Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Χρειάζεται ειδική άδεια για δημόσια προβολή ταινιών σε κατάστημα λιανικής;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 του στυλ στις τηλεοράσεις στον Κωτσόβολο ας πούμε;
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 του στυλ στις τηλεοράσεις στον Κωτσόβολο ας πούμε; Ναι, μία περίπτωση είναι αυτή. Για διαφημιστικούς λόγους. Άλλη περίπτωση που έχω κατά νου είναι να βάζεις DVD ταινία σε καφετέρια και να βλέπουν οι πελάτες. Και μια τελευταία περίπτωση είναι για λόγους αισθητικής, όπως π.χ. στα Goodies παίζουν videoclip, αν αντί για MAD έπαιζαν ταινίες.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Άλλη περίπτωση που έχω κατά νου είναι να βάζεις DVD ταινία σε καφετέρια και να βλέπουν οι πελάτες. αυτό σίγουρα θέλει άδεια (και δεν είναι κατάστημα λιανικής) και ίσως διαφορετική κόπια (επειδή τα κοινά dvd αναγράφουν πως δεν επιτρέπεται η δημόσια προβολή)
PCharon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν επιτρέπεται η δημόσια προβολή (υπάρχουν οι κινηματογράφοι γι αυτό). Μόνο τα τρέιλερ που έχουν το σκοπό αυτό.
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 αυτό σίγουρα θέλει άδεια (και δεν είναι κατάστημα λιανικής) και ίσως διαφορετική κόπια (επειδή τα κοινά dvd αναγράφουν πως δεν επιτρέπεται η δημόσια προβολή) Σίγουρα; Σε κατάστημα ενοικίασης που πάω, έχω παρατηρήσει ότι βάζουν ό,τι dvd βρουν. Θα τους ρωτήσω τι παίζει, επειδή τους ξέρω, αν το θυμηθώ. Λογικά παίζει κάτι ανάλογο με Α.Ε.Π.Ι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 μα αυτός μιλάει για καφετέρια, όχι για κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών ή βιντεοκλαμπ
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 μα αυτός μιλάει για καφετέρια, όχι για κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών ή βιντεοκλαμπ Για όλες τις περιπτώσεις ρωτάω. Ας πούμε ότι έχω ένα μαγαζί με ρούχα και θέλω να έχω τηλεόραση όπου θα βάζω ταινίες κατ' επιλογήν. Ο πελάτης δεν θα πληρώνει για αυτή την υπηρεσία, θα είναι μόνο για αισθητικούς λόγους. Είμαι νόμιμος ή όχι; Στο site της ΑΕΠΙ λέει μόνο για μουσική, λίγο που το έψαξα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω για τα μαγαζιά λιανικής και βιντοκλάμπ, εκεί θα μπορούσε ακόμη και να σε πληρώνει η εταιρία διανομής να προβάλεις ταινίες τους Σε καφετέριες κτλ δεν παίζει πάντως
PARASwrite Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 και στα ΚΤΕΛ παιζουν και εχω δει οτι ειναι αντιγραμμενες. βεβαια δεν ξερω αν ισχυει η δημοσια προβολη μιας και ο υπνος παει συνεφο!!!
orck Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγω σου λεω οτι με τον παραλογισμο του ευκολου χρηματος λενε οτι ακομη και την δωρεαν δημοσια η ιδιωτικη τηλεοραση να βαλεις στο μαγαζι σου θα πρεπει να πληρωσεις προστιμο. Ειχα διαβασει για προστιμο που εφαγε μαστορας επειδη ειχε ραδιοφωνακι για να ακουει ειδησεις/μουσικη και ακουγε απο αυτο και ο βοηθος του.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 τα ΚΤΕΛ κάνουν και οτιδήποτε νόμιμο; τα περισσότερα κανάλια της τηλεόρασης εδώ δεν έχουν δικαιώματα για της ταινίες...
PARASwrite Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 φιλε ενα κολπο που σκεφτηκα ειναι να κολλησεις καποιο λογοτυπο καναλιου στην ταινια το κλασικο μεγεθος πανω δεξια ή κατω αριστερα και να την προβαλεις αφοβα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αχχαχα καλό! μόνο να μην είναι πρόσεχε να μην είναι λογότυπο του ΑΛΤΕΡ
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 φιλε ενα κολπο που σκεφτηκα ειναι να κολλησεις καποιο λογοτυπο καναλιου στην ταινια το κλασικο μεγεθος πανω δεξια ή κατω αριστερα και να την προβαλεις αφοβα. Και αυτό παίζει να μην επιτρέπεται (τουλάχιστον τυπικά). Γιατί πχ να θες άδεια για να παίζει Ράδιο και όχι TV ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα