benign Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Να και οι φοτο!φρεσκιες φρεσκιες! Στο ποδι μου γιατι ολο πανε να ανεβουν! Τι γλυκα πλασματακια ειναι αυτα ρε! Που εισαι panosno1.com να παθεις υπεργλυκαιμια!
haris_216 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 είσαι τυχερός, δεν είναι τόσο μικρά όσο φαντάστηκα. όσο πιο μεγάλα είναι τόσο πιο εύκολα για σένα και τόσο λιγότεροι οι κίνδυνοι. μια επισήμανση. αν σκέφτεσαι να τα δώσεις (όχι τώρα αλλά λίγο αργότερα) κάντο όσο είναι μικρά. και πιο εύκολα θα ενδιαφερθεί κάποιος αφού είναι παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα και λιγότερο θα δεθείς εσύ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σε καθε περιπτωση, ειδικα τα θυληκα πρεπει να φροντισεις να τα στειρωσεις μεχρι τελη Σεπτεμβρη, για να μην αρχισεις να μιλας με νουμερα στην γατοπαρεα ("γατος νο. 15 ελα για φαι" "γατος νο 8 πηγαινε μια βολτα εξω μεχρι να χτενισω την προγιαγια σου την νο.3" κλπ)
Finn Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πανέμορφα είναι.Λογικά στη γειτονιά μου θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα δικά μας γεννητούρια! Ήταν δραστήριος ο γάτος το χειμώνα
haris_216 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σε καθε περιπτωση, ειδικα τα θυληκα πρεπει να φροντισεις να τα στειρωσεις μεχρι τελη Σεπτεμβρη, για να μην αρχισεις να μιλας με νουμερα στην γατοπαρεα ("γατος νο. 15 ελα για φαι" "γατος νο 8 πηγαινε μια βολτα εξω μεχρι να χτενισω την προγιαγια σου την νο.3" κλπ) και τα αρσενικά γιατί αλλιώς και αυτά θα τρελλαθούν αλλά και θα "φάει" το ένα το άλλο
aris1986 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Από ότι έχω καταλάβει 2 είναι αρσενικά και 2 θηλυκά. Ένα αρσενικό θα κρατήσω το θέλω. Άλλο ένα θα το πάω στο χωριό να σπασει το καλουπι το τιγρε που χουν εκεί!Καινούργια χρωμοσώματα! τα αλλα 2 αφου περασει καιρός μπορει να τα αφησω σε τιποτα θρακομακεδονες περιοχες με πρασσινο και με σπιτια. Ψαχνω να βρω να τα παρει κανεις αλλα δυστηχως η γατα στην Ελλαδα δεν εχει καλο ονομα...
zeniath Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 3 εβδομάδων με ένα μήνα είναι η ηλικία τους απ'όσο μπορώ να καταλάβω, είναι πιο μεγάλα απ'όσο νόμιζες, πράγμα καλό. Για χέσιμο βάλε τους άμμο και όταν τα βλέπεις να πηγαίνουν να κάνουν, βοήθαγέ τα πιέζοντας μαλακά την κοιλιά για να τα βοηθήσεις να τα κάνουν, μην τα ζουλήξεις όμως. Σε παρακαλώ μην τα αφήσεις ελεύθερα, γιατί έτσι απλά θα τα ξανακάνεις αδέσποτα και είναι κρίμα, το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά ψάξε να τα δώσεις σε σπίτια γιατί αδέσποτα δεν είναι και ότι καλύτερο για αυτά...
Adon1s Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ΠΡΩΤΑ στείρωσέ τα ΕΠΕΙΤΑ πήγαινέτα όπου θέλεις αλλα πρώτα στείρωσέ τα , μην "δημιουργείς" αδέσποτα
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 αλλα πρώτα στείρωσέ τα , μην "δημιουργείς" αδέσποτα ακριβως.
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ΠΡΩΤΑ στείρωσέ τα ΕΠΕΙΤΑ πήγαινέτα όπου θέλεις αλλα πρώτα στείρωσέ τα , μην "δημιουργείς" αδέσποτα Ξέρεις πόσο πάει η στείρωση; Ποιος μαλάκας τα πέταξε σε κάδο; Πωωω.
firewalker Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Για τα αρσενικά είναι ακριβή η στείρωση; Με τανάλια την κάνουν στους γάτους; Τανάλια στείρωσης.
zeniath Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Προσοχή είναι χειρουργικές επεμβάσεις όχι κινούμενα σχέδια οπότε αν δεν έχετε γερό στομάχι μην τα δείτε, αλλά έτσι πάνω κάτω είναι οι στειρώσεις, υπάρχουν όμως πολλές τεχνικές που διαφέρουν από κτηνίατρο σε κτηνίατρο. Αρσενικό http://www.youtube.com/watch?v=SURMR1lBmBE Θηλυκό http://www.youtube.com/watch?v=7YKC7fQT1zE
Haldol Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ηθική αναζήτηση. Βρίσκουμε ένα γατάκι 2 εβδομάδων. Το μαζεύουμε, το μεγαλώνουμε μέχρι τους 2-3 μήνες, μετά το ξαναπαρατάμε. Κάναμε καλό, κάναμε κακό, ή καμία διαφορά με πριν; Προσωπικά το θεωρώ καλό, ακόμα και αν το ξαναπαρατήσουμε στη συνέχεια. Διότι ακόμα κι έτσι, πλέον έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης. Το βοηθάμε να ζήσει, ακόμα και αν δε το κρατάμε οι ίδιοι στο τέλος. Ιδίως εάν το στειρώσουμε κιόλας. ...ή όχι; Πρακτικά δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα για μένα, μιας και ακόμα και να μη θέλω το γατί που θα βρω θα το δώσω σε κάποιον που να το θέλει. Πιο πολύ για να δω απόψεις σ' αυτό το θέμα είναι η ερώτησή μου.
zeniath Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μια τρύπα στο νερό κάνεις, δεν το αφήνεις στο Εθνικό Πάρκο του Σερενγκέτι για να πεις ότι το βοήθησες και μετά το άφησες στο φυσικό του περιβάλλον, στους δρόμους το αφήνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα