OTSALAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 το δοκιμασα σε 16:9 αλλα δεν μου το κανει full screen. μου βγαζει επανω-κατω μαυρο κενο. και το τηλεκοντρολ για να κανω full scren δεν υπαρχει. το εκανα με form.factory εχεις καμμια ιδέα για αυτο?
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Full expand θα το κάνεις όχι 16:9 και μέγεθος βίντεο 720Χ576 (DVD-PAL) για παλιές τηλεοράσεις.
OTSALAN Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ωραια, ελπιζω να πετυχει. η οθονη ειναι μηκοσ 45 και υψος 30
OTSALAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 με nero να το καψω το dvd? εκει που λεει εγγραφη dvd δεδομενων η'σε αλλο σημειο του nero? δεν το παιζει το dvd player.αν και πανω γραφει divx η συσκευη και οχι xvid που το εκανα εγω με το format factory.μηπως να χρησιμοποιουσα αλλο προγραμμα για καψιμο του dvd?
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κατέβασε το δωρεάν aviaddxsubs και φόρτωσε το avi. Επέλεξε το avi και στο configuration 2 όρισε στο Mark Divx as=>DIVX. Αν έχεις και τους υπότιτλους μαζί με την ταινία θα στους βάλει και αυτούς και στο Config1 επέλεξε XSUB, βάλε 720χ480 (NTSC) και στο Vertical Posotion 450. Επέλεξε που θα το σώσει στο output και σώσε. Θα σου βγάλει ένα αρχείο με κατάληξη .divx
OTSALAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 οκ ευχαριστω, μεχρι να το κανω αυτο μηπως ξερεισ πως θα καψω το Dvd με νερο αν τα αρχεια αvi ειναι πανω απο 4,7 gb ? πωσ θα χωρεσουν δηλ. αυτα μεσα στο dvd.
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 οκ ευχαριστω, μεχρι να το κανω αυτο μηπως ξερεισ πως θα καψω το Dvd με νερο αν τα αρχεια αvi ειναι πανω απο 4,7 gb ? πωσ θα χωρεσουν δηλ. αυτα μεσα στο dvd. Από που προέκυψαν τόσο μεγάλα αρχεία; Αν σου βγήκαν από τις μετατροπές τότε κάν τι κάνεις λάθος. Τα μεγάλα αρχεία είναι συνήθως mkv και όχι avi και υπάρχουν τρεις τρόποι να τα γράψεις. 1. Τα κάνεις επανασυμπίεση σε μικρότερο bitrate 2. Τα κάνεις split με το mkvtoolnix σε μέγεθος μέχρι 4.47GB 3. Τα γράφεις σε dual layer δισκάκι. Ο 1ος θέλει πολύ χρόνο και χάνεις λίγο σε ποιότητα εικόνας, ο 2ος είναι γρήγορος αλλά θέλει δύο dvd και ο 3ος κοστίζει λίγο παραπάνω γιατί τα dl είναι πιο ακριβά από τα απλά dvd (πάνω από 1.5€ το ένα).
OTSALAN Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ειναι η ταινια 5 σκηνεσ, 5 αρχεια αvi με 1,1 gb το καθενα. αυτα προκειψανε απο το form factory, οπως μου ειπες να το κανω: "Full expand θα το κάνεις όχι 16:9 και μέγεθος βίντεο 720Χ576 (DVD-PAL) για παλιές τηλεοράσεις." δεν φταις εσυ, η ταινια ετυχε να ειναι μεγαλη και 5 κομματια. να το ξανακανω με Form.fact. οπως ειπαμε πιο πανω (Full expand θα το κάνεις όχι 16:9 και μέγεθος βίντεο 720Χ576 (DVD-PAL) για παλιές τηλεοράσεις), και μου βγηκε μια χαρα και να δωσω αλλο bitrate? απο εικονα ειμαι οκ γιατι εγραψα ενα απο τα 5 avi να το δοκιμασω στην tv και το εβαλα να παιξει και ειναι καλο. το form.fact. εχει και μια αλλη επιλογη: μετρια εικονα και μεγεθος. τι λεσ για αυτην?
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εγώ θα έλεγα να τα άφηνες σαν 5 αρχεία και να μην τα ενώσεις. Έτσι θα βάλεις 3 αρχεία στο ένα dvd και 2 στο άλλο, ή θα πας στην λύση του dl-dvd. Και τώρα μπορείς να το κάνεις split με το avidemux2. Θα φορτώσεις το αρχείο και θα αφήσεις στο αριστερό πάνελ το video και το audio στο copy και το format στο avi. θα μαρκάρεις από την αρχή μέχρι περίπου στην μέση με τα Α και Β (αρχή και τέλος) και θα σώσεις το 1ο μέρος. Μετά, όπως θα είσαι στο τέλος του πρώτου μέρους θα πατήσεις το Α για να μαρκάρεις την αρχή του 2ου και θα πας στο τέλος και θα μαρκάρεις με το Β το τέλος και θα σώσεις το 2ο αρχείο. Η διαδικασία θα τελειώσει πολύ γρήγορα, όσο θα χρειαστεί για να σώθεί δλδ το αρχείο.
OTSALAN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καταλαβα, για να τα βαλω δλδ σε ενα dvd 4,7 δεν γινεται ετσι?
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καταλαβα, για να τα βαλω δλδ σε ενα dvd 4,7 δεν γινεται ετσι? 5.5gb σε δισκάκι για 4.47gb, ε, πως να το κάνουμε, δεν χωράνε. Συμπίεση με zip/rar δεν παίζει, δεν πρόκειτε να γλυτώσεις πανω από μερικά kb (και πολλά βάζω). Δες την 1η λύση στο προηγούμενο ποστ
OTSALAN Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εχω 2 αvi αρχεια 1,6 gb το καθενα και ενω βαζω το δισκακι 4,7gb να μου τα γραψει το νερο απο μονο του αυτο, μου κοβει στο τελοσ καθε αvi περιπου 15'. μηπως ξερεις γιατι?
TheELF Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 εχω 2 αvi αρχεια 1,6 gb το καθενα και ενω βαζω το δισκακι 4,7gb να μου τα γραψει το νερο απο μονο του αυτο, μου κοβει στο τελοσ καθε αvi περιπου 15'. μηπως ξερεις γιατι? Για να σου κόβει το nero από το έργο θα πρέπει να κάνει επανακωδικοποίηση,γράψε τα σαν απλά αρχεία. Δοκίμασε και το CDburnerXp ή από το nero αλλά επέλεξε οπωσδήποτε DATA DISC.
OTSALAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 σαν απλα αρχεια τα γραφω στο dvd, εγγραφη data disc επιλεγω. γιαυτο εχω τρελαθεί. ειναι παραξενο. τελοσπαντων θα δοκιμασω και το CDburnerXp που μου ειπες και θα σου πω.
OTSALAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το ιδιο μου κανει και το CDburnerXp , μου κοβει τα τελευταια 20' απο καθε ενα απο τα 2 αvi. γιατι να γινεται αυτο ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα