Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες! Ειμαι νεος εδω (μολις εκανα εγγραφη) :rolleyes:

βεβαια παρακολουθω καιρο το φορουμ κλπ.. Στο θεμα μου τωρα....

Εκανα αιτηση στις 6 του μηνα για νεα γραμμη και ιντερνετ στην Forthnet.

πριν λιγες μερες ειχα Ontelecoms. Στο σπιτι μου πιο πριν εμενε και η αδερφη μου η οποια μετακομισε και εχει κανει αιτηση μεταφορας γραμμης της On στο σπιτι της πολυ προσφατα. θα υπαρξει προβλημα αν η μεταφορα της ON δεν γινει αμεσα την στιγμη που η forthnet αυριο θα ερθει λεει μαλλον για την συνδεση?? Η κατασταση της αιτησης μου λεει

''επιτυχης καταχωρηση αιτησης στον ΟΤΕ'' ενω ο στο τηλεφωνο μου ειπαν να μην πειπω αυριο απο το σπιτι για να μην χρεωθω επιπλεον εξοδα απο τον τεχνικο... Και επιδη ισως τα ειπα λιγο μπερδεμενα ρωταω τα εξεις...

1) Θα υπαρξει προβλημα αν η συνδεση που ειχα στην ΟΝ δεν εχει μεταφερθει ακομα στο αλλο σπιτι?

2) Οταν λενε επιτυχης καταχωρησης αιτησης στον ΟΤΕ και μου λενε απο την forthnet να ειμαι αυριο σπιτι μεταξυ 2 με 5 λογικα για την συνδεση του ιντερνετ δν ερχονται?

τελος κατα την διαρκεια ολου αυτου του καιρου μου εστελναν συνεεχως μηνυματα για να ερθουν για ελεγχο στην γραμμη μου πραγμα που δεν εγινε ποτε.

Σορρυ αν γινομαι κουραστικος και για της ισως ακυρες ερωτησεις.. :rolleyes: αλλα απορω τι ακριβως γινετε και επι του θεματος δν γνωριζω πολλα.

Δημοσ.

Πρώτον καλωσήρθες στο forum :)

Τώρα στο θέμα μας , για να μπει η forthnet και αφού ειχες on telecoms πριν πρέπει πρώτα να γίνει αποδεύσμευση καλωδίωσης (βρόχου) απο τον ΟΤΕ, αν δεν κανω λάθος η πορεία που έχει η αίτηση ειναι κάπως ετσι.

Για να έρχονται απο την forthnet σημαίνει οτι εχει προχωρήσει η αίτηση σου για την γραμμή, μπορεί απλα να έρχονται να κάνουν έλεγχο πριν γίνει η φορητότητα

Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα φορητότητας

Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του αριθμού σας

Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.

Εκανα αιτηση στις 6 του μηνα για νεα γραμμη και ιντερνετ στην Forthnet.

πριν λιγες μερες ειχα Ontelecoms. Στο σπιτι μου πιο πριν εμενε και η αδερφη μου η οποια μετακομισε και εχει κανει αιτηση μεταφορας γραμμης της On στο σπιτι της πολυ προσφατα. θα υπαρξει προβλημα αν η μεταφορα της ON δεν γινει αμεσα την στιγμη που η forthnet αυριο θα ερθει λεει μαλλον για την συνδεση?? Η κατασταση της αιτησης μου λεει

''επιτυχης καταχωρηση αιτησης στον ΟΤΕ'' ενω ο στο τηλεφωνο μου ειπαν να μην πειπω αυριο απο το σπιτι για να μην χρεωθω επιπλεον εξοδα απο τον τεχνικο... Και επιδη ισως τα ειπα λιγο μπερδεμενα ρωταω τα εξεις...

1) Θα υπαρξει προβλημα αν η συνδεση που ειχα στην ΟΝ δεν εχει μεταφερθει ακομα στο αλλο σπιτι?

2) Οταν λενε επιτυχης καταχωρησης αιτησης στον ΟΤΕ και μου λενε απο την forthnet να ειμαι αυριο σπιτι μεταξυ 2 με 5 λογικα για την συνδεση του ιντερνετ δν ερχονται?

τελος κατα την διαρκεια ολου αυτου του καιρου μου εστελναν συνεεχως μηνυματα για να ερθουν για ελεγχο στην γραμμη μου πραγμα που δεν εγινε ποτε.

Σορρυ αν γινομαι κουραστικος και για της ισως ακυρες ερωτησεις.. :rolleyes: αλλα απορω τι ακριβως γινετε και επι του θεματος δν γνωριζω πολλα.

α.εφοσον εκανες αιτηση για νεα γραμμη στην Forthnet τοτε δεν μας πειραζει τι ειχες πριν η που ηταν η σε ποιο σπιτι ηταν.νεα γραμμη σημαινει νεος χαλκος και ας ειχες πριν οτιδηποτε και ας μην εχεις διακοψει κτλ.

καταχωρηση στον οτε σημαινει οτι σταλθηκε η αιτηση στον οτε.μετα ο οτε κανει κατασκευη του βρογχου μετα ερχεται η Forthnet τσεκαρει γραμμη και μικτονομει μεχρι πανω το σπιτι.αυτα για νε αγραμμη.ναι για την συνδεση θα ερθουν απο την forthnet.ε ναι μπορει η γραμμη να εχει κατασκευαστει απο τον οτε εδω και μερες και επειδη εσυ δεν μπορουσες η Forthnet περιμενει ποτεθα ερθει για να σε ενεργοποιησεις.η on δεν εχει καμια σχεση εκτος αν δεν καταλαβα κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...