Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και δεν το κάνεις αυτό με το ζεϊμπέκικο; Πρωτότυπο είναι και προσωπικά θα το γούσταρα.

btw, το χέσιμο δεν είναι τρόπος έκφρασης, εκτός κι αν είσαι κατσίκα και κάνεις αυτά τα ομοιόμορφα κουρκουμπίνια.

Το point μου ήταν ότι επειδή κάτι κάνανε οι άνθρωποι των σπηλαίων δε παέι να πει ότι είναι το ίδιο αν γίνεται και σήμερα.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παραπάνω post το έκανα επειδή μου φάνηκε παράξενο που εστίασες στο Low Bap συγκεκριμένα. Σε άλλα σημεία ας πούμε έχω δει 15 stencil "AC/DC" στη σειρά. Σε άλλα σημεία, για άλλα σχήματα ή μουσικά κινήματα.

Δημοσ.

...

Αν και θα βόλευε να ορίσεις τι θεωρείς τέχνη και τι βανδαλισμό.

...

Απαντώ καθυστερημένα για το παραπάνω γιατί νωρίτερα το ξέχασα. Δική μου ερμηνεία των παρακάτω

Τέχνη: Οτιδήποτε μας προκαλεί αισθήματα ή προβληματισμό για σκέψη (ένας πίνακας, ένα τραγούδι, ένα άρθρο, κλπ)

Βανδαλισμός : Ο μη σεβασμός προς την ιδιοκτησία τρίτου ή ο μη σεβασμός προς το συνάνθρωπο μας (φθορά, καταστροφή υποδομών, κλπ)

insomniaK περιμένω μια απάντηση για το βάψιμο του αυτοκινήτου.

Δημοσ.
το αυτοκίνητο μου είναι ομορφότερο από ότι φαντάζεσαι :) και ζω σε μία γειτονιά που έχει υπερβολικά πολλούς καλλιτέχνες, αλλά τίποτα δεν του κάνουν. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, αλλά σίγουρα δε θα ήμουν βίαιος. Από την άλλη, όλες μου οι δημόσιες παρεμβάσεις είναι print outs με ταινία και έχουν τη γενικη αποδοχή των γειτόνων μου, νομίζω.
Δημοσ.

Που κολάει το Low Bap; Μακάρι να ήταν δύο φορές περισσότερα αυτά τα stencils και να έλειπαν τα Θ13 - Θ7 - λαγοί - κλπ. Ανάθεμα κι αν θα τα προσέχαμε.

:P :P :P :P :P :P :P

Επι του θεματος τωρα..

Οι περισσοτεροι το κανουν για κ**λα τους και αλλοι για το fame :D

Δημοσ.

Εμενα τα γκραφιτι μου αρεσουν πολυ αναλογα φυσικα με το που γινονται ετσι?

Για παραδειγμα στα μμμ συμφωνω, γιατι ειναι καλυτερα οπως ειναι τωρα? Μπουρδες.

Και ηδη σκεφτομαι να κανω ενα γκραφιτι σχετικα με το μαγαζι που θα ανοιξω, επανω στο εξωτερικο ρολο και ετσι οταν θα κλεινει το μαγαζι, θα φαινεται ωραιο..

Δημοσ.

ΜΕΡΙΚΑ γκραφίτι, όταν κολλάνε με τον τόνο του χώρου είναι πολύ ωραία, το tagging το θεωρώ άχρηστο.

Δηλαδή σε φάση: τράβα γαμήσου ρε ανάπηρε, δεν ξέρεις να ζωγραφίζεις, βάζεις και το "παρατσούκλι" σου για να σε βρούμε και να σε δείρουμε.

Δημοσ.

Τα Tags δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ξερει να κανει γκραφφιτι ο αλλος.. Ισα ισα συχνα πολλοι απο τους πιο ταλαντουχους κλπ graffitaδες κανουν μονο tags για διαφορους λογους (φημη,το ριψοκινδυνο του μερους κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Tags δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ξερει να κανει γκραφφιτι ο αλλος.. Ισα ισα συχνα πολλοι απο τους πιο ταλαντουχους κλπ graffitaδες κανουν μονο tags για διαφορους λογους (φημη,το ριψοκινδυνο του μερους κλπ)

Παπάρια μέντολες, το tagging είναι άχρηστο, δεν πάει το κάνει καλύτερα πάνω σε ενεργή νάρκη να ησυχάσουμε, πάει και κάνει μια μπούρδα και νομίζει ότι κάνει κάτι..

Να ήταν ένα graffiti να πω νταξ, άποψη, όσο άσχημο και να είναι, είναι άποψη, αλλά μια πορδή τάχα μου όνομα είναι κακάσχημο.

Επεξ/σία από status
Δημοσ.

Το Tagging αρχικα αρχισε να μπαινει απλα ως η υπογραφη του/των καλλιτεχνων κατω απο το κομματι, αργοτερα αρχισε να γινεται και standalone για φημη κλπ.

Ακομα και στα Tags παντως υπαρχουν ασχημα κ ομορφα :P

Δημοσ.

Το Tagging αρχικα αρχισε να μπαινει απλα ως η υπογραφη του/των καλλιτεχνων κατω απο το κομματι, αργοτερα αρχισε να γινεται και standalone για φημη κλπ.

Ακομα και στα Tags παντως υπαρχουν ασχημα κ ομορφα :P

Μόνο άσχημα είναι ρε, έχεις δει κανένα ζωγράφο, ζωγράφο όμως, όχι αρχιδιές, να παρουσιάζει έργο που να είναι μόνο η υπογραφή του;

Στην τελική στην καλών τεχνών, εαν δεν κάνω λάθος, η υπογραφή είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο για το που θα μπει κλπ και έρχεται το κάθε τσουτσέκι και την βάζει σκέτη;

Δημοσ.

Και στη ζωή ενός έφηβου, μαζί με το πουλί.

Σημείωση, κάπου στην αρχή της συζήτησης αναφέρεται πως δε μιλάμε για tags. Την ύπαρξη των οποίων τη θεωρώ βλακώδη.

Δημοσ.

Δικο σου θεμα αυτο, εσυ(οχι προσωπικα,γενικα) μπορει και να προτιμας Καρρα αντι για Wu-Tang, το υποκειμενικο μας γουστο δεν ειναι καθολικο/αντικειμενικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...