Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε σε ποιο πανεπιστήμιο στην Αθήνα θα μπορούσα να παω να κάνω χρήση υπολογιστή και ιντερνετ;

επειδή στη θεσσαλονίκη το κάνω αυτό όταν είμαι κέντρο και χρειάζομαι ιντερνετ, πηγαίνω στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Μακεδονίας ή στη βιβλιοθήκη διαφόρων άλλων σχολών του Αριστοτελείου, παρόλλο που δεν είμαι πλεον φοιτήτρια αφού δε μου ζητάνε κάποιο αποδειχτηκό.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο μέρος στην Αθήνα;

Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε να μου πείτε όσο γίνεται πιο συγκεκριμένα

Δημοσ.

Θα βρεις πολλά ανοικτά σχεδόν παντού.

Κέρνα ένα καφέ τον εαυτό σου στα flocafe και μπες Internet κανονικά.

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν ήθελα να μπω internet.

Όποτε πάω, όπου και να πάω, όλο και κάτι βρίσκω free :)

Δημοσ.

Θα βρεις πολλά ανοικτά σχεδόν παντού.

Κέρνα ένα καφέ τον εαυτό σου στα flocafe και μπες Internet κανονικά.

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα όταν ήθελα να μπω internet.

Όποτε πάω, όπου και να πάω, όλο και κάτι βρίσκω free :)

Φαντάζομαι ότι θα η stavi δεν έχει κάποια φορητή με wi-fi

Δημοσ.

Χρήση υπολογιστή και internet, προσφέρει το καφέ-μπάρ "Μαύρος γάτος" στην οδό Κωλλέτη 1(πεζόδρομος), στα εξάρχεια.

Δημοσ.

Σύνταγμα και Συγγρού Φιξ έχει πολλά δωρεάν αν θες και αν δεν θες να κάτσεις στα παγκάκια μπορείς να πας σε κανένα everest/mcdonalds/goodys (fix) και να απολαύσεις το καφέ σου ή το φαγητό σου με τσάμπα ίντερνετ.

Δημοσ.

Και σε starbucks μπορείς και μάλιστα χωρίς να πιεις καφέ (δεν πρόκειται να στη πέσει κάποιος,μύγες βαράνε...),απλά κοιτάς μια απόδειξη και ανάλογα με το μαγαζί θα έχουν και τα στοιχεία "χρήστης-pass".

Στη χειρώτερη και από ντροπή πάρε ένα εμφιαλωμένο νερό.

Αν και όταν πάω εγώ στα ανωτέρω μαγαζιά,πάω μόνο για το καφέ...:P

Δημοσ.

Και σε starbucks μπορείς και μάλιστα χωρίς να πιεις καφέ (δεν πρόκειται να στη πέσει κάποιος,μύγες βαράνε...),απλά κοιτάς μια απόδειξη και ανάλογα με το μαγαζί θα έχουν και τα στοιχεία "χρήστης-pass".

Στη χειρώτερη και από ντροπή πάρε ένα εμφιαλωμένο νερό.

Αν και όταν πάω εγώ στα ανωτέρω μαγαζιά,πάω μόνο για το καφέ...:P

Για την ακρίβεια:

username: monastiraki ή ampelokipoi ή kolonaki

password: @starbucks!

αλλα μετά το 45λεπτο πρέπει να αλλάξεις το ονομα του Η/Υ γιατι σε πετάει και να ξαναδυνδεθείς...

Σε πανεπιστήμια δε νομίζω οτι ειναι τελείως ανοιχτά. Στο πολυτεχνείο π.χ., τόσο στην πατησίων όσο και στου ζωγράφου ζητάει πάντα ονομα χρήστη και pass

Δημοσ.

Σωστός!

patission,ας πούμε,έχει έναν θεσπέσιο κήπο,τώρα με την καλοκαιρία που ξεμυτάει σιγά-σιγά είναι χάρμα.

Άσε που οι καπνιστές δεν ενοχλούν τους αντικαπνιστές (για τους υπόλοιπους δεν τίθεται θέμα.:P)

Δημοσ.

Απ' ό,τι εχω καταλάβει, η κοπέλα χρειάζεται να προσφέρεται και ο υπολογιστής... τέτοια περίπτωση, όπως είπα και πρίν, στα Εξάρχεια. Αν κάνω λάθος τότε ασφαλώς και οι επιλογές της είναι πολύ περισσότερες.

Δημοσ.

Απ' ό,τι εχω καταλάβει, η κοπέλα χρειάζεται να προσφέρεται και ο υπολογιστής... τέτοια περίπτωση, όπως είπα και πρίν, στα Εξάρχεια. Αν κάνω λάθος τότε ασφαλώς και οι επιλογές της είναι πολύ περισσότερες.

όχι εντάξει μπορώ να πάρω το λαπτοπ..

καλή επιλογή είναι και τα σταρμπακς ή κατι αντιστοιχο..

έλεγα μήπως μπορούσα να πάω όμως και σε κανένα πανεπιστημιο,

όταν σπούδαζα Αθήνα πηγαινα στο οικονομικό. Φαντάζομαι ακόμα θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, διαφορετικά οι προτάσεις των παιδιών κάνουν τη δουλειά τους

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Ξέρετε σε ποιο πανεπιστήμιο στην Αθήνα θα μπορούσα να παω να κάνω χρήση υπολογιστή και ιντερνετ;

επειδή στη θεσσαλονίκη το κάνω αυτό όταν είμαι κέντρο και χρειάζομαι ιντερνετ, πηγαίνω στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Μακεδονίας ή στη βιβλιοθήκη διαφόρων άλλων σχολών του Αριστοτελείου, παρόλλο που δεν είμαι πλεον φοιτήτρια αφού δε μου ζητάνε κάποιο αποδειχτηκό.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο μέρος στην Αθήνα;

Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε να μου πείτε όσο γίνεται πιο συγκεκριμένα

Πας πολυτεχνειο ζωγραφου (αν κ μακρυα απο κεντρο ας πουμε) πας πρωτο οροφο σε ωρα που χουν εργαστηριο και απλα μπαινεις

user/password : labuser

Δημοσ.

Και στο ΠΑΠΕΙ, παίζει ανοιχτό δίκτυο. Κατεβαίνεις βιβλιοθήκη,μπαίνεις στο αναγνωστήριο κ είσαι online όλη μέρα,με ταχύτητες σφαίρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...