polpan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Γεια χαρά! Έχω κάνει ένα joomla site σε wamp localhost και θέλω να το ανεβάσω δοκιμαστικά σε ένα free server. Γνωρίζετε κανένα που να δίνει αρκετό χώρο; και παράλληλα να έχει ένα εύχρηστο control panel; Γενικότερα δεκτή κάθε συμβουλή κ βοήθεια μιας και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με joomla.
polpan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 http://www.heliohost.org/home/ ευχαριστώ περιμένω να εγκριθεί ο λογαριασμός μου. Κανένας άλλος έχει να προτείνει κάτι;
polpan Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.serversfree.com/ ευχαριστώ φίλε νομίζω πως εδώ θα κάνω τη δουλειά μου.
polpan Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 έχει ανεβάσει κανείς από wamp σε free server?
polpan Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εγω δεν ειναι τιποτα δυσκολο τι να σου πω, εγω ακολουθησα όλες τις οδηγίες αν κ ειναι για xamp οι περισσότερες κ το μόνο που καταφερα ήταν να μου εμφανίζει: Infinite loop detected in JError Θέλω βοήθεια!
takis1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πως έκανες την μεταφορά στον server?? έχεις ορίσει σωστά τις ρυθμίσεις στο configuration.php?? Έφτιαξες νέα βάση στον από το cpanel και έκανες import την παλιά??
polpan Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Πως έκανες την μεταφορά στον server?? έχεις ορίσει σωστά τις ρυθμίσεις στο configuration.php?? Έφτιαξες νέα βάση στον από το cpanel και έκανες import την παλιά?? ανέβασα τα αρχεια μου απο το pc στον server με filezila το configuration.php το ρυθμισα βλέποντας τις οδηγίες κ έβαλα ότι έλεγε για cpanel εκανα νεα βάση εκανα εισαγωγη την παλία κ μου εγραψε ότι εγινε με επιτυχια παρόλα αυτ τίποτα ακόμη!
x_maras Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δε γίνεται κάτι δεν έχεις κοιτάξει σωστά. Ξαναδές το configuration σου να έχει το σωστό όνομα βάσης και χρήστη που δημιούργησες στο host. Δες μήπως έχεις κάποιο prefix_ μπροστά από το όνομα της βάσης, αν ναι το πλήρες όνομα της βάσης θα είναι prefix+ονομα βάσης e.g. mysite_joomla
polpan Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δε γίνεται κάτι δεν έχεις κοιτάξει σωστά. Ξαναδές το configuration σου να έχει το σωστό όνομα βάσης και χρήστη που δημιούργησες στο host. Δες μήπως έχεις κάποιο prefix_ μπροστά από το όνομα της βάσης, αν ναι το πλήρες όνομα της βάσης θα είναι prefix+ονομα βάσης e.g. mysite_joomla σίγουρα κάτι δεν εχω κάνει σωστά δεν εξηγείται αλλιώς. στο configuration βαζω ότι δημιούργησα στο mySQL databases του σερβερ, πρεπει η βάση να έχει ίδιο όνομα με αυτην που είχα στο localhost?
takis1984 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 σίγουρα κάτι δεν εχω κάνει σωστά δεν εξηγείται αλλιώς. στο configuration βαζω ότι δημιούργησα στο mySQL databases του σερβερ, πρεπει η βάση να έχει ίδιο όνομα με αυτην που είχα στο localhost? Όχι δεν χρειάζεται. εδώ όμως πρέπει να βάλεις το host που σου δίνει το cpanel πχ public $host ='mysql.freehost......'
cicek Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 παιδια θελω να ανεβασω και εγω το site μου, χρησιμοποιησα FileZilla, μου ζηταει ονομα κομβου, τι γραφω εκει ;
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 παιδια θελω να ανεβασω και εγω το site μου, χρησιμοποιησα FileZilla, μου ζηταει ονομα κομβου, τι γραφω εκει ; Είναι η διεύθυνση που σου έδωσε η εταιρία host για το ftp σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα