laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ποιές παγίδες; Οποτε υποπτευθηκε οτι τον κλεβουν και ετσι εβαλε εσωτερικα της πορτας του κηπου μια ποντικοπαγιδα ωστε μολις καποιος παει να ανοιξει τον συρτη να.....
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ξαναρωτάω, γιατί δεν τα πιάνεις με την πρώτη: Ποιές παγίδες; ;)
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στην Αμερική τέτοιου είδους υποθέσεις, όπου ο διαρρήκτης κάνει μήνυση στο θύμα του, αν κατά την διάρκεια της "δουλειάς" πάθει κάποια ζημιά απο "υπαιτιότητα" του "νοικοκύρη" και δικαιώνεται κιόλας, δεν είναι πρωτοφανείς. Γιατί όχι και εδώ;
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ότι ο ιδιοκτήτης του ανέθεσε να σκάψει (π.χ.) χωρίς να τον ειδοποιήσει για τις παγίδες. Απλό,ιδίως με την αρωγή που θα ευδοκιμήσει απ' την απόφαση του δικαστηρίου. Υπαρχει εγγραφο που να το αποδεικνυει αυτο; Διοτι κι εγω μπορω να πω οτι μου ανεθες να σκαψω το χωραφι σου, και τελικα δε με πληρωσες. Αρα, μπορω να σε τρεξω να παρω τα δεδουλευμενα μου. Στην Αμερική τέτοιου είδους υποθέσεις, όπου ο διαρρήκτης κάνει μήνυση στο θύμα του, αν κατά την διάρκεια της "δουλειάς" πάθει κάποια ζημιά απο "υπαιτιότητα" του "νοικοκύρη" και δικαιώνεται κιόλας, δεν είναι πρωτοφανείς. Γιατί όχι και εδώ; Λιγ urban τις βρισκω αυτες τις "δικαστικες διαμαχες", δεν ξερω κιολας, δε βρισκω και κατι επισημο στο ιντερνετι.
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πριν απο καιρό είχα διαβάσει μια λίστα με διάφορες εξωφρενικές δικαστικές αποφάσεις, πάντα στο US of A, που διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Θα ψάξω να την βρω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχω ακούσει κι εγώ τέτοιες περιπτώσεις (πάντοτε στις ΗΠΑ) αλλά στις ιστορίες που θυμάμαι, ο επίδοξος διαρρήκτης έμενε μέσα στο χώρο της διάρρηξης (είτε από σπασμένο πόδι, είτε γιατί τον είχε πλακώσει κάποιο έπιπλο). Ερχόταν αστυνομία και νοσοκομειακό, άρα υπήρχε τεκμηρίωση ότι τη ζημιά την έπαθε εκεί. Ακολουθούσε η μήνυση για κακοσυντηρημένο χώρο κτλ., κτλ. Εδώ, εμφανίζεται ένας τύπος με χτυπημένο δάχτυλο και λέει πως το έπαθε όταν πήγαινε να κλέψει από το μποστάνι. Το οποίο έστω ότι το έπαθε έτσι. Και έστω ότι τα λοιδωρούμενα ελληνικά δικαστήρια θα τον δικαίωναν. Πώς, ακριβώς, θα το αποδείξει; Γιατί αν είναι έτσι, έχω κι εγώ ένα φίλο με στραμπουληγμένο πόδι, να του πω να πάει να εκβιάσει τον τύπο με το μποστάνι για τίποτε φράγκα. (Τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δε σημαίνουν ότι συμφωνώ με την ιδέα της ποντικοπαγίδας.)
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πριν απο καιρό είχα διαβάσει μια λίστα με διάφορες εξωφρενικές δικαστικές αποφάσεις, πάντα στο US of A, που διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Θα ψάξω να την βρω. Την ξερω, αλλα και παλι κραταω μικρο καλαθι (ειναι αυτη που ξεκιναει με τον τυπο που εκανε μηνυση στην εταιρια αυτοκινητων, διοτι νομισε οτι το auto cruiser ειναι αυτοματος πιλοτος, οποτε το πατησε στο αυτοκινουμενο του, και πηγε πισω να φτιαξει καφε).
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αυτή είναι ρε θηρίο! Πάντως είχε αρκετά στοιχεία και τα μισά να' ναι αλήθεια, το σύστημα με τους 12 ενόρκους (του λαού) που έχουν, φαίνεται να λειτουργεί άψογα
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Υπαρχει εγγραφο που να το αποδεικνυει αυτο; Διοτι κι εγω μπορω να πω οτι μου ανεθες να σκαψω το χωραφι σου, και τελικα δε με πληρωσες. Αρα, μπορω να σε τρεξω να παρω τα δεδουλευμενα μου.Α ρε Κώτσιου ώρες-ώρες λες και κατέβηκες απ' τα Γκράβαρα γίνεσαι... Ψευδομάρτυρες,για ένα μπουκάλι μπύρα κέρασμα. Λιγο urban τις βρισκω αυτες τις "δικαστικες διαμαχες", δεν ξερω κιολας, δε βρισκω και κατι επισημο στο ιντερνετι. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε όλες τις πιθανές παραμέτρους,πως το λέγαμαν αυτό στο γυμνάσιο (εξατάξιο);Γεωμετρικός τόπος.Κάνε αναγωγή....
benign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ειναι γνωστο οτι οι ΗΠΑ ειναι η χωρα των μυνησεων.Σε ενα σατυρικο βιντεακι δεν ειχε πει ο Καρλιν οτι οι μοντερνοι γονεις εχουν κανει τα παιδια τους ανευρα,νωθρα και παχυσαρκα και οτι το μονο που τους επιτρεπεται στο προαυλιο ειναι να στεκονται? Αλλα,λεει, καποιο παιδι θα παραπατησει επειδη θα μουδιασει το ποδι του και θα πεσει και θα χτυπησει,οι γονεις του θα μυνησουν το σχολειο και μετα ''goodbye to fucking standing around.'' Υπαρχουν περιπτωσεις που καταργουν την κοινη λογικη και το κοινο περι δικαιου αισθημα,αλλα υπαρχουν και καλες περιπτωσεις σωστης δικαιοσυνης.Και μην ξεχναμε οτι σε αυτην την χωρα αν σκοτωσεις καποιον που μπαινει παρανομα στο σπιτι σου,ακομη και αν συ εχεις πυροβολο οπλο και εκεινος στιλετο,την βγαζεις καθαρη λογω νομοθεσιας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο τύπος που έπαθε τη ζημιά, κλέβοντας (ή αποπειρούμενος να κλέψει) έστω ότι θα βγει κερδισμένος. Οι άλλοι, που θα πάνε να ομολογήσουν ότι πήγαιναν να κλέψουν (ή ότι ήταν μάρτυρες απόπειρας κλοπής), τι κέρδος θα έχουν; Την κερασμένη μπύρα;
benign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Να το βρηκα το αποσπασμα : http://www.youtube.com/watch?v=_rIPe5akN48
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Α ρε Κώτσιου ώρες-ώρες λες και κατέβηκες απ' τα Γκράβαρα γίνεσαι... Ψευδομάρτυρες,για ένα μπουκάλι μπύρα κέρασμα. Προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε όλες τις πιθανές παραμέτρους,πως το λέγαμαν αυτό στο γυμνάσιο (εξατάξιο);Γεωμετρικός τόπος.Κάνε αναγωγή.... Μωρε, αν φερει αυτος εναν η δυο που να λεει οτι δουλευε σε μενα, εγω του φερνω ολη την πολη που να λεει οτι εγω δεν εχω καν χωραφι. Δεν ειναι εκει το θεμα, και ουτε ο καθε δικαστης θα πατησει μονο πανω σε μια δυο μαρτυριες.
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ή στους δύστυχους ψοφοδεείς,που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,άτιμη κενωνία,άλλους ανεβάζεις κι άλλους κατεβάζεις στα τάρταρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις