benign Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 η λέξη "οίστρος" αφορά αποκλειστικά τα θηλυκά ζώα Μεταφορικα βεβαια οπως ξερεις σημαινει δημιουργικη εμπνευση οποτε εκει ειναι γενικης σημασιας.
Adon1s Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μεταφορικα βεβαια οπως ξερεις σημαινει δημιουργικη εμπνευση οποτε εκει ειναι γενικης σημασιας. ε καλα , ναι
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καποιοι τα παρατησαν 4 γατακια σε κούτα,το θεμα ειναι οτι ειναι 2 εβδομαδων το πολύ και δεν εχουν ανοιξει τα ματια τους μερικά.Πρεπει να τα γλύφει στα ματια η μανα τους για να ανοιξουν.Ειναι ξερετε κολλημένα με τσιμπλες.Πως μ,πορω να τους τα ανοιξω;Μηπως με καμια μπατονετα να τους τα τριβω απαλα μπας και βοηθησει την διαδικασία; Εχω συριγγα και προσπαθω να τα ταϊσω με γαλα. Ειναι πολυ μικρα και τα λυπαμαι... καταρα σε αυτους που τα φησαν με την κουτα.Εστω 2 εβδομαδες ακομα με την μανα τους και θα ταν καλυτερα... Θα ήθελε και αυτός να κάνει σεξ ο γατούλης-γατούλα. Μη δε γνωρίσει τις χαρές του ερώτα το ζωντανό.
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Τα γατάκια ειναι μια χαρά!Ήδη άρχισαν να πίνουν εβαπορέ σαν τρελά και να γρατζουνανε! Καθώς και να παιζουν(ψιλό). Ευχαριστώ τους πάντες. Το πρόβλημα με το μάτι του ενός λύθηκε! PS. Βρήκα ιδιοκτήτη για ένα απο τα 4!Το άλλο το κρατάω εγώ.Όποιος θέλει μου λέει!
kostas_dr Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Έχουν μανία με το σκαρφάλωμα ε; Χαριτωμένα είναι τα άτιμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Να μαντεψω αυτο που εχουν κλεισει ειναι αυτο στην 3η φωτο απο αριστερα η αυτο που ειναι πιο ψηλα στη 2η απο αριστερα (ειναι το ιδιο λογικα)? Μπαινουν αεροπλανο χωρις εμβολιασμο σε τοσο μικρη ηλικια (μιας και ειναι νωρις για να εμβολιαστουν)? Ξερει κανεις?
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 PS. Βρήκα ιδιοκτήτη για ένα απο τα 4!Το άλλο το κρατάω εγώ.Όποιος θέλει μου λέει! Koιταξτε, τα αλλα δεν "πεταω" πισω στο δρομο,χωραφι με καμια εννοια. Απλά σε ενα καινούργιο σπίτι θα αρχίσουν μια νέα ζωή. Και δω να μείνουν αγάπη θα τους δώσω! Να μαντεψω αυτο που εχουν κλεισει ειναι αυτο στην 3η φωτο απο αριστερα η αυτο που ειναι πιο ψηλα στη 2η απο αριστερα (ειναι το ιδιο λογικα)? Ναι είναι το ιδιο και στις 2 φοτο. Αυτο το γατί είναι μορφή πραγματικά! Εχει ηγετική συμπεριφορά!!! Που να σου πω τι κάνει! Και μενα αυτο μ' αρέσει πολυ.Αλλα δεν μ' αρέσει να το διαχωρίζω απο τ' αλλα. Οποιο και να κρατησω τελικα το ιδιο θα του φέρομαι! Ναι ένας φίλος μου αυτό "μπάνισε"
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αφού είναι γαμάτη! Ο κακομοίρης ο αρσενικός θα φύγει δύσκολα.
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Mην το 'χεις τόσο σίγουρο ότι η "μορφή" είναι θηλυκό. Τα χρώματά του μπορεί να τα έχει και αρσενικό (αν εξαιρέσεις κάποιες πορτοκαλιές ανταύγειες). Τα χαρακτηριστικά του μάλιστα πιο πολύ σε αρσενικόφατσα κάνουν.
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 όχι αρσενικός είναι η μορφή! Αυτό το ξέρω! Το θηλυκό στην 4 φώτο που είχε πρόβλημα με τα μάτια άνοιξαν.Το βοήθησα λιγο με tobrex που πε ο wash!
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Φαινόταν σαν τρίχρωμο από τις pics, mea culpa! Βασικά είναι ψιλό-τριχρωμο. Αχνοφαίνεται!
zeniath Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το ποντίκι από τα IKEA έχει λιώσει στο πάτωμα και τεντώνεται ή μου φαίνεται;
aris1986 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το ποντίκι από τα IKEA έχει λιώσει στο πάτωμα και τεντώνεται ή μου φαίνεται; Χαχαχα!το είδες μπαγάσα ε;Είναι τόσα χρονιά ποντίκι και το δεν έχει σκιστεί καν από τον σκύλο μου. Απίστευτη ποιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα