dj_abart Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπερα , εχω ενα μεγαλο προβλημα προσπαθησα να κανω φορματ το laptop μου ειναι ενα toshiba satellite A200-1M4 και να περασω τα WIN7 αλλα οχι απλα δεν τα καταφερα αλλα πλεον δεν μπορω να περασω κανενα λειτουργικο. Ενω στα BIOS αναγνωριζει τον δισκο ....κατα την διαρκεια της εγκαταστασης οταν φτανω στο σημειο να διαλεξω σε πιο δισκο θα εγκατασταθει το λειτουργικο μου λεει να βαλω drivers για να αναγνωρισει τον δισκο (διαβαζοντας στο forum ειδα οτι αυτο το προβλημα εμφανιζεται συνηθως σε εγκατασταση για λειτουργικo XP ). Εχει κανει ιδεα τι πρεπει να κανω?
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αν και αυτο το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως σε εγκατάσταση XP δεν είναι ανήκουστο να συμβεί και στα vista/7 απλά στα XP είναι τσιβί ενώ στα 7 απλά κατεβάζεις τον driver από την σελίδα του laptop και τον αποσυμπιέζεις σε ένα usb,την στιγμή που διαλέγεις δίσκους πάτα το load driver και είσαι οκ.
dj_abart Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αν και αυτο το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως σε εγκατάσταση XP δεν είναι ανήκουστο να συμβεί και στα vista/7 απλά στα XP είναι τσιβί ενώ στα 7 απλά κατεβάζεις τον driver από την σελίδα του laptop και τον αποσυμπιέζεις σε ένα usb,την στιγμή που διαλέγεις δίσκους πάτα το load driver και είσαι οκ. σε ευχαριστω καταρχας για την αμεση απαντηση... μπηκα στο site της toshiba αλλα για 7 δεν μου δινει καποιον driver που να αφορα σκληρο δισκο? ξερεις μηπως που μπορω να ψαξω?
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 dj_abart επειδή δεν μου εχει τύχει φυσιολογικά win7 να ζητήσουν hard disk drivers : Τα windows που εχεις ειναι κανονική εμπορική εκδοση ή κάποια πειραγμένη (π.χ. extreme, κλπ) Επισης η έκδοση που έχεις είναι έκδοση RC ή όχι; Είσαι σίγουρος οτι ειναι windows 7 και οχι κάποιο αλλο λειτουργικο; Ο δίσκος λειτουργεί φυσιολογικά; Ο δίσκος είχε/έχει αλλο λειτουργικό πέρα απο windows; Μήπως είχε κάποιο macos ή linux ή κάτι άλλο; Επισης έριξα μια ματιά στα specification του υπολογιστή και βλέπω ram 1GΒ. Δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για windows 7
dj_abart Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 δυστηχως το εχω δοκιμασει ειναι exe αρχειο και δεν βλεπει τιποτα το συστημα μεσα σε αυτο. dj_abart επειδή δεν μου εχει τύχει φυσιολογικά win7 να ζητήσουν hard disk drivers : Τα windows που εχεις ειναι κανονική εμπορική εκδοση ή κάποια πειραγμένη (π.χ. extreme, κλπ) Επισης η έκδοση που έχεις είναι έκδοση RC ή όχι; Είσαι σίγουρος οτι ειναι windows 7 και οχι κάποιο αλλο λειτουργικο; Ο δίσκος λειτουργεί φυσιολογικά; Ο δίσκος είχε/έχει αλλο λειτουργικό πέρα απο windows; Μήπως είχε κάποιο macos ή linux ή κάτι άλλο; Επισης έριξα μια ματιά στα specification του υπολογιστή και βλέπω ram 1GΒ. Δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για windows 7 το laptop ειχε πανω παλι win7 ο δισκος λειτουργη κανονικα τον εβαλα σαν εξωτερικο σε αλλο μηχανημα και παιζει κανονικα, εκτος απο αυτο εβαλα και αλλο δισκο επανω και παλι τα ιδια τον βλεπει στα bios αλλα οχι μεσα απο την εγκατασταση....
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 το laptop ειχε πανω παλι win7 ο δισκος λειτουργη κανονικα τον εβαλα σαν εξωτερικο σε αλλο μηχανημα και παιζει κανονικα, εκτος απο αυτο εβαλα και αλλο δισκο επανω και παλι τα ιδια τον βλεπει στα bios αλλα οχι μεσα απο την εγκατασταση.... Απαντησες στα 4 και 5 αλλά οχι στα 1,2 και 3
dj_abart Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Απαντησες στα 4 και 5 αλλά οχι στα 1,2 και 3 ναι εχεις δικιο ,συγνωμη . ειναι η εκδοση ultimate ...και την εχω περασει και σε αλλα μηχανηματα χωρις κανενα προβλημα. ειναι σιγουρα win7 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα