Str Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλημέρα και καλό μήνα... εδώ και λίγο καιρό, και αφού γέμισα ήδη ένα σημειωματάριο που μου είχαν κάνει δώρο ψάχνω για καινούριο... όταν λέω σημειωματάριο εννοώ τύπου moleskin - αλλά όχι moleskin... η τιμή τους είναι τραγική και δεν ψήνομαι να δίνω λεφτά για brand, ακόμα και μιλάμε για 5-10 ευρώ... τι ψάχνω λοιπόν? ένα σημειωματάριο διαστάσεων Α5 (μισό Α4) τουλάχιστον 100 σελίδων , κατά προτίμηση 150 και πάνω σκουρόχρωμο - μονόχρωμο (έχω δει στο Public σε σταντ κάτι "ινδικά" που δε μου αρέσουν) δέσιμο βιβλίου και όχι σπιράλ με τρόπο να κλείνει (είτε λάστιχο είτε μαγνήτη) ΚΑΙ θέση για στύλο ...ναι, τα θέλω όλα τα παραπάνω... ξέρει κανείς τίποτα? ακόμα και από ιντερνετ
insomniaK Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και εδώ ξεκινάει το τρολινγκ... Τα moleskin, έχουν αυτά που περιγράφεις. Πέρα από την πλάκα, χρειάζομαι ένα κάθε 2-3 μήνες, μόνο τα moleskin με βόλεψαν αν και πια κυκλοφορώ με μπλοκ σημειώσεων γραμματέα των 35-40 γραμμών.
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 κοιταχτε για κινεζουρα στο τζαμπο και για ποιο νορμαλ στο μαξ.
Str Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moleskin δεν τα συμπαθώ γιατί είναι κάτι σαν τη sony, δηλαδή πλήρωσε παραπάνω μόνο για την φίρμα... Και εκτός αυτού δεν έχω βρει ακόμα με θέση για στυλό... Γάτο κορίτσι όταν λες μαξ εννοείς;;;
gatokoritso Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Moleskin δεν τα συμπαθώ γιατί είναι κάτι σαν τη sony, δηλαδή πλήρωσε παραπάνω μόνο για την φίρμα... Και εκτός αυτού δεν έχω βρει ακόμα με θέση για στυλό... Γάτο κορίτσι όταν λες μαξ εννοείς;;; http://www.maxstores.gr/ παλιοτερα φερναν πολλα χαρτικα-σχολικα τωρα δεν ξερω τι παιζει εχω καιρο να παω αλλα υποθετω πως δεν εχει αλλαξει.δεν ξερω αν εχουν τα σημειωματάρια που θελετε αλλα λογικα θα τα εχουν.
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Είδα ένα χθες στο Makro και σε θυμήθηκα, δεν είχα κινητό μαζί να το βγάλω pic όμως και ξέχασα και τη μάρκα ο μαλάκας. Πάντως πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσες και το είχαν στα 5.5 ευρώ σε μαύρο και σκούρο μπλε.
Pokemon640 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 [apple mode on]το ipad 3 έχει ότι ζητάς και κοστίζει μόλις 830€ !!! το κρατάς μια ζωή και έχει 64GB σημειώσεις, είναι και ποιο λεπτό απλά είναι λίγο γκουμούτσα η οθόνη του αλλά είπαμε είναι Appla [apple mode off]
Str Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Οκ για το ipad θα το σκεφτω κσι θα σου πω... :-P Luci θα παω να checkαρω, ευχαριστω...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Είδα ένα χθες στο Makro και σε θυμήθηκα, δεν είχα κινητό μαζί να το βγάλω pic όμως και ξέχασα και τη μάρκα ο μαλάκας. Πάντως πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που έθεσες και το είχαν στα 5.5 ευρώ σε μαύρο και σκούρο μπλε. Και γω ειχα παρει ενα παρομοιο σε γνωστό που έψαχνε και μάλιστα στην τιμη που περιγράφεις αλλά δεν θυμαμαι απο που και μαρκα. Ισως απο το πρακτικερ ή το πλαισιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα