Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω ΑΦΜ πάνω μου,υπάρχει στο δίπλωμα οδήγησης...

Αρα αν δεν οδηγαει και εχει προφορα ή αραζει ελλαδα επειδη ετσι θελει και δεν δουλευει ντου και ξυλο?

• Απαντ. 569
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες για το αφμ λογικα. Πες μου ποιος εχει τα χαρτια σχετικα με το αφμ πανω του. Γιατι εγω 11 χρονια στην αγγλια δεν εχω ποτε κανενα χαρτι τετοιο πανω μου, και το ιδιο το χαρτι/καρτα αναφερει πως δεν ειναι ταυτοτητα ή ενδειξη αυτης.

Για αυτους απο τις αλλες χωρες της ΕΕ, και σε αυτους που δεν θελουν visa για την ελλαδα και δεν δουλευουν τι κανεις? Τους τσουβαλιαζεις και αυτους μαζι με τους "λαθραιους"?

μην το ζοριζουμε το θεμα,ειναι απλα τα πραματα.

εσυ λες οτι εισαι 11 χρονια στην αγγλια.

σε αυτα τα 11 χρονια,περασες απο red tape ναι η οχι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι σχέση έχει το red tape με το θέμα του νήματος;

Τι σχέσει έχουν οι λαθρομετανάστες; Δηλαδή, υποστήριξε κανένας την οπλοκατοχή έναντι των λαθρομεταναστών αλλά όχι έναντι των ημεδαπών κακοποιών;

Πετάει ο άλλος μια μπανανόφλουδα, τρέχετε μη και δεν προλάβετε να την πατήσετε. Τσουπ και τα αλεξίπτωτα στο καπάκι.

Αποχωρήστε, μείνετε, δε με ενδιαφέρει, μείνετε στο θέμα όμως.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το red tape με το θέμα του νήματος;

Τι σχέσει έχουν οι λαθρομετανάστες; Δηλαδή, υποστήριξε κανένας την οπλοκατοχή έναντι των λαθρομεταναστών αλλά όχι έναντι των ημεδαπών κακοποιών;

Πετάει ο άλλος μια μπανανόφλουδα, τρέχετε μη και δεν προλάβετε να την πατήσετε. Τσουπ και τα αλεξίπτωτα στο καπάκι.

Αποχωρήστε, μείνετε, δε με ενδιαφέρει, μείνετε στο θέμα όμως.

Μα το οτι ξενος=εγκληματιας=πυρ εχει ξεκινησει απο τις πρωτες σελιδες.

Δημοσ.

Από την 1η Ιουλίου θα έπρεπε να το έχεις κλειδώσει τότε...

Δημοσ.

Ειμαι κατα. Στην Αμερικη που υπαρχει πολυ μεγαλυτερη επικινδυνοτητα απο εδω. Γκετο πολυ μεγαλα,με συμμοριες που ζουν στους δρομους , με ναρκωτικα καιβ τετοια υπαρχει αδεια για οπλοκατοχη. Ακομη και εκει ομως καθε λιγο ακουμε ατυχηματα. Βεβαια η Αμερικη πουλαει οπλα και εχει σχετικες βιομηχανιες. Αρα εχουν λογους να θελουν να να μην ειναι παρανομη. Οι βιομηχανιες ασκουν προφανως πιεση.

Δημοσ.

To 2o έχει προταθεί ήδη εδω και τουλάχιστον μια 20ετία, απ όλους μας νομίζω.

Επειδή θεωρουμε δεδομένο οτι αυτο δε γίνεται ψάχνουμε για άλλες λύσεις :-)

Πηγαίνοντας στη πρωτη σου πρόταση, δε νομίζω οτι ο πολύς κόσμος, πάνω στη φούρια του να προστέψει την οικογένειά του και τη περιουσία του, πως ειναι ικανός να αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνο είναι ένα οπλο στο σπίτι.

Παρεπιπτόντος, εγώ τυχαίνει να έχω ένα ρόπαλο. Αν χτυπήσω κάποιον που μπει με οπλο να με ληστέψει και τον αφήσω τέζα, θα ειμαι σεσημασμένος για μια ζωη...δεν ειναι άδικο αυτό?

Δεν ειναι άδικο να μη μπορουμε με κάποιο τροπο να προστατέψουμε τη περιουσία μας?

Oσο πιθανο ειναι να γινει το μεν, αλλο τοσο ειναι να γινει και το δε. Ποτε η πολιτεια δε θα επιτρεψει στους ελληνες πολιτες να γινουν πιστολερο. Μας φτανει το ηδη πολυνεκρο παραδειγμα της Κρητης.

Θα το αντιληφθει οταν του σκασει στα μουτρα...:lol:

Eδω βλεπεις κυνηγους εμπειρους και με αδεια οπλοφοριας να βαραει ο ενας στο ψαχνο τον αλλον(τον περασε για μπεκατσα:lol:)

Αν αυτος που βαρεσες με το ροπαλο ηταν διαρρηκτης και αποδειξεις οτι ησουν σε νομιμη αμυνα δε θα παθεις τιποτα.

Αν μπορεις, βεβαιως να τη προστατευσεις. Εν αναγκη κανε και αυτοδικια. Το παιρνεις ομως το ρισκο να σε καθαρισουν εσενα ή την οικογενεια?

Φιλε μου μιλας με γενικοτητες,πως θα γινει φονος αθωων αν μπαινει καποιος μεσα στο σπιτι μου και εγω του την αναψω? Δεν βγαζεις νοημα.Μιλησα για οπλοχρησια μονο μεσα στο σπιτι για αυτοαμυνα,για καποιου ειδους εκπαιδευση σε οπλο πριν δωθει η αδεια για ελεγχο ποινικου μητρωου και εξεταση απο ψυχολογο.Διαβασες στις προηγουμενες σελιδες τους ορους που εθεσα οι οποιοι ειναι παρμενοι απο την σχετικη νομοθεσια ξενων χωρων?

Η αστυνομια δεν ειναι στο συνολο της διεφθαρμενη.Αλλα ειναι ευνουχισμενη επειδη δεν εχουν την νομοθετικη προστασια να κανουν την δουλεια τους σωστα σε αντιθεση με ολες τις αλλες χωρες του κοσμου.Επισης οι εγκληματιες αλλοδαποι ειναι τοσο πολλοι και η ασυδοσια τους μεγαλωνει που και καλη να ηταν η αστυνομια μας ,δεν επαρκει αριθμητικα. Λιγες φορες εχουμε δει αλλαδαπους να ξυλοφορτωνουν και να κυνηγουν αστυνομικους σε δυσκολες περιοχες οπως η Κυψελη?Νομιζεις οτι υπερβαλω?Για πηγαινε να πιεις ενα καφε εκει και ρωτα τους καταστηματαρχες και τους απλους πολιτες να σου πουν τι γινεται.Αναφερα μια περιοχη,αυτο γινεται σε πολλες περιοχες κυριως φτωχες η μεσαιες κοντα στο κεντρο.Ο κοσμος φοβαται το βραδυ που κοιμαται.

Τι θελεις να σου κανουν μερικοι νεαροι αστυνομικοι?Να επιβαλλουν την ταξη σε εκατονταδες,ειδικα οταν αν πυροβολησουν,εστω και στα ποδια καποιον για την αμυνα τους,θα βρουνε και τον μπελα τους? Η νομοθεσια που υπαρχει δεν ειναι σωστη για την παρουσα εκτακτου αναγκης κατασταση.Δεν ηταν ετοιμη η χωρα μας για αυτο που συμβαινει οχι μονο απο αποψη αστυνομιας,αλλα νοσοκομειακης περιθαλψης,φυλακων κ.τ.λ. Δεν εχουμε τις υποδομες για 3.500.000 εκατομμυρια ξενους ουτε θα επρεπε να τις εχουμε.Γιατι απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν τοσοι πολλοι εδω.Σε καμμια χωρα της Ευρωπης δεν επιτρεπεται ανεξελεγκτος αριθμος μεταναστων και ουτε ενας λαθραιος.Αλλα η οι αριθμοι τους στην Ελλαδα συνιστουν εισβολη.

Φονος αθωων μπορει να γινει εαν ο οπλοφορος κανει κακη χρηση(ειτε απο λαθος υπολογισμο, ειτε απο τα κλονισμενα νευρα του, ειτε απο χιλια δυο αλλα).

Αδεια οπλοφοριας ισχυει και στην Ελλαδα. Στο χωριο μου υπαρχουν δεκαδες κυνηγοι με κανονικη αδεια. Αλλα εσεις μιλατε για μαζικη οπλοφορια(και οποιον παρει ο χαρος...)

Οταν μιλαμε για αστυνομικους εννουμε αυτους που τους δινουν τις εντολες(πολιτικοι, δικαστες). Φυσικα και δε μας φταινε οι νεαροι των 600€. Πολλοι ομως διοικητες ειναι διεφθαρμενοι. Σκεψου τι χαμος γινεται στο κεντρο της Αθηνας που κανουν οι εξαρτημενοι χρηση μπροστα σε ολους αλλα δε κουνιεται φυλο.

Οταν οι περισσοτεροι αστυνομικοι υπηρετουν στη φυλαξη δημοσιων προσωπων και σε γραφεια, πως περιμενουμε αποτελεσμα? Εγω θελω να δω ποσοι ακομα πρεπει να σκοτωθουν μεχρι να βγει α αστυνομια απο την απραξια της.

Δημοσ.

Προσωπικά υποστηρίζω την αυτοάμυνα μέσα στο σπίτι. Ο κάθε πολίτης θα πρέπει να έχει δικαίωμα, από την στιγμή που κάποιος μπουκάρει στο σπίτι του, να τον πυροβολήσει. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον ληστή, τις συνθήκες και αν ο ληστής δεν θέλει να σκοτώσει αλλά να ληστέψει κλπ. Δεν έχει σημασία. Θα πρέπει να είναι ευρέως γνωστό ότι το να διαρρήξεις το σπίτι κάποιου ανθρώπου είναι παράνομο και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να σε εκτελέσει. Απλά πράγματα.

Λατρεύετε να είστε θύματα μερικοί. Ακόμη και όταν ο άλλος θέλει να σας σφάξει, να σας βιάσει, να σας κλέψει προσπαθείτε να βρείτε την ειρηνική διέξοδο. Πότε ακριβώς ο ληστής/βιαστής/δολοφόνος αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του? Αφού κάνει την ζημιά?

Δημοσ.

Προσωπικά υποστηρίζω την αυτοάμυνα μέσα στο σπίτι. Ο κάθε πολίτης θα πρέπει να έχει δικαίωμα, από την στιγμή που κάποιος μπουκάρει στο σπίτι του, να τον πυροβολήσει. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν όλοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον ληστή, τις συνθήκες και αν ο ληστής δεν θέλει να σκοτώσει αλλά να ληστέψει κλπ. Δεν έχει σημασία. Θα πρέπει να είναι ευρέως γνωστό ότι το να διαρρήξεις το σπίτι κάποιου ανθρώπου είναι παράνομο και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να σε εκτελέσει. Απλά πράγματα.

Λατρεύετε να είστε θύματα μερικοί. Ακόμη και όταν ο άλλος θέλει να σας σφάξει, να σας βιάσει, να σας κλέψει προσπαθείτε να βρείτε την ειρηνική διέξοδο. Πότε ακριβώς ο ληστής/βιαστής/δολοφόνος αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του? Αφού κάνει την ζημιά?

Ε ναι, επειδη ειναι γνωστο πως η καταδικη για ληστεια ειναι ο θανατος.

Αν ο ληστης παει στην τραπεζα, και εκει του την μπουμπουναμε?

Δημοσ.

Ε ναι, επειδη ειναι γνωστο πως η καταδικη για ληστεια ειναι ο θανατος.

Αν ο ληστης παει στην τραπεζα, και εκει του την μπουμπουναμε?

Όταν διαρρήξει το σπίτι σου ένας άγνωστος, οπλισμένος, έχεις κάθε δικαίωμα να υποθέσεις ότι κινδυνεύει η ζωή σου και να αντιδράσεις ανάλογα. Δεν είναι δουλειά σου να μαντέψεις αν έχει σκοπό να σε ληστέψει, η να σε σκοτώσει, η να βιάσει ομαδικά την γυναίκα σου όπως έγινε πρόσφατα με τα σιχάματα που άνοιγαν σπίτια στα βόρεια προάστεια.

Και άοπλος να είναι, δεν μπορείς να γνωρίζεις αν έχει κρυμμένο όπλο, η αν έχουν μπει συνεργοί του στο σπίτι που δεν τους έχεις δει. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να υποθέσεις ότι κινδυνεύει η ζωή σου την στιγμή που κάποιος σκαρφάλωσε και μπήκε απ την μπαλκονόπορτα η έσπασε την κλειδαριά.

Και ναι, αν ο ληστής μπει στην τράπεζα και κρατάει όπλο έχει κάθε δικαίωμα ο αστυνομικός αφού τον προειδοποιήσει να τον πυροβολήσει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ να μαντέψει τα κίνητρα του οπλισμένου ανθρώπου. Από την στιγμή που έχεις πιστόλι, μαχαίρι, πολυβόλο, γκλομπ η οτιδήποτε, και έχεις μπουκάρει σε σπίτι/τράπεζα έχουν όλοι δικαίωμα να υποθέσουν ότι είσαι εκεί για να κάνεις κακό σε άλλους.

Άμα μπουκάρει ένας τύπος με το πουλί του όρθιο και σου κλείσει το μάτι τσαχπίνικα δεν υποθέτεις ότι ήρθε για να δείτε τον αγώνα.......

Δημοσ.
Και ναι, αν ο ληστής μπει στην τράπεζα και κρατάει όπλο έχει κάθε δικαίωμα ο αστυνομικός αφού τον προειδοποιήσει να τον πυροβολήσει.

Μην τα πετάς έτσι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...