησιμοποιουσαν την επανασταση στην Κουβα τοτε,για να δρασουν εγκληματικα.

Ο λογος που αναφερθηκα σε ιστορικα παλια εποχη, ειναι για να σου εξηγησω οτι ανεξαρτητως ποιας πολιτικης αποχρωσης ειναι ο καθενας,το στυγνο εγκλημα πρεπει να συντριβεται χωρις ελεος.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύεις πως υπάρχουν παράνομοι μεταναστες που έχουν καταφέρει να διαπράξουν οικονομικά εγκλήματα τουλάχιστον 150.000€ ;

Πόσο κοστολογείς την ζωή των νόμιμων πολιτών αυτής της χώρας, να βρούμε μια ταρίφα και να μετρήσουμε το ποιος έχει περισσότερο δίκιο;

Benign χαρά στο κουράγιο σου.......πραγματικά.

Δημοσ.

Παντως ιστορικα σε βρισκω μαλλον ανακριβη γιατι το Apartheid εχει σχεση με τις φυλετικες διακρισεις στην Ν.Αφρικη απο 1948 μεχρι 1994 απο το ρατσιστικο καθεστως που υπηρχε εκει τοτε.Δεν εχει καμμια σχεση με τους Ναζι και με τον διωγμο των Εβραιων λιγο πριν και κατα την διαρκεια του Β Παγκοσμιου Πολεμου.

ξαναδιαβασε την προταση, με ολα τα σημεια στιξης.

Δημοσ.

Πόσο κοστολογείς την ζωή των νόμιμων πολιτών αυτής της χώρας, να βρούμε μια ταρίφα και να μετρήσουμε το ποιος έχει περισσότερο δίκιο;

Benign χαρά στο κουράγιο σου.......πραγματικά.

Chill ευχαριστω για την υποστηριξη σου,αλλα το να θετω το θεμα στην σωστη του διασταση ειναι διασκεδαση για μενα,απολαυση,μου αρεσει τρομερα να δειχνω λαθη σε καποες αποψεις. Call me troll slayer. :-D

Δημοσ.

Benign, χωρίς να θέλω να γίνω party pooper και να σου χαλάσω τη διασκέδαση που σε κάθε ποστ μας υπενθυμίζεις, (ίσως την έχεις τόσο ανάγκη τελικά), έχω να σου πω με όλη την ευγένεια που με διακρίνει πως τα γραφόμενά σου ως συνήθως δεν έχουν καμία συνοχή, και αυτό φέρνει δύο αποτελέσματα.

α. Διώχνεις οποιονδήποτε θα είχε το χρόνο και την όρεξη να σου αντιπαρατεθεί, επειδή αντιλαμβάνεται τη ματαιότητα του εγχειρήματος.

β. Αποκτάς χειροκροτητές που πιθανότατα δεν καταλαβαίνουν ούτε τις αντιφάσεις ούτε την επικινδυνότητα των απόψεών σου, αλλά επειδή αυτές είναι περικυκλωμένες με διαφόρων τύπων κλισέ και περιαυτολογίας, χαϊδεύονται τα αυτιά τους, ενθουσιάζονται και σιγοντάρουν.

Δεν έχω σκοπό ούτε να σε προσβάλλω, ούτε να σε προβληματίσω μιας και η περίπτωσή σου μου φαίνεται αδιόρθωτη, περισσότερο για εμένα γράφω αυτό το ποστ, έτσι για να πιω πιο ήρεμος τον καφέ μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Benign, χωρίς να θέλω να γίνω party pooper και να σου χαλάσω τη διασκέδαση που σε κάθε ποστ μας υπενθυμίζεις, (ίσως την έχεις τόσο ανάγκη τελικά), έχω να σου πω με όλη την ευγένεια που με διακρίνει πως τα γραφόμενά σου ως συνήθως δεν έχουν καμία συνοχή, και αυτό φέρνει δύο αποτελέσματα.

α. Διώχνεις οποιονδήποτε θα είχε το χρόνο και την όρεξη να σου αντιπαρατεθεί, επειδή αντιλαμβάνεται τη ματαιότητα του εγχειρήματος.

β. Αποκτάς χειροκροτητές που πιθανότατα δεν καταλαβαίνουν ούτε τις αντιφάσεις ούτε την επικινδυνότητα των απόψεών σου, αλλά επειδή αυτές είναι περικυκλωμένες με διαφόρων τύπων κλισέ και περιαυτολογίας, χαϊδεύονται τα αυτιά τους, ενθουσιάζονται και σιγοντάρουν.

Δεν έχω σκοπό ούτε να σε προσβάλλω, ούτε να σε προβληματίσω μιας και η περίπτωσή σου μου φαίνεται αδιόρθωτη, περισσότερο για εμένα γράφω αυτό το ποστ, έτσι για να πιω πιο ήρεμος τον καφέ μου.

Quoted for emphasis.

Δημοσ.

Υπαρχει μια γνωστη ομαδα εδω στο φορουμ,μελος της οποιας εισαι και εσυ που εχετε συγκεκριμενες αποψεις για θεματα κυριως για την μεταναστευση και την λαθρομεταναστευση, για την αλλοδαπη εγκληματικοτητα, κ.τ.λ. Θα ελεγα οτι εχετε αριστεριστικες ,διεθνιστικες τασεις. και ισως καποιοι απο σας ειστε αλλοδαποι.Αυτο δεν ειναι κακο και εγω εχω φιλους αλλοδαπους,αλλα δυστυχως φοβαμαι οτι ενα μερος της ομαδας σας ταυτιζεται και αισθανεται αλλλεγγυη και με τους εγκληματιες αλλοδαπους.

Επιτιθεστε σε καποια μελη που πιστευουν σε αναχρονιστικους ορους για σας,οπως ''πατριδα'' και αλλα σχετικα. Πολλες φορες κανετε χρηση ειρωνιας για να απαντησετε οταν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να πειτε και σε συγκεκριμενα ζητηματα που σας βαζουν και σας κολλανε στον τειχο και το εχουν κανει πολλα αλλα μελη περα απο μενα,αποφευγετε να απαντησετε.

Εμενα με διασκεδαζει να κατεδαφιζω τραμπουκους των νηματων με ανοητα επιχειρηματα και πολλοι ανθρωποι,πολλα μελη του ινσομνια τα εχουν παρει με την ομαδουλα εκφοβισμου που εχετε δημιουργησει και την οχι απλα μηδενικη αλλα αρνητικη συνεισφορα σας στα νηματα.Οποτε περιμενε επιπτωσεις απο εδω και μπρος σταν υπρχουν προκλητικες πρακτικες διαλεκτικης οχι μονο απο μενα αλλα απο δεκαδες μελη.Και περιμενε και πολλες αναφορες οταν ξεφευγετε απο τα ορια.

(Βεβαια απο ενα σημειο και περα για λογους ανθρωπισμου,δεν θα αντιπαρατεθω με καποιους,ειδικα οταν οπως και εκεινοι εχουν αναφερει στο παρελθον παιρνουν φαρμακα για ψυχολογικα θεματα.)

Δημοσ.

Υπαρχει μια γνωστη ομαδα εδω στο φορουμ' date='μελος της οποιας εισαι και εσυ που εχετε συγκεκριμενες αποψεις για θεματα κυριως για την μεταναστευση και την λαθρομεταναστευση, για την αλλοδαπη εγκληματικοτητα, κ.τ.λ. Θα ελεγα οτι εχετε αριστεριστικες ,διεθνιστικες τασεις. και ισως καποιοι απο σας ειστε αλλοδαποι.Αυτο δεν ειναι κακο και εγω εχω φιλους αλλοδαπους,αλλα δυστυχως φοβαμαι οτι ενα μερος της ομαδας σας ταυτιζεται και αισθανεται αλλλεγγυη και με τους εγκληματιες αλλοδαπους.

Επιτιθεστε σε καποια μελη που πιστευουν σε αναχρονιστικους ορους για σας,οπως ''πατριδα'' και αλλα σχετικα. Πολλες φορες κανετε χρηση ειρωνιας για να απαντησετε οταν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να πειτε και σε συγκεκριμενα ζητηματα που σας βαζουν και σας κολλανε στον τειχο και το εχουν κανει πολλα αλλα μελη περα απο μενα,αποφευγετε να απαντησετε.

Εμενα με διασκεδαζει να κατεδαφιζω τραμπουκους των νηματων με ανοητα επιχειρηματα και πολλοι ανθρωποι,πολλα μελη του ινσομνια τα εχουν παρει με την ομαδουλα εκφοβισμου που εχετε δημιουργησει και την οχι απλα μηδενικη αλλα αρνητικη συνεισφορα σας στα νηματα.Οποτε περιμενε επιπτωσεις απο εδω και μπρος σταν υπρχουν προκλητικες πρακτικες διαλεκτικης οχι μονο απο μενα αλλα απο δεκαδες μελη.Και περιμενε και πολλες αναφορες οταν ξεφευγετε απο τα ορια.

(Βεβαια απο ενα σημειο και περα για λογους ανθρωπισμου,δεν θα αντιπαρατεθω με καποιους,ειδικα οταν οπως και εκεινοι εχουν αναφερει στο παρελθον παιρνουν φαρμακα για ψυχολογικα θεματα.)[/quote']

Quoted for emphasis

Δημοσ.

Υπαρχει μια γνωστη ομαδα εδω στο φορουμ,μελος της οποιας εισαι και εσυ [..]

Ναι, αυτό είναι, κρίμα, μας ξεσκέπασες, αλλά θα συνεχίσουμε απτόητοι τους αγώνες μας.

Συνωμοσία πυρήνων του μπλαμπλα.

Δημοσ.

Υπαρχει μια γνωστη ομαδα εδω στο φορουμ,μελος της οποιας εισαι και εσυ που εχετε συγκεκριμενες αποψεις για θεματα κυριως για την μεταναστευση και την λαθρομεταναστευση, για την αλλοδαπη εγκληματικοτητα, κ.τ.λ. Θα ελεγα οτι εχετε αριστεριστικες ,διεθνιστικες τασεις. και ισως καποιοι απο σας ειστε αλλοδαποι.Αυτο δεν ειναι κακο και εγω εχω φιλους αλλοδαπους,αλλα δυστυχως φοβαμαι οτι ενα μερος της ομαδας σας ταυτιζεται και αισθανεται αλλλεγγυη και με τους εγκληματιες αλλοδαπους.

(Βεβαια απο ενα σημειο και περα για λογους ανθρωπισμου,δεν θα αντιπαρατεθω με καποιους,ειδικα οταν οπως και εκεινοι εχουν αναφερει στο παρελθον παιρνουν φαρμακα για ψυχολογικα θεματα.)

Απο που να αρχισει καποιος και που να τελειωσε σε αυτο το post...

Πρωτα το τσουβαλιασμα σε οποιον δεν εχει ιχωρ στο αιμα του, μετα 2ο τσουβαλιασμα λεγωντας τους τραμπουκους με ανοητα επιχειρηματα (πραγμα που συμφωνα με την πρωτη σου παραγραφο δεν στεκει) και μετα λεγοντας οτι μερικοι εχουν/εχουμε προβλημα με φαρμακα.

Αντε, ρωτα αν θα προτιμουσαμε να ριξουμε μπουνια ή κλωτσια σε ενα μωρο για να συνεχισουμε και τα αλλα δικηγοριστικα.

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι, κρίμα, μας ξεσκέπασες, αλλά θα συνεχίσουμε απτόητοι τους αγώνες μας.

Συνωμοσία πυρήνων του μπλαμπλα.

Βρε ποιος σας ξεσκεπασε απο μονοι σας φαινεστε,εδω σας εχουν καταλαβει ολοι.:lol: Ξερεις ποσες δεκαδες προσωπικα μυνηματα εχω λαβει απο αγανακτισμενα μελη για σας?

Καλα καμμια σχεση με τους πυρηνες δεν εχετε εσεις. Και κατι αλλο,μην συγχεεις το χιουμορ μου και τα εντος των οριων των κανονων πειραγματα που κανω,σαν επαρση. Απλα διασκεδαζω.

Τωρα παω γυμναστηριο,θα τα πουμε,αν εχει αξια για μενα,αργοτερα.Ciao.

Δημοσ.

Δηλαδή αν ήθελες να του τη χαλάσεις τί παραπάνω θα του είχες προσάψει;
Δημοσ.

Βρε ποιος σας ξεσκεπασε απο μονοι σας φαινεστε,εδω σας εχουν καταλαβει ολοι.:lol: Ξερεις ποσες δεκαδες προσωπικα μυνηματα εχω λαβει απο αγανακτισμενα μελη για σας?

εγω εχω γεματο mailbox καθε μερα για εσας

Δημοσ.

Περα απο την τρομερη διασκεδαση που μας προσφερεις συσπειρωνεις και τον λογικο κοσμο εναντια [..]

Η διασκεδαση του παραποιητη συνεχιζεται. :lol: :lol: :lol:

Παντα με διασκεδαζαν τετοια ατομα και ειχα την ευχαριστη εμπειρια να συζητησω [..]

το να θετω το θεμα στην σωστη του διασταση ειναι διασκεδαση για μενα,απολαυση,μου αρεσει τρομερα να [..]

Εμενα με διασκεδαζει να κατεδαφιζω τραμπουκους των νηματων με ανοητα επιχειρηματα [..]

μην συγχεεις το χιουμορ μου και τα εντος των οριων των κανονων πειραγματα που κανω,σαν επαρση. Απλα διασκεδαζω. [..]

Τωρα παω γυμναστηριο,θα τα πουμε,αν εχει αξια για μενα,αργοτερα.Ciao.

Επιτέλους, καλή διασκέδαση or something.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...