Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλά βαράει άσχημα

Σε ποιον;

Αλλά εντάξει θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί το παράδειγμα σου είναι σε πρακτικό επίπεδο.

Όπως και το παστεριωμένο γάλα.

Όπως και το.

Μετρήστε τις.

Δημοσ.

Όπως αντίστοιχα πρακτικό είναι και το:

Σε ποιον;

Αλλά εντάξει θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί το παράδειγμα σου είναι σε πρακτικό επίπεδο.

Όπως και το παστεριωμένο γάλα.

Όπως και το.

Μετρήστε τις.

Οκ παιδιά, έχετε δίκιο. Πρόσθεση-αφαίρεση για να ξέρουμε τι ψιλά θα δώσουμε στο μπακάλη και εμβαδό ορθογωνίου για να ξέρουμε πόσα πλακάκια θέλει το σπίτι μας.

Ντάξει, θα μου πεις τώρα αυτά τα κάνει ο πλακάς και ότι γίνομαι υπερβολικός. Προσθαφαίρεση λοιπόν. Ελπίζω τώρα να έγινα αρκετά πρακτικός.

Fuck, δεν σκέφτηκα τις αυτόματες ταμειακές ο μ@λ@κας.

Δημοσ.

Απλώς είμαι της άποψης πως οι εξειδικευμένες γνώσεις σε κάτι έχουν αξία μόνο στην καριέρα σου.

Τώρα το τι ύλη θα διδάσκομαι μέχρι την Τρίτη λυκείου που δεν ξέρω που πάνε τα 4 στη ζωή μου, βρείτε τα εσείς με τις εξισώσεις σας. Όλα είναι μαθηματικά.

Οι υπόλοιποι που διψάτε για γνώση, βιβλία υπάρχουν, ξεστραβωθείτε. Κακό δεν κάνει.

Δημοσ.

Τα απλά μαθηματικά χρειάζονται στη ζωή στην πράξη. Τα προχωρημένα μαθηματικά χρειάζονται σε αυτόν που θα ακολουθήσει ένα επαγγελμα που απαιτεί μαθηματικές γνώσεις προχωρημένου επιπέδου. Για εμένα στο λύκειο βάζουν πολύπλοκα μαθηματικά για να δουλεύουν τα φροντηστίρια, να γίνονται περισσότερες προσλήψεις, να τυρανούν σε τελική τα παιδιά. Το μυαλό μπορεί να γυμναστεί αντιμετωπίζοντας από νωρίς τα προβλήματα της επαγγελματικής αποκατάστασης. Η κοινωνία χρειάζεται και πρακτικούς ανθρώπους. Έχουμε πλεόνασμα μαθηματικών και φυσικών και ψάχνουμε για τεχνίτες.

Δημοσ.

Να θυμίσω πως το λύκειο δεν είναι υποχρεωτικό.

Επειδη το έχω διαβάσει από πολλούς.

Δεν ειναι επιχείρημα αυτό και δεν έχει σχέση με την ερώτηση που έχω κάνει απ την αρχή.

Εγώ ρωτησα κατά πόσο τα προχωρημένα μαθηματικά είναι χρήσιμα στη ζωή μας.

Παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα. :)

Δημοσ.

Παντως παραγωγους και απλα ολοκληρωματα και λιγο μιγαδικους και γραμμικη αλγεβρα δεν τα λες και προχωρημενα μαθηματικα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...