ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Άσχετό κομματάκι αλλά λειτουργούν σ΄αυτή τη χώρα δημοτικά/κρατικά/ιδιωτικά κυνοκομεία? θέλω να πω τι γίνεται με τα αδέσποτα σ΄αυτή τη χώρα σε γενικές γραμμές? Και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Άσχετό κομματάκι αλλά λειτουργούν σ΄αυτή τη χώρα δημοτικά/κρατικά/ιδιωτικά κυνοκομεία? θέλω να πω τι γίνεται με τα αδέσποτα σ΄αυτή τη χώρα σε γενικές γραμμές? Και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος? δεν ξερω...Εγω άκουγα πάντως για μπόγια( και σαν επαγγελμα) αλλα δεν είδα ποτέ στην ζωή μου... Γεννηθής το 1986-ακομα ελπίζω!
FedonasP Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εγώ είχα γνωστούς που πετάγανε τα γατάκια μαζί με την μάνα η τα κουταβάκια σε σακούλα στα ποταμια... τι ωραίοι άνθρωποι... μάλιστα αρκετοί με προέτρεπαν να κάνω το ίδιο για να "απαλλαγώ" από κάποια γατάκια που όντως είχε κάνει μια γάτα που είχαμε στο σπίτι ας το πούμε ανεπιθύμητα...
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) @aris1986 μπορεις να πας τα γατακια σε καποια φιλοζωικη οργανωση και να στα στειρωσουν εκεινοι δωρεαν. τοχα κανει και εγω παλιοτερα με κατι γατακια στην γειτονια μου που ειχε εγκαταλειψει η μανα τους. Άσχετό κομματάκι αλλά λειτουργούν σ΄αυτή τη χώρα δημοτικά/κρατικά/ιδιωτικά κυνοκομεία? θέλω να πω τι γίνεται με τα αδέσποτα σ΄αυτή τη χώρα σε γενικές γραμμές? Και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος? ιδιωτικα κυνοκομεια υπαρχουν απο οτι εχω δει τουλαχιστον στην τηλεοραση. οσο αφορα τα κρατικα/δημοτικα ακομη και αν υπαρχουν,δυστυχως οπως και οτιδηποτε αλλο σε αυτον τον βοθρο που λεγεται ελλαδα θα υπολειτουργουν. χααρακτηριστικο παραδειγμα: περυσι στην κεντρικη πλατεια ενος μεγαλου δημου,γεννησε μια σκυλα μεσα μια μεγαλη ζαρτινιερα με φυτα που ανηκε φυσικα στον δημο. ξεραμε οτι ο δημος ειχε απο παλια καποιο κυνοκομειο για τα αδεσποτα,μαλιστα ο νυν δημαρχος ειχε κανει νυξη στο προβλημα με τα αδεσποτα στην περιοχη και την αντιμετωπιση του,κατα τον προεκλογικο του αγωνα πριν 2 χρονια. παιρνουμε τηλεφωνο τον δημο και εξηγουμε τι συνεβη. μετα απο καμια ωρα,ερχεται ενας τυπος με μια κουτα.εντωμεταξυ αν θυμαμαι καλα η σκυλα ειχε φυγει για φαγητο,την ταιζανε τα γυρω χασαπικα και ταβερνες. ο τυπος μαζευει τα κουταβακια,εξι τον αριθμο,στην κουτα και παει να φυγει. Οποτε του λεμε,κατσε ρε μαγκα που πας; πρεπει να παρεις και την σκυλα μαζι σου.αν της παρεις τα κουταβια,αυτη θα αρχισει να τα ψαχνει και θα αγριεψει και μπορει να επιτεθει στον κοσμο εδω στην πλατεια. Οχι λεει ο τυπος δεν υπαρχει προβλημα,ετσι κανουμε και φευγει. Μετα ερχεται η σκυλα.Και δεν βρισκει τα κουταβακια στην γλαστρα που τα χε αφησει.Και αρχιζει να τα ψαχνει,να κλαιει και να γαβγιζει με αυτους τους σκυλισιους λυγμους ολη την ωρα. Μεχρι που καποιος της εδωσε ενα ηρεμιστικο σε κρεας για να ηρεμησει.Τελικα φευγει η σκυλα. Ακουστε τωρα το ωραιο.Διπλα στην πλατεια ειναι μια παραλια.Και την επομενη μερα ανακαλυπτουμε εκει περα την σκυλα.Με δυο κουταβακια να βυζαινουν. Τι ειχε συμβει; Δεν ειχε γεννησει η σκυλα ολα τα κουταβακια,ειχαν μεινει δυο στην μητρα της τα οποια και εβγαλε πιο μετα στην παραλια. Ευτυχως δηλαδη διοτι η σκυλα ηρεμησε τελικα.Ο κοσμος της εδινε φαγητο αλλα μετα τα μαζεψε η σκυλα τα δυο κουταβακια και εξαφανιστηκε,προφανως για να μην τα "χασει" και αυτα. Oσο αφορα τι απεγιναν τα κουταβακια που πηρε ο αλλος με την κουτα,ε νομιζω δεν θελει και πολυ σκεψη. Αυτα που λετε στην ευρωπαικη Ελλαδα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από KilliK
ennoeitai Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 δεν υπαρχει προβλημα,ετσι κανουμε Τι μπορείς να πείς τώρα... Να γελάσεις ή να κλάψεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα