Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολλυ παιδια για το ενδιαφερον σας. Ρωτησα και εναν τεχνικο υπολογιστων και μου ειπε οτι δεν γινεται απλα με ενα καλωδιο, θελει μετατροπεα που στοιχιζει γυρω στα 60-70 ευρω. Δεν αξιζει..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολλυ παιδια για το ενδιαφερον σας. Ρωτησα και εναν τεχνικο υπολογιστων και μου ειπε οτι δεν γινεται απλα με ενα καλωδιο, θελει μετατροπεα που στοιχιζει γυρω στα 60-70 ευρω. Δεν αξιζει..

Μαλλον ο τεχνικος που ρωτησες δεν εχει ιδεα στο αντικειμενο ή προσφατα αποφοιτησε ...

Με ενα καλωδιο vga σε rca (χωρις μετατροπεα) κανεις δουλεια ...

Δημοσ.

ΟΚ.

Πάντως από ότι είδα (δεν είμαι και 100% σίγουρος) το netbook που έχεις φοράει επεξεργαστή γραφικών:

Graphics Media Accelerator 950

ο οποίος με τη σειρά του υποστηρίζει TV-Out.

Από που το συμπεραίνεις;;Στο λινκ που δίνεις δεν λέει κάτι τέτοιο πάντως.

Ίσα-ίσα που αναφέρει ότι θέλεις ιδικές κάρτες για analog tv.

Two Serial Digital Video Out (SDVO) ports for flat-panel monitors and/or TV-out support via Advanced Digital Display 2 (ADD2) cards or Media Expansion Cards
Δημοσ.

Φιλε shash21 tv-out δεν εχει, αν ειναι θα το ειχα λυσει το προβλημα. :)

Φιλε lost1 δεν ξερω αυτος ετσι μου ειπε, μαλιστα μου ειπε οτι και ο ιδιος το εχει δοκιμασει με ενα απλο καλωδιο και δεν δουλεψε, και οτι το καλωδιο δεν αρκει για να μετατρεψεις το σημα. Θελεις μετατροπεα.

Εσυ το εχεις δοκιμασει και δουλεψε? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Φιλε lost1 δεν ξερω αυτος ετσι μου ειπε, μαλιστα μου ειπε οτι και ο ιδιος το εχει δοκιμασει με ενα απλο καλωδιο και δεν δουλεψε, και οτι το καλωδιο δεν αρκει για να μετατρεψεις το σημα. Θελεις μετατροπεα.

Εσυ το εχεις δοκιμασει και δουλεψε? Ευχαριστω!

vga = αναλογικο σημα

rca input tv = αναλογικο σημα

Δεν χρειαζεται μετατροπη σηματος ...

Το εχω δοκιμασει και δουλευει αλλα το θεμα ειναι οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι η tv σου εχει χαμηλη αναλυση και η εικονα δεν θα ειναι τοσο καλη ...

Δημοσ.

Φίλε TheElf

Multiple display types (LVDS, DVI-I, DVI-D, HDTV, TV-out, CRT) οπότε το σήμα κάνει για TV

Την κάρτα την παίρνεις για περισσότερες επιλογές και οθόνες.

Φίλε Zergoulini

λέγωντας TV-out δεν εννούμε μόνο το s-video βύσμα που έχουν συνήθως αλλά και την υποστήριξη

συχνότητας που να μπορεί να δουλέψει η τηλεόρασή σου, έτσι ώστε να πάρεις μόνο το καλώδιο.

Βεβαίως ξαναλέω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος και απαντάω στο θέμα μόνο και μόνο επειδή το έχω δοκιμάσει

με άλλο laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...