aledjo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ούτε μηχανισμό έχει για ανίχνευση σκουπιδιών ούτε κάποιο Pattern ώστε να πείς το βάζω σε 1 δωμάτιο και ακολουθώντας την σειρά του θα το καθαρίσει τωρα θα κανω το δικηγορο του διαβολου! πολλες επιστημονικες ταινιες βλεπεις... ειναι δυνατον να υπηρχε τετοιο μηχανημα που να κανει σωστη τη δουλεια του και να μην ειχε γινει χαμος σε ολα τα σπιτια, νοσοκομεια, εργοστασια, υπουργια, στρατο, νασα, μασα, σουβλατζιδικα, πιτσαριες, εμπορικα μαγαζια κτλ? αν υπηρχε τετοιο μηχανημα, ολη μερα θα το διαφημιζανε στη τηλεοραση και φυσικα δεν ειχε τοσα λιγα ευρω.... εξαλλου υπαρχει και το youtube που εχει αρκετα βιντεο με αυτο και βλεπεις αν κανει δουλεια. πολυ αφελεις...
traganeus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Υπάρχουν τέτοια μηχανήματα που κάνουν δουλειά πραγματικά αλλα έχουν έως και 3 με 4 φορές περισσότερα χρήματα απο αυτά που έδωσε ο ts. Αυτό και μόνο έπρεπε να τον κάνει να σκεφτεί οτι παίζει να είναι και μούφα γιαυτό έχει μόνο τόσα λεφτά.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σημασία έχει ότι η περιγραφή του προϊόντος είναι καταφανέστατα παραπλανητική. Σαφώς και ο καταναλωτής οφείλει να κάνει έρευνα αγοράς, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την εξαπάτηση απο τη μερια του πωλητή. Ούτε θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τον εκάστοτε πωλητή/ηλεκτρονικό κατάστημα ως κάποιον που προσπαθεί να μας "κλέψει".
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σημασία έχει ότι η περιγραφή του προϊόντος είναι καταφανέστατα παραπλανητική. ^^Εδώ έγκειται η έλλειψη συνομολογηθείσας ιδιότητας που ρώτησε κάποιος παραπάνω. Ο TS αγόρασε κάτι που διαφημίζεται ότι κάνει κάτι και τελικά δεν το κάνει.
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 ^^Εδώ έγκειται η έλλειψη συνομολογηθείσας ιδιότητας που ρώτησε κάποιος παραπάνω. Ο TS αγόρασε κάτι που διαφημίζεται ότι κάνει κάτι και τελικά δεν το κάνει. Υποθέτω πως εγώ είμαι αυτός. Η περιγραφή είναι αυτή: Η πανέξυπνη σκούπα ρομπότ BSR 913 της Bomann, απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό ή γραφείο, αναλαμβάνει τον καθαρισμό όσο εσείς ασχολείστε με άλλες εργασίες ή ξεκουράζεστε. Λειτουργεί αποδοτικά σε όλες τις επιφάνειες, ανιχνεύει και αποφεύγει αυτόματα εμπόδια και ολοκληρώνει την εργασία της στον ελάχιστο δύνατο χρόνο χωρίς να χρειάζεται από εσάς η οποιαδήποτε συμμετοχή. Μια σύγχρονη προσέγγιση σε συνηθισμένες εργασίες! Πλήρως αυτόματη 2-σε-1 ηλεκτρική σκούπα - ρομπότ Καθαρίζει βρωμιά και σκόνη από μόνη της, κάθε δωμάτιο ξεχωριστά Κατάλληλο για λεία δάπεδα και χαλιά Μικρό σε διαστάσεις, κάτι που το καθιστά ιδανικό για να καθαρίζει κάτω από τα έπιπλα Έως και 30 λεπτά συνεχής λειτουργία (καθαρισμός) Αυτόματη κίνηση και ανίχνευση εμποδίων Συμπεριλαμβάνονται 3 σακούλες με φίλτρο και 3 σακούλες αντικατάστασης Εσωτερικό εύκολο στον καθαρισμό (0,25 λίτρα) με μόνιμο φίλτρο Τύπος μπαταρίας: 14,4 V/800 mAh Χρόνος φόρτισης: περίπου 6 ώρες Το μόνο που μπορώ να δω που ενώ διαφημίζεται με σαφήνεια, ίσως δεν ισχύει είναι το «Λειτουργεί αποδοτικά σε όλες τις επιφάνειες» αφού αν υπάρχει χαλί, τρώει εμπλοκή. Προφανώς δε θέλω να πείσετε εμένα ότι η συσκευή είναι μούφα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Η πανέξυπνη σκούπα ρομπότ BSR 913 της Bomann, απαραίτητη σε κάθε νοικοκυριό ή γραφείο Κατρχήν ξεκινάς απο την εισαγωγή, με λίγα λόγια αυτή η σκούπα είναι τόσο έξυπνη που είναι απαραίτητη παντού. Αλλά οκ πάμε παρακάτω σε πιό ουσιαστικά. αναλαμβάνει τον καθαρισμό όσο εσείς ασχολείστε με άλλες εργασίες ή ξεκουράζεστε. Εδώ είναι το σημείο κλειδί. Εγώ που βαριέμαι να καθαρίζω, θέλω να πατάω το κομπάκι και να τα κάνει όλα αυτό ενώ εγώ π.χ. παίζω στο PC. Προφανώς απ'ότι καταλαβαίνω, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση δεν πρόκειται ποτέ να καθαρίσει ένα δωμάτιο. Λειτουργεί αποδοτικά σε όλες τις επιφάνειες, ανιχνεύει και αποφεύγει αυτόματα εμπόδια Δεν λειτουργεί αποδοτικά σε όλες τελικά...ενώ απ'ότι καταλαβαίνω, όταν βρίσκει ένα εμπόδιο μετά στρίβει...άρα δεν αποφεύγει τίποτα ούτε το ανιχνεύει. Το καταλαβαίνει όταν έχει ήδη τρακάρει. ολοκληρώνει την εργασία της στον ελάχιστο δύνατο χρόνο χωρίς να χρειάζεται από εσάς η οποιαδήποτε συμμετοχή. Μια σύγχρονη προσέγγιση σε συνηθισμένες εργασίες! Απ'οτι κατάλαβα τελικά και συμμετοχή χρειάζεται αλλά φαντάζομαι ότι με μια ηλ.σκούπα στην ίδια τιμή ο χρόνος καθαρισμού θα ήταν πολύ μικρότερος. Άρα για ποιό ελάχιστο δυνατό χρόνο μιλάμε;
masteripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 πολυ αφελεις... Σίγουρα θα ήταν αφελές αν δεν υπήρχαν προιόντα που όντως κάνουν την δουλειά ....αλλα απο την στιγμή που υπάρχουν πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν την δουλειά τους πιο οικονομικά.... π.χ Mercedes - Lada....και τα 2 θεωρητικά μπορουν να σε μεταφέρουν απο την μια άκρη στην άλλη. Και όσον αφορά το Pattern μάλλον σκέφτεσαι περίπλοκα...Το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι. Ξεκινάω Μετράω Βήματα(περιφέρεια ρόδας) Βρήκα Εμπόδιο Στριβω 180 μοίρες και μετακινούμαι παράλληλα όσον είναι το πλάτος μου δεξιά/αριστερά Μετράω βήματα(περιφέρεια ρόδας) Ξανά Εμπόδιο ξανά Στριβω 180 μοίρες και μετακινούμαι παράλληλα όσον είναι το πλάτος μου δεξιά/αριστερά ..... Δεν νομίζω οτι είναι τραγικό Πόσα έδωσες?? Το είχαν προσφορά πανάθεμα το στα 80€
aledjo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σίγουρα θα ήταν αφελές αν δεν υπήρχαν προιόντα που όντως κάνουν την δουλειά ....αλλα απο την στιγμή που υπάρχουν πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν την δουλειά τους πιο οικονομικά.... εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν τετοια μηχανηματα που κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια? τα εχεις δει απο κοντα να καθαριζουν σπιτι και χαλια? για δειξε μου καποιο.... γιατι αν οντως να δουλευει θα παρω ενα
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν τετοια μηχανηματα που κανουν ΣΩΣΤΗ δουλεια? τα εχεις δει απο κοντα να καθαριζουν σπιτι και χαλια? για δειξε μου καποιο.... γιατι αν οντως να δουλευει θα παρω ενα [insomnia.gr] iRobot Roomba 581 : Ένα ρομπότ για καθάρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα