donaldduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα.Πριν απο λιγο στα καλα καθουμενα αρχισε το pc να μου πεταει διαφορα μηνυματα που ελεγε για hard disk problem η κατι τετοιο δεν πολυεδωσα σημασια,και για χαμηλη αποδοση ραμ αν θυμαμαι καλα.Εκανα επανεκινηση και μολις ανοιξε το pc δεν μου εμφανιζει ΤΙΠΟΤΑ στον σκληρο δισκο,εκτος απο το firefox kai to league of legends.Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.δοκιμασα να μπω με ασφαλη λειτουργια και παλι δεν μου εμφανιζε τπτ.καμια ιδεα? βασικα ολα τα αρχεια υπαρχουν ακομα μεσα στον υπολογιστη αλλα δεν μου τα εμφανιζει,οπως και ολα τα προγραμματα
eimaiapokavala Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Τι εννοεις πως δεν στα εμφανιζει; Δεν σου φαινονται καθολου στην οθονη τα εικονιδια; Πως ξερεις οτι ειναι μεσα οπως λες; καλο ειναι να μας δωσει μια εικονα για να δουμε τι συμβαινει..
donaldduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 κοιτα...μολις ανοιξε το pc η οθονη ηταν αδεια,ειχε μονο το εικονιδιο απο τον καδο ανακυκλωσης.Μολις εβαλα το εικονιδιο του υπολογιστη και το ανοιξα μου εμφανισε τον δισκο κανονικα και ελεγε 50 gb ελευθερα,αλλα μολις αρχισα να ανοιγω τους φακελους(οποιονδηποτε φακελο) δεν ειχε μεσα τιποτα.λες να φταιει ο σκληρος?
mchls Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ισως τα αρχεια σου γιναν ''κρυφα'' Ενεργοποιησε να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια...
mchls Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Πηγαινε σε εναν φακελο. και πατα πανω αριστερα που γραφει ΟΡΓΑΝΩΣΗ, επειτα παρα εκει που γραφει ΠΡΟΒΟΛΗ, και τελος τσεκαρε το ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΥΦΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ!!! Ελπιζω να ''τρεχεις'' 7αρια..
donaldduck Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 μου εμφανιστηκαν τωρα αν και ειναι θαμποι.ευχαριστω πολυ φιλε να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα