Aggeluska Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 καλησπερα , ενα φιλαρακι εχει ενα προβλημα με το πισι του. εχει πανω ραμ 4GB 2χ1GB τρανσεντ και 2x1GB αντατα. στις ιδιοτητες του συστηματος του λεει οτι εχει 4GB(2 GB usable) . δλδ ειναι σαν να βλεπει και τα 4GB αλλα χρισημοποιει τα 2. τι εχει τσεκαρει λοιπον για να δει τι φταει. εχει δει στο μανουαλ τις μητρικης του αν υποστιριζει τις μαρκες που εχει βαλει. τις υποστυριζει. εχει κανει update BIOS. τπτ. εχει βαλει εξ αρχης 64bit windows 7 pro . εχει κανει Update τα windows . εχει βαλει σερβις πακ . και τελος παντων εχει κανει αρκετα πραγματα. ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα αλλα δν θυμαμαι πως το ειχα λυσει. ξερει κανεις να μου πει? ευχαριστω
Aggeluska Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 θα τον ρωτησω και θα σου πω. οι ραμ ειναι αυτες που εχει το πλαισιο με 5 ευρω και 11 αντιστοιχα
Tony_Ts Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μήπως έχει κάποια Onboard κάρτα γραφικών και της έχει αποδώσει το ποσό της μνήμης που λείπει;
Aggeluska Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 δεν νομιζω.. τα εχει ολα default. και εμενα εχει on board καρτα γραφικων αλλα δεν μου το κανει αυτο . :/ η mobo ειναι αυτη Gigabyte GA-P55-UD3L
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μήπως έχει κάποια Onboard κάρτα γραφικών και της έχει αποδώσει το ποσό της μνήμης που λείπει; Θα μπορουσε να ειναι η onboard αλλα δεν θα ηταν στρογγυλο νουμερο 2 gb ... @Aggeluska Start και στο search γραψε resource κλικ στο recource monitor και στην καρτελα memory δες ποση ram ειναι hardware reserved ... δεν νομιζω.. τα εχει ολα default. και εμενα εχει on board καρτα γραφικων αλλα δεν μου το κανει αυτο . :/ η mobo ειναι αυτη Gigabyte GA-P55-UD3L Αν εχεις καρτα γραφικων αναλογως την μητρικη απενεργοποιηται η onboard αυτοματα για να δουλεψει η καρτα και ετσι δεν δεσμευει ram για την onboard (εκτος αν επιλεξεις απο bios να δουλευουν και οι 2) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα