panos0100 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 παιδια καλησπερα θελω να αναφερω οτι ειχα αγορασει ενα κηνιτο απο πλαισιο αυτο μετα κατι επαθε η καμερα δεν ητανε σοβαρο πρωβλημμα το πηγα στην συγκεκριμενη αντιπροσωπια, οταν πηγα να το παρω με λενε αλαξανε καμμερα και κανανε αναβασθμιση λογισμικου ολα ενταξει μεχρι εδω μετα απο λιγες μερες το κινητο κολουσε στην εναρξη δηλαδη στο λογοτυπο sony ericson το πηγα εκει περα το ξανακανε παλι αναβαθμιση να μην σας τα πολυλογο αυτη η ιστορια κρατησε πανε ελα γυρω στις 7 φορες οποτε το πηγαινα παντα αναβαθμιση το κανανε, μετα το ξαναπηγα στο πλαισιο λενε οτι εκει θα κατεληγε παλι στη αντιπροσωπια ωσπου αποφασισα να το παω στην vodafone με την εγγυηση της εταιρειας εκει περα κινιτοποιηθηκε ολο το σερβις της vodafone και οταν πηγα να το παρω το κηνιτο μου εδωσαν γυρω στις 9 σελιδες χαρτια που ελεγαν απο ποσα χερια περασε το κηνιτο και παλι δεν εγινε το κηνιτο στην vodafone το πηγα καπου 3 φορες αλλα και παλι δεν φτιαχτηκε πιστευω το χαλασε η αντιπρωσοπια και δεν το παραδεχτηκε μετα την ολη ιστορια βρηκα εναν φιλο και του το εδωσα το κηνιτο του ειπα εχει πρωβλημμα και χαριστικα με εδωσε 20Ε απο 70Ε που το πηρα. για πειτε μου λιγο παιδια αν εισασταν στην θεση μου τι θα κανατε? δηλαδη αν παιρνατε καινουριο κηνιτο και σας εκανε αναλογα πρωβλημματα?
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 plug in για να κάνει autocorrect δεν μπαίνει να υποθέσω; Κατά τ'άλλα δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μετά την δεύτερη φορά έπρεπε να ζητήσεις καινούριο.
panos0100 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 δεν το εκανε βρε παιδια τιποτα οχι και συγνωμμη για το γραψιμμο μου εχω πρωβλημμα στην γραφη και σε κειμμενα γενικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα