Praetorianos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Θες να κάνουμε μια ανωνυμη ψηφοφορία εδω μέσα να δούμε πόσοι θα θέλουν να έχουν όπλο στο σπιτι τους και πόσοι οχι Και το 90% του φορουμ να απαντησει υπερ, δεν λεει κατι, γνωμη μου. Και στα ζωνιανα αν κανεις την ψηφοφορια θα παρεις 100σταρι, στην Εκαλη 0 κοκ. Το αλλο που εθιξες. Μπορει να λεει καποιος οτι "περα του αν ειναι λογικο/σωστο" ´η στην ερωτηση "αν γινει λαθος" να δινεται απαντηση "λαθη γινονται", η κοινωνια ομως δεν θα πρεπει να λειτουργει ετσι.
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Mωρέ συμφωνω στο οτι δε πρέπει να λειτουργεί έτσι. Και οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται ελευθεροι να κάνουν οτι τους αρέσει, δε θα πρεπε να ειναι εδω, αλλά ειναι όμως. Δυστηχως υπάρχει κόσμος που έχει σοβαρό πρόβλημα. Πολλά κρουσματα σε ληστείες, πολλές εγκληματικές ενέργειες και οι περισσότερες ΔΥΣΤΗΧΩΣ ειναι απο αλοδαπούς, πράγμα που επιβεβαιώνει αυτή την ανεξέλγχτη κατάσταση. Το παραδέχτηκε άλλωστε προσφατα και ο υπουργός δημοσίας τάξης στη γνωστή του δήλωση περι της υποκατάστασης της αστυνομίας από μέλη γνωστου βουλευτικού κόμματος. Μη ξεχναμε πως αρκετός κόσμος άλλαξε ακόμα και τη ψήφο του εξαιτίας της εγκληματικότητας. Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα και το άσχημο ειναι οτι δε βλέπω και λύση...
MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ο νομοταγης πολιτης δικαιουται να βαζει ποντικοπαγιδες στον χωρο του? Ενας ξαδερφος(4ος βασικα οπου ουσιαστικα φιλοι ειμαστε) εχει εναν κηπο σε σπιτι που δεν κατοικει. Κολοκυθακια, ντοματες, μελιτζανες και κατι άλλα πραγματα εχει βαλει τωρα. Σχεδον καθε μερα βρισκει και απο 5-6 απο δαυτα να λειπουν. Οποτε υποπτευθηκε οτι τον κλεβουν και ετσι εβαλε εσωτερικα της πορτας του κηπου μια ποντικοπαγιδα ωστε μολις καποιος παει να ανοιξει τον συρτη να..... Την επομενη μερα κιολας(πριν 4 ημερες απο σημερα) πηγε και βρηκε την ποντικοπαγιδα να λειπει και σημερα το απογευμα που πηγε να ποτισει, ενας αλβανος(που μενει στην περιοχη) με δεμενο χερι πηγε εκει με 2 αλλους και κανανε φασαρια για την ποντικοπαγιδα. Παραδεχτηκε οτι αυτος του επαιρνε τα λαχανικα, αλλά του @@@@ε κυριολεκτικα το δακτυλο και θελει εγχειρηση καποιου ειδους και αυτος ειναι ανασφαλιστος και ζηταει τα ρεστα απο τον ξαδερφο μου. Βασικα του ειπε να πληρωσει τα εξοδα της εγχειρησης αλλιως θα του κανει μηνυση. Ο φιλος μου του ειπε να του κανει μηνυση. Ο δικηγορος του του ειπε οτι δεν ειναι και τοσο απλο ζητημα. Εγω απορω με αυτο. Δεν ξερω βεβαια τι ακριβως εννοουσε ο δικηγορος αλλά την βλεπω μόνοδρομο την αποφαση. Ενοχος ο παραβατης που εκλεβε και που μπηκε σε αλλουνου ιδιωτικο χωρο. Αμα θελω βαζω και παγιδα με λαβα στον χωρο μου να πεφτεις μεσα και να λιωνεις. Ή οχι? BTW περσι τον χειμωνα καποιος του εκλεβε και τα ξυλα που φυλαγε εκει και ανακαλυψε οτι ηταν ο γειτονας. Ο οποιος ηταν Ελληνας. Το λεω αυτο για να δουνε μερικοι οτι το οτι ηταν Αλβανος αυτος που του κλεβει τα λαχανικα, δεν ειναι και κατι το αναμενομενο.
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μακάρι να ξέχναγε οπλισμένες παγίδες για αρκούδες ή καμια λαιμητόμο. Αστεία η GR νομοθεσία.Αν το Home alone εκτυλισσόταν στην Ελλάδα,ο Macaulay Culkin θα έμπαινε σε αναμορφωτήριο ισόβια...
xreokopia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Mε το ιδιο σκεπτικο δικαιουται καθε ιδιοκτητης να βαλει μηχανισμο στο σπιτι του και με το που ανοιγεις τη πορτα να βγαινει ενα πιστολι και να σε πυροβολει? Μακάρι να ξέχναγε οπλισμένες παγίδες για αρκούδες ή καμια λαιμητόμο. Αστεία η GR νομοθεσία.Αν το Home alone εκτυλισσόταν στην Ελλάδα,ο Macaulay Culkin θα έμπαινε σε αναμορφωτήριο ισόβια... Δεν ειναι το ιδιο, ο Macaulay απεδειξε οτι ηταν διαρρηκτες, εξαλλου ηταν σε νομιμη αμυνα, κινδυνευε αμεσα η ζωη του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 δεν ειναι και τοσο απλο ζητημα, γιατί δεν υπήρξε θύμα, όπως στην Παιανία Το κακό με το επιχείρημα «ναι στην οπλοκατοχή» είναι πως κάνουμε υποσυνείδητα, την παραδοχή, πως θα εκδιωχθεί ο ληστής ή θα τον σκοτωθεί, και αυτό είναι όλο. Προσωπικά το βλέπω λίγο ψύχραιμα, γιατί δεν έχω πέσει θύμα, αλλά αν μου συμβεί, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, πως αν «αναγκαστώ» να πάρω όπλο, δεν θα βγω καμιά ώρα έξαλλος στη γειτονιά και θα φάω κανέναν... Όπως βλέπουμε αραιά και που να συμβαίνει με κυνηγετικές καραμπίνες κλπ.
xreokopia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εννοειται οτι προτεινω αλλαγη του νομου,οχι μονο εγω αλλα η πλειοψηφια της Ελληνικης κοινωνιας.Μπορει καποιοι συμπολιτες μας να θελουν να πεθανουν σαν ιερομαρτυρες εγω προτιμω ,αν τυχει να φυγω μαχητικα,ποτε δεν αισθανομουν θυμα. Δεν θα το προτεινα ,αν η αστυνομια ηταν σε θεση να προστατευσει επαρκως τον πολιτη,αλλα δεν ειναι. Δε νομιζω οτι η πλειοψηφια θελει κατι τετοιο. Εσυ μπορει μεν να δηλωσες ασος στη σκοποβολη, στα χερια ομως καποιου ασχετου μπορει ευκολα να γινει φονικο μεσο αθωων. Γιατι δε προτεινεις καλυτερα να διορθωθει η αχρηστη και διεφθαρμενη αστυνομια?
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δε νομιζω οτι η πλειοψηφια θελει κατι τετοιο. Εσυ μπορει μεν να δηλωσες ασος στη σκοποβολη, στα χερια ομως καποιου ασχετου μπορει ευκολα να γινει φονικο μεσο αθωων. Γιατι δε προτεινεις καλυτερα να διορθωθει η αχρηστη και διεφθαρμενη αστυνομια? To 2o έχει προταθεί ήδη εδω και τουλάχιστον μια 20ετία, απ όλους μας νομίζω. Επειδή θεωρουμε δεδομένο οτι αυτο δε γίνεται ψάχνουμε για άλλες λύσεις Πηγαίνοντας στη πρωτη σου πρόταση, δε νομίζω οτι ο πολύς κόσμος, πάνω στη φούρια του να προστέψει την οικογένειά του και τη περιουσία του, πως ειναι ικανός να αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνο είναι ένα οπλο στο σπίτι. Παρεπιπτόντος, εγώ τυχαίνει να έχω ένα ρόπαλο. Αν χτυπήσω κάποιον που μπει με οπλο να με ληστέψει και τον αφήσω τέζα, θα ειμαι σεσημασμένος για μια ζωη...δεν ειναι άδικο αυτό? Δεν ειναι άδικο να μη μπορουμε με κάποιο τροπο να προστατέψουμε τη περιουσία μας?
benign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δε νομιζω οτι η πλειοψηφια θελει κατι τετοιο. Εσυ μπορει μεν να δηλωσες ασος στη σκοποβολη, στα χερια ομως καποιου ασχετου μπορει ευκολα να γινει φονικο μεσο αθωων. Γιατι δε προτεινεις καλυτερα να διορθωθει η αχρηστη και διεφθαρμενη αστυνομια? Φιλε μου μιλας με γενικοτητες,πως θα γινει φονος αθωων αν μπαινει καποιος μεσα στο σπιτι μου και εγω του την αναψω? Δεν βγαζεις νοημα.Μιλησα για οπλοχρησια μονο μεσα στο σπιτι για αυτοαμυνα,για καποιου ειδους εκπαιδευση σε οπλο πριν δωθει η αδεια για ελεγχο ποινικου μητρωου και εξεταση απο ψυχολογο.Διαβασες στις προηγουμενες σελιδες τους ορους που εθεσα οι οποιοι ειναι παρμενοι απο την σχετικη νομοθεσια ξενων χωρων? Η αστυνομια δεν ειναι στο συνολο της διεφθαρμενη.Αλλα ειναι ευνουχισμενη επειδη δεν εχουν την νομοθετικη προστασια να κανουν την δουλεια τους σωστα σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωρες του κοσμου.Επισης οι εγκληματιες αλλοδαποι ειναι τοσο πολλοι και η ασυδοσια τους μεγαλωνει που και καλη να ηταν η αστυνομια μας ,δεν επαρκει αριθμητικα. Λιγες φορες εχουμε δει αλλαδαπους να ξυλοφορτωνουν και να κυνηγουν αστυνομικους σε δυσκολες περιοχες οπως η Κυψελη?Νομιζεις οτι υπερβαλω?Για πηγαινε να πιεις ενα καφε εκει και ρωτα τους καταστηματαρχες και τους απλους πολιτες να σου πουν τι γινεται.Αναφερα μια περιοχη,αυτο γινεται σε πολλες περιοχες κυριως φτωχες η μεσαιες κοντα στο κεντρο.Ο κοσμος φοβαται το βραδυ που κοιμαται. Τι θελεις να σου κανουν μερικοι νεαροι αστυνομικοι?Να επιβαλλουν την ταξη σε εκατονταδες,ειδικα οταν αν πυροβολησουν,εστω και στα ποδια καποιον για την αμυνα τους,θα βρουνε και τον μπελα τους? Η νομοθεσια που υπαρχει δεν ειναι σωστη για την παρουσα εκτακτου αναγκης κατασταση.Δεν ηταν ετοιμη η χωρα μας για αυτο που συμβαινει οχι μονο απο αποψη αστυνομιας,αλλα νοσοκομειακης περιθαλψης,φυλακων κ.τ.λ. Δεν εχουμε τις υποδομες για 3.500.000 εκατομμυρια ξενους ουτε θα επρεπε να τις εχουμε.Γιατι απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν τοσοι πολλοι εδω.Σε καμμια χωρα της Ευρωπης δεν επιτρεπεται ανεξελεγκτος αριθμος μεταναστων και ουτε ενας λαθραιος.Αλλα η οι αριθμοι τους στην Ελλαδα συνιστουν εισβολη. Παρεπιπτόντος, εγώ τυχαίνει να έχω ένα ρόπαλο. Αν χτυπήσω κάποιον που μπει με οπλο να με ληστέψει και τον αφήσω τέζα, θα ειμαι σεσημασμένος για μια ζωη...δεν ειναι άδικο αυτό? Δεν ειναι άδικο να μη μπορουμε με κάποιο τροπο να προστατέψουμε τη περιουσία μας? Cossutius αστην την περιουσια.Αν εγω ηξερα οτι τον εισβολεα τον ενδιαφερει μονο η περιουσια μου,χαρισμα του,εξαλλου δεν εχω πολλα. Εδω ομως βλεπουμε οτι μπαινουν ,ληστευουν και ταυτοχρονα βιαζουν,κακοποιουν και σκοτωνουν στυγνα και φρικαλεα,τετοιας φρικης εγκληματα σχεδον ποτε δεν ειχε τις παλιες δεκαετιες η Ελληνικη κοινωνια και οσοι ειμαστε πανω απο 30 χρονων το ξερουμε καλα. Επομενως μου ζητα η ηλιθια επικρατουσα Ελληνικη νομοθεσια να θεσω στην κριση του εγκληματια/εισβολεα το αν θα υποστω σημαντικη βλαβη στην σωματικη μου ακεραιοτητα η θα σκοτωθω και να κανω τον μαλακα μεσα στο σπιτι μου,μεσα στην χωρα μου? Ρε θα τον ξεκοιλιασω και θα του δωσω τα αντερα στα χερια.Και αν αρχισει ο κοσμος και αντιστεκεται θα αναγκαστουν τα ζωα που μας κυβερνανε και μενουνε στα βορεια προαστια να ξυπνησουν και να αλλαξουν την νομοθεσια.
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εδω ομως βλεπουμε οτι μπαινουν ,ληστευουν και ταυτοχρονα βιαζουν,κακοποιουν και σκοτωνουν στυγνα και φρικαλεα,τετοιας φρικης εγκληματα σχεδον ποτε δεν ειχε τις παλιες δεκαετιες η Ελληνικη κοινωνια και οσοι ειμαστε πανω απο 30 χρονων το ξερουμε καλα. 1ον: Καμια σχεση με παλαιοτερα πραγματι. 2ον: Αυτο παλι με τις ληστειες και τους ξυλοδαρμους εως και μεχρι θανατου σε ηλικιωμενους τι ειναι?? Αντε να κλεψεις αλλά γιατι να σκοτωσεις καποιον σχεδον ανημπορο και "ακινδυνο" ηλικιωμενο?? Επομενως μου ζητα η ηλιθια επικρατουσα Ελληνικη νομοθεσια να θεσω στην κριση του εγκληματια/εισβολεα το αν θα υποστω σημαντικη βλαβη στην σωματικη μου ακεραιοτητα η θα σκοτωθω και να κανω τον μαλακα μεσα στο σπιτι μου,μεσα στην χωρα μου? Σχεδον ακριβως ετσι το βλεπω και εγω. Θα πρεπει να προσαρμοστω στις διαθεσεις του "εισβολεα" και να πραξω αναλογως???? Σοβαρα μιλαμε? Αν βγαλει μαχαιρι να βγαλω μαχαιρι, αν βγαλει οπλο να βγαλω οπλο, αν απλως κουβαλαει μαχαιρι πανω του πρεπει να μην χρησιμοποιησω καποιου ειδους οπλο, αν μπει στο δωματιο το γιου μου πρεπει να ξοδεψω 2-3 δευτεροολεπτα να δω με τι μπηκε(οπλο, μαχαιρι, κλπ) προτου επεμβω, κλπ, κλπ. Θευμασια. Ρε θα τον ξεκοιλιασω και θα του δωσω τα αντερα στα χερια. Yep.....
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Συγνώμη, δε θέλω να χαλάσω το πανηγυράκι, αλλά θα μου επιτρέψετε δύο σχολιάκια. 1. Ο Δενδιάς μίλησε για αλλοδαπούς, δεν προσδιόρισε το καθεστώς. 2. Τα νούμερα τα έχετε δει, πόσες είναι οι κλοπές, πόσες οι ληστείες και που έχουν συμβεί; Οι γριές που κινδυνεύουν και πιάνετε η καρδιά σας και θέλετε να τις προστατέψετε και να σκοτώσετε καναδυοτρεις, ξέρετε πόσες είναι ως απόλυτο νούμερο για το 2011;;; 3. Στα ίδια νούμερα, διαχωρίζουν σε ημεδαπούς/αλλοδαπούς, τους ζητιάνους, τα πειρατικά cd (< 3 εγκλήματα είναι αυτό), τα πρεζόνια... Αν δεν υπήρχαν αλλοδαποί, η χώρα θα είχε 7 φορές μικρότερη εγκληματικότητα μόνο στην επαιτεία... περίπου 5% μείωση της εγκληματικότητας αν εξοστρόκιζαν στον Αρη ημεδαπά και αλλοδαπά πρεζόνια και πάει λέγοντας. Αν εστιάσουμε στα απόλυτα νούμερα, ο Δενδιάς έχει δίκιο, αλλά πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος να αναλύεις ένα κοινωνικό φαινόμενο, την αύξηση της εγκληματικότητας, και να προσδιορίζεις την αιτία μόνο στην εισροή μεταναστών σε μία χώρα. Τα ανέκδοτα της ημέρας: 1. Η αστυνομία "που κάνει σωστά τη δουλειά της και το νομικό καθεστώς την παρεμποδίζει να την κάνει καλύτερα", καταφέρνει να εξιχνιάσει (όχι να αποτρέψει) 1 στις 6 κλοπές και 1 στις 4 ληστείες, περίπου. Ο οποιοσδήποτε από εμάς "κατάφερνε" το 20% των στόχων του στην εργασία του, όχι για 1 ή 2 χρόνια, αλλά για 2-3 μήνες, το δεύτερο μήνα θα είχε απολυθεί... 2. Μιλώντας από την πλευρά της στατιστικής και μόνο. Οι πίνακες της ΕΛΑΣ, είναι λανθασμένοι ή τουλάχιστον είναι παραπλανητικοί . Δίνουν αριθμό τελεσμένων εγκλημάτων, αριθμό αποπειρων, αριθμό εξιχνιάσεων, αριθμό ημεδαπών δραστών και αριθμό αλλοδαπών δραστών. Οι πρώτες τρεις στήλες είναι συγκρίσιμες, η τέταρτη και η πέμπτη δεν είναι συγκρίσιμες ούτε καν μεταξύ τους, διότι είναι το αθροιστικό νούμερο των συλληφθέντων. Επομένως, τα νούμερα των δραστών δε δείχνουν πόσα από τα εξιχνιασμένα εγκλήματα έχουν διαπραχθεί από ημεδαπούς, πόσα από αλλοδαπούς και πόσα από το συνδυασμό των δύο. Με το ίδιο λάθος, οι μπατσοι κατάφεραν να δίνουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες περισσότερους δράστες από διαπραχθέντα εγκλήματα, δηλαδή στατιστικά, κατάφεραν να εξαφανίσουν τις συμμορίες. Υπάρχουν και άλλα λογικά λάθη που μπορούν να ευθύνονται σε αυτά τα νούμερα, για αυτό πριν αρχίσει ο οποιοσδήποτε να συγκρίνει και να δίνει ποσοστά, ας το σκεφτεί λίγο περισσότερο.
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Φιλε μου μιλας με γενικοτητες,πως θα γινει φονος αθωων αν μπαινει καποιος μεσα στο σπιτι μου και εγω του την αναψω? Δεν βγαζεις νοημα.Μιλησα για οπλοχρησια μονο μεσα στο σπιτι για αυτοαμυνα,για καποιου ειδους εκπαιδευση σε οπλο πριν δωθει η αδεια για ελεγχο ποινικου μητρωου και εξεταση απο ψυχολογο.Διαβασες στις προηγουμενες σελιδες τους ορους που εθεσα οι οποιοι ειναι παρμενοι απο την σχετικη νομοθεσια ξενων χωρων? Η αστυνομια δεν ειναι στο συνολο της διεφθαρμενη.Αλλα ειναι ευνουχισμενη επειδη δεν εχουν την νομοθετικη προστασια να κανουν την δουλεια τους σωστα σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωρες του κοσμου.Επισης οι εγκληματιες αλλοδαποι ειναι τοσο πολλοι και η ασυδοσια τους μεγαλωνει που και καλη να ηταν η αστυνομια μας ,δεν επαρκει αριθμητικα. Λιγες φορες εχουμε δει αλλαδαπους να ξυλοφορτωνουν και να κυνηγουν αστυνομικους σε δυσκολες περιοχες οπως η Κυψελη?Νομιζεις οτι υπερβαλω?Για πηγαινε να πιεις ενα καφε εκει και ρωτα τους καταστηματαρχες και τους απλους πολιτες να σου πουν τι γινεται.Αναφερα μια περιοχη,αυτο γινεται σε πολλες περιοχες κυριως φτωχες η μεσαιες κοντα στο κεντρο.Ο κοσμος φοβαται το βραδυ που κοιμαται. Τι θελεις να σου κανουν μερικοι νεαροι αστυνομικοι?Να επιβαλλουν την ταξη σε εκατονταδες,ειδικα οταν αν πυροβολησουν,εστω και στα ποδια καποιον για την αμυνα τους,θα βρουνε και τον μπελα τους? Η νομοθεσια που υπαρχει δεν ειναι σωστη για την παρουσα εκτακτου αναγκης κατασταση.Δεν ηταν ετοιμη η χωρα μας για αυτο που συμβαινει οχι μονο απο αποψη αστυνομιας,αλλα νοσοκομειακης περιθαλψης,φυλακων κ.τ.λ. Δεν εχουμε τις υποδομες για 3.500.000 εκατομμυρια ξενους ουτε θα επρεπε να τις εχουμε.Γιατι απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν τοσοι πολλοι εδω.Σε καμμια χωρα της Ευρωπης δεν επιτρεπεται ανεξελεγκτος αριθμος μεταναστων και ουτε ενας λαθραιος.Αλλα η οι αριθμοι τους στην Ελλαδα συνιστουν εισβολη. Cossutius αστην την περιουσια.Αν εγω ηξερα οτι τον εισβολεα τον ενδιαφερει μονο η περιουσια μου,χαρισμα του,εξαλλου δεν εχω πολλα. Εδω ομως βλεπουμε οτι μπαινουν ,ληστευουν και ταυτοχρονα βιαζουν,κακοποιουν και σκοτωνουν στυγνα και φρικαλεα,τετοιας φρικης εγκληματα σχεδον ποτε δεν ειχε τις παλιες δεκαετιες η Ελληνικη κοινωνια και οσοι ειμαστε πανω απο 30 χρονων το ξερουμε καλα. Επομενως μου ζητα η ηλιθια επικρατουσα Ελληνικη νομοθεσια να θεσω στην κριση του εγκληματια/εισβολεα το αν θα υποστω σημαντικη βλαβη στην σωματικη μου ακεραιοτητα η θα σκοτωθω και να κανω τον μαλακα μεσα στο σπιτι μου,μεσα στην χωρα μου? Ρε θα τον ξεκοιλιασω και θα του δωσω τα αντερα στα χερια.Και αν αρχισει ο κοσμος και αντιστεκεται θα αναγκαστουν τα ζωα που μας κυβερνανε και μενουνε στα βορεια προαστια να ξυπνησουν και να αλλαξουν την νομοθεσια. +Ας ανέβει λίγο πάνω,γιατί βλέπω να έχει χαθεί τελείως το μέτρο απ' τους ξενόδουλους μεταναστευτολάγνους.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο νομοταγης πολιτης δικαιουται να βαζει ποντικοπαγιδες στον χωρο του? Ενας ξαδερφος(4ος βασικα οπου ουσιαστικα φιλοι ειμαστε) εχει εναν κηπο σε σπιτι που δεν κατοικει. Κολοκυθακια, ντοματες, μελιτζανες και κατι άλλα πραγματα εχει βαλει τωρα. Σχεδον καθε μερα βρισκει και απο 5-6 απο δαυτα να λειπουν. Οποτε υποπτευθηκε οτι τον κλεβουν και ετσι εβαλε εσωτερικα της πορτας του κηπου μια ποντικοπαγιδα ωστε μολις καποιος παει να ανοιξει τον συρτη να..... Την επομενη μερα κιολας(πριν 4 ημερες απο σημερα) πηγε και βρηκε την ποντικοπαγιδα να λειπει και σημερα το απογευμα που πηγε να ποτισει, ενας αλβανος(που μενει στην περιοχη) με δεμενο χερι πηγε εκει με 2 αλλους και κανανε φασαρια για την ποντικοπαγιδα. Παραδεχτηκε οτι αυτος του επαιρνε τα λαχανικα, αλλά του @@@@ε κυριολεκτικα το δακτυλο και θελει εγχειρηση καποιου ειδους και αυτος ειναι ανασφαλιστος και ζηταει τα ρεστα απο τον ξαδερφο μου. Βασικα του ειπε να πληρωσει τα εξοδα της εγχειρησης αλλιως θα του κανει μηνυση. Ο φιλος μου του ειπε να του κανει μηνυση. Ο δικηγορος του του ειπε οτι δεν ειναι και τοσο απλο ζητημα. Εγω απορω με αυτο. Δεν ξερω βεβαια τι ακριβως εννοουσε ο δικηγορος αλλά την βλεπω μόνοδρομο την αποφαση. Ενοχος ο παραβατης που εκλεβε και που μπηκε σε αλλουνου ιδιωτικο χωρο. Αμα θελω βαζω και παγιδα με λαβα στον χωρο μου να πεφτεις μεσα και να λιωνεις. Ή οχι? BTW περσι τον χειμωνα καποιος του εκλεβε και τα ξυλα που φυλαγε εκει και ανακαλυψε οτι ηταν ο γειτονας. Ο οποιος ηταν Ελληνας. Το λεω αυτο για να δουνε μερικοι οτι το οτι ηταν Αλβανος αυτος που του κλεβει τα λαχανικα, δεν ειναι και κατι το αναμενομενο. wat Τι θα υποστηρίξει στη μύνηση ο Αλβανός;
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 wat Τι θα υποστηρίξει στη μύνηση ο Αλβανός; Ότι ο ιδιοκτήτης του ανέθεσε να σκάψει (π.χ.) χωρίς να τον ειδοποιήσει για τις παγίδες. Απλό,ιδίως με την αρωγή που θα ευδοκιμήσει απ' την απόφαση του δικαστηρίου.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ότι ο ιδιοκτήτης του ανέθεσε να σκάψει (π.χ.) χωρίς να τον ειδοποιήσει για τις παγίδες. Απλό,ιδίως με την αρωγή που θα ευδοκιμήσει απ' την απόφαση του δικαστηρίου. Ποιές παγίδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις