kisto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Γεια σας μπορω να χρησιμοποιησω το playstation 3 ως εξωτερικο blueray drive συνδεοντας το ειτε μεσω ethernet, usb, ??? ???
sarpan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Τι θες να κανεις ακριβως?Να βλεπεις bluray ταινιες στον υπολογιστη?
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μάλλον να της μεταφέρει στον σκληρό,για ripping/converting.
sarpan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Χωρις να χασεις την εγγυηση δεν γινεται. Εχεις υποψιν σου καποιο τροπο(χωρις να υπολογιζουμε την εγγυηση)??Ψαχνω τοση ωρα αλλα δεν εχω βρει καποιο tutorial.Ειδα μονο οτι καποιοι λεει το καταφεραν
kisto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 riping..απαπαπαπα.... παντως για 100 ευρω δεν λεει να χαλασω το play το θεμα ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμματακι που πχμεσω ethernet εκτος απ την προσβαση στον σκληρο να δινει κ στο blueray
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ε,για καθαρά λόγους backup.... Αν και δεν είμαι γνώστης πάνω σε αυτά,ξέρω όμως ότι το ps3 μπορεί να τρέξει linux οπότε αν το καταφέρεις αυτό λογικά θα μπορείς να μεταφέρεις ό,τι θέλεις όπου θέλεις,αν βάλεις στο youtube/google τους όρους Linux LiveCD PS3 θα δεις αρκετά πράγματα.
mtzs Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μονο αν ειναι χακαρισμενο στην εκδοση cfw3.55 Ο Μουλτιμαν (προγραμμα διαχειρησης backup) αντιγραφει το BlueRay στον εσωτερικο σκληρο του ΠΣ3 και απο εκει με ftp transfer τραβας το backup στο pc. Να βλεπεις απευθειας στο πισι απο το Blue ray του PS3 δε γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα