karagunis86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 καλησπεραα παιδια .. ενδιαφερομαι αμεσα να μετατρεψω το τζακι μου σε ενεργειακο ..αλλα εχω 2 αποριες!! 1ον, θελω να βαλω αεραγωγους σε καποια δωματια ,αλλα εχω ακουσει οτι ο αερας που βγαινει απτους αεραγωγους,ξηραινει την ατμοσφαιρα .Ισχυει? και αν ναι, τι επιπτωσεις θα εχω στην υγεια μου? 2ον , ποιος μου εγγυαται οτι το μαντεμενιο ενεργειακο τζακι(εστω και επωνυμο) δν θα σκασει καποια κοληση και οτι δν θα περασει μονοξειδιο μεσα στους αεραγωγους ?? πεθαινεις στον υπνο σου για πλακα !! παρακαλω αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο ενεργειακο τζακι , να μου απαντησει.. ευχαριστω πολυ!
CtrlFreak Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 2ον , ποιος μου εγγυαται οτι το μαντεμενιο ενεργειακο τζακι(εστω και επωνυμο) δν θα σκασει καποια κοληση και οτι δν θα περασει μονοξειδιο μεσα στους αεραγωγους ?? πεθαινεις στον υπνο σου για πλακα !! Στο κλασσικό τζάκι που είναι συνέχεια ανοιχτό γιατί δεν ψοφάμε άραγε?
Haldol Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Διότι ο θερμός αέρας κινείται ανοδικά... και προς τα πάνω είναι η καμινάδα. Δηλαδή το CO/CO2 δε μένει μέσα στο χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα