Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μπορεί να βγαίνει ο παπαγάλος από το κλουβί ? Λογικά θα πετάει σε όλο το σπίτι και αν δεί κανένα παράθυρο θα βγεί έξω.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δε λειτουργεί ακριβώς έτσι, αλλά συμβαίνει. Ο παπαγάλος σε θεωρεί σμήνος του. Όχι μονάδα του σμήνους, αλλά ολόκληρο. Επειδή είναι κοινωνικά πουλιά,.δεν τους αρέσει να απομακρύνονται από το σμήνος, οπότε για να βγει έξω είτε θα πρέπει να τρομάξει, είτε να ακούσει καποιο κάλεσμα απ έξω, είτε να χάσει τον προσανατολισμό του. Θεωρητικά μετά από ένα μεγάλο χρονικο διάστημα μπορείς να τον παίρνεις μαζί σου εκτός σπιτιου στον ώμο σου λ.χ. Βέβαια καλό είναι να έχεις κλειστά τα παράθυρα λόγω των παραπάνω, τουλάχιστον στην αρχή
Porg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 @stormrain δεν υπάρχει κίνδυνος να γεμίσει κουτσουλιές όλο το σπίτι όταν το βγάζεις απτο κλουβί;
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Όχι τόσο όπως φαντάζεσαι. Καταρχήν τον περισσότερο χρόνο θα τον περνάει στατιστικά στη στέγη του κλουβιού του οποτε το βλήμα πέφτει μέσα. Γενικα δεν είναι περιστέρια φαση που κουτσουλανε napalm με ρυθμούς uzi. Αλλά φυσικά πρέπει να καθαρίζεις. Πάντως δεν είναι τίποτα τρελό.
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Παρατηρω οτι δεν πινει πολυ νερο.ειναι κακο αυτο?απο το πρωι ζητημα να εχει πιει 2 φορες και απο 2-3 δευτερολεπτα
Porg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 @status τα δημητριακά αυτά δεν έχουν ζάχαρη;υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να τα αντικαταστήσει;θέλω να φτιάξω στικς χωρίς ζάχαρη για να έχω να τα δίνω @stormrain έχω καρδερίνα και καναρίνια, τα άτιμα μέχρι να αλλάξω εφημερίδα ρίχνουν κατα βούληση γιαυτό με έκανε εντύπωση αυτό που είπες για τους παπαγάλους
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 @status τα δημητριακά αυτά δεν έχουν ζάχαρη;υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να τα αντικαταστήσει;θέλω να φτιάξω στικς χωρίς ζάχαρη για να έχω να τα δίνω Βάλε ολικής αλέσεως μπισκότα
athlios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δε του φτιάχνεις μια μπριτζόλα να το πιάσει κιόλας;
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δε του φτιάχνεις μια μπριτζόλα να το πιάσει κιόλας; Με το κοκκαλο μαζι η μονο το ψαχνο?
athlios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 E ρώτα το κατι και συ ρε φιλε! Ολα εμεις θα στα λεμε?
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 E ρώτα το κατι και συ ρε φιλε! Ολα εμεις θα στα λεμε? Μωρε κοιμαται και δεν θελω να το ξυπνησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα